infa.lt

JAV prezidento, Donaldo Trampo žodžiai savo šalininkams žlugus apkaltai

09 vasario
10:48 2020

video stop kadras

Ačiū visiems. Mums kartu teko išgyventi daugybę sunkumų. Mes visi nusipelnėme šių plojimų. Nes tai buvo labai nesąžininga situacija. Pakviečiau keletą mūsų labai gerų draugų. Tačiau šioje patalpoje neturime daug vietos, todėl aš turėjau sumažinti jūsų skaičių iki minimumo. Ir norite patikėkite, norite ne – čia susirinkęs minimumas, rašo wsj.com

Pastaraisiais mėnesiais pasiekėme didžiulės sėkmės. Bet pažvelkime į visus pastaruosius kelerius metus – tai buvo nuolatinė raganų medžioklė. Tai prasidėjo iškart po to, kai būsimoji pirmoji ponia ir aš liftu nusileidome iš salės [ten, kur jie sužinojo apie Donaldo Trampo (Donald Trump) pergalę rinkimuose]. Ačiū tau, Melania! ..

Ir štai, ši raganų medžioklė niekada taip ir nesibaigė.

Ji vyko daugiau nei trejus metus. Tai buvo nešvari raganų medžioklė, ji buvo pilna korupcijos, joje dalyvavo palaižūnai ir melagiai. Tokie dalykai niekada neturėtų pasikartoti ateityje. Nežinau, ar kitas prezidentas galėjo tai atlaikyti būdamas mano vietoje. Kai kas sako: ne, joks kitas prezidentas to nebūtų atlaikęs.

Bet dabar galiu jums trumpai pasakyti: panaši situacija [nesąžiningos apkaltos] gali greitai susiklostyti bet kurio prezidento atžvilgiu. Padėtis lengvai išeina iš kontrolės, ir čia net nevaidina didelio vaidmens, kas yra šalia tavęs. Tai kas nutiko, buvo tiesiog gėda. Ir jei nebūčiau atleidęs Džeimso Komio (James Comey), kuris buvo tikra nelaimė, gali būti, kad nebūčiau čia stovėjęs priešais jus.

Mes pagavome jį [Komi] su įkalčiais. Taigi čia: nešvarūs policininkai ir blogi žmonės … Tai, ką aš jums sakau, nėra nei spaudos konferencija, nei oficiali kalba. Mes tiesiog švenčiame savo sėkmę. Kažką paruošėme, o mūsų taktika suveikė. Kartu išgyvenome pragarą. Tai buvo nesąžininga, mes nieko blogo nebuvome padarę.

Aš gyvenime dariau klaidų, turiu tai pripažinti. Tai nebuvo tikslingi veiksmai, aš jų nedariau tyčia. Bet rezultatas čia! (Parodo „Washington Post“ su antrašte „Trump Justified“ (Trampas išteisintas).) Galite pasiimti šį laikraštį namo. Gal net įdėti šį straipsnį į rėmą ir pasikabinti ant sienos. Nes tai yra pirmoji ir vienintelė gera antraštė, kurią man pavyko užsitarnauti iš „Washington Post“ …

Pirmiausia mes praėjome per seriją riksmų „Rusija, Rusija, Rusija!“ [kaltinimų seriją „sąmokslu“ tarp D. Trampo ir jo 2016 m. Prezidento rinkimų štabo su Rusija]. Ir visa tai buvo visiškas išsigalvojimas (Trampas panaudojo anglišką žodį bullshit). Tada mums teko praeiti per Muellerio ataskaitą. Šis tyrimas turėjo būti baigtas sekančią dieną po to, kai buvo pradėtas. Bet jie [tyrėjai] to nepadarė.

Jie nutraukė ją po dvejų metų, jau sugriovę daugelio gyvenimus, dėl šio tyrimo bankrutavo ir praradę visus pinigus žmonės. O po to jie jie prikibo prie šio telefoninio pokalbio [Trampo su Ukrainos prezidentu Zelenskiu]. Ir štai jie prikabino šį telefono skambutį, kurio metu viskas buvo pasakyta tinkamai, net pavadinčiau jį visiškai teisingu skambučiu.

Jie prisikabino prie šio skambučio ir privedė mane iki paskutinio apkaltos etapo. Bet dabar mes turime šį nuostabų žodžių derinį. Niekada nemaniau, kad šie žodžiai gali skambėti taip mielai. Šie žodžiai yra: „Pilnai išteisintas“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 180

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...