infa.lt

Tim Cook. iPhone galima platinti ir prenumeratos būdu

02 lapkričio
13:26 2019

iPhone telefonas

Aptardamas praėjusio ketvirčio bendrovės rezultatus, „Apple“ generalinis direktorius Tim Cook užsiminė apie tai, ką investuotojai ir analitikai kalba jau daugelį metų: „iPhone“ nebūtina pirkti, norint jais naudotis. „Apple“ iš tiesų tampa paslaugų įmone.

Analitikas Tony Sacconagi uždavė „Apple“ generaliniam direktoriui Timui Cookui klausimą, kokia tikimybė, kad ateityje įmonė sujungs įrenginius į kokį nors prenumeratos planą? Timas Cookas į tai atsakė, kad kai kurie klientai jau dabar mano, jog naudojasi savo „iPhone“ pagal prenumeratos modelį, nes jiems galioja atnaujinimo planas, „taigi, tam tikru mastu tai jau yra“.

Atnaujinimo programa, apie kurią kalba Cookas yra paslauga, kuri paskirsto naujųjų „iPhone“ ir „AppleCare“ kainą per dvejus metus.

Atlikęs dvylika mokėjimų, klientas turi galimybę įsigyti naują „iPhone“ ir vėl pradėti mokėti ateities skolos įmokas. Ši strategija pirmiausia tinka tiems, kurie nori kasmet įsigyti naują „iPhone“ modelį, rašo Business Insider.

Tomas Cookas nenurodė, kokius pasiūlymus ar prenumeratas „Apple“ galėtų pasiūlyti ateityje. Jis tik užsiminė, kad įmonė ieško būdų, kaip klientams būtų lengviau mokėti mėnesines įmokas už „iPhone“.

„Mes suvokiame, kad yra daug vartotojų, kuriems patogu atlikti tokius reguliarius mokėjimus ir reguliariai gauti naujus produktus. Ir mes ketiname jiems palengvinti šią užduotį“, – sakė jis.

Neseniai „Apple“ pristatė programą, leidžiančią klientams grąžinti geros būklės „iPhone“, papildomai sumokėti ir įsigyti naują.

„Bloomberg“ analitikai pavasarį parašė apie „Apple“ pavertimą paslaugų įmone. Didelė abonentų bazė leidžia imti mokestį už nuomą, o ne už daikto nuosavybę. Tiesą sakant, tai yra sena nuomos ekonomikos forma, būdinga praeities žemės savininkams ir feodalams.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 99

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...