infa.lt

Saulius Skvernelis į LRT publikaciją: „Netiesa. Sausio 13-osios naktį kartu su tūkstančiais žmonių buvau prie parlamento”

14 sausio
18:21 2020
Saulius Skvernelis

Facebook nuotr.

Premjeras Saulius Skvernelis savo socialinio tinklo Facebook paskyroje sureagavo į LRT paskelbtą straipsnį „žaliavalstiečių dvigalvis Sausio 13-osios šviesoje”, paminėjęs, jog vakar, tokią svarbią valstybei dieną tiesiog nenorėjo į tai veltis:

Vakar, Sausio 13-ąją, į tai reaguoti nenorėjau. Toji diena skirta prasmingesniems dalykams. Tačiau visiškai ignoruoti negaliu.

Dabar valdžioje turime žaliavalstiečių partiją. Abu jos lyderiai buvo jauni vyrai tais lūžio prie Baltijos metais. Daugybė jų bendraamžių, ypač studentų, dalyvavo akcijose, savanoriavo, budėjo prie svarbių objektų įvairiose Lietuvos vietose, kad jų neužgrobtų pradėjusi siautėti okupacinė kariuomenė. Kiekvieno politiko biografiją papuoštų sakinys apie savo bent kokį indėlį atgimstančios Lietuvos labui. Kuklumas šiuo atveju netinka, kadangi reitingai politikus iškelia, ir reitingai juos pribaigia. Deja, premjeras S. Skvernelis tuo metu sprendė tik savo asmeninės ateities klausimą – iš, jo žodžiais, „sausų“ fizikos studijų pereidinėjo į daug labiau apčiuopiamus autoūkio mokslus“, – vakar paskelbė portalas lrt.lt. Prieš tai – Lietuvos radijas.

Netiesa. Sausio 13-osios naktį kartu su tūkstančiais žmonių buvau prie parlamento. Tą vakarą atvažiavau į Vilnių iš Marijampolės autobusu, kuris buvo skirtas specialiai vežti žmones ginti mūsų valstybės. Mus atvežė kaip tik prie dabartinio Lietuvos radijo ir televizijos pastato, – pasakoja Saulius Skvernelis.

Ten liko autobusas ir asmeniniai daiktai. Su draugu nuėjome prie Seimo, kur budėjome iki pat ryto. Autobusas su daiktais buvo panaudotas kaip barikada.

Taip pat priminsiu, kad esu davęs priesaiką Lietuvai ir ilgus metus ištikimai jai tarnavau policijos gretose, iki pat 2014 metų. Vėliau daviau priesaiką jau kaip vidaus reikalų ministras, 2016 m. prisiekiau kaip ministras pirmininkas.

Valdžioje dabar turime išsirinkę žaliavalstiečius, kurių dvigalvė valdžia yra iš pasaulio, paralelinio Sausio 13 aukoms ir dalyviams„, – toliau visuomenę informuoja LRT portalas.

„O mano manymu, kas iš tiesų yra iš paralelinio pasaulio – tai nacionalinio transliuotojo siekis pažeminti mane asmeniškai, taip pat ir nemažą dalį Lietuvos žmonių”, – rašo savo paskyroje premjeras.

Skaldant, trykštant neapykanta ir melu. Net ir tokią iškilmingą dieną, vykstant atminimo renginiams.

Tai – sunkiai suvokiama, negarbinga ir vargu ar daug ką turi bendro tiek su žurnalistine, tiek su žmogiškąja etika.

Galiu tik apgailestauti, kad už šį šmeižtą susimokėjo kiekvienas Lietuvos mokesčių mokėtojas, reziumuoja premjeras Saulius Skvernelis.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 483

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Teise zinoti    -  2020-01-14, 20:07

    Geriau siaures korejos lrt paklausia kodel rusijos valstybes paslaptis gribauskaite buvo ant burokeviciaus platformu

    Atsakyti į šį komentarą
    • Marius    -  2020-01-16, 20:14

      Teise zinoti. Jiems isakineja is uzsienio ka rasyti ir kaip rasyti. Jie tokio kompromituojancio konservatorius klausimo net Korejai neuzduos. Taip, Saulius milicinykas ir panasiai, bet kiek laiko stebiu purvasklaida, tiek triedzia ant konservatoriu oponentu, surenka kompromatus, issukineja Landsbergus ir Grybus. Jie ryskiai dirba ne musu salies naudai, ir kekvienas vaikas jau drasiai pasakys, kad tokiu vieta klejime, o ne seime. Saulius Skvernelis dar tik augantis politikoj, bet jau atskyre pelus nuo grudu. Jei jam nepavyks, liks tik pilietinis karas. Visus pakars Daukanto aiksteje ir tai bus teisinga, nes teisingumo bananu valstybeje nebeliko, liko tik interesai ir seno KGB agento ambicijos issilaikyt valdzioje.

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Dabar į pasaulį žvelgiama per išangę, ne per akį...

Tai jei derėsis dėl skolų grąžinimo - Europoje turėsim dar vieną Ameriką, nes ukrainiečiai turės...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...