infa.lt

Viktoras Uspaskich: nuo šiol Karbauskį vadinsiu ne Ramūnu, o Ramūnčiku!

15 gegužės
21:01 2019

Viktoras Uspaskich

Anksčiau leidau sau vadinti jį „napoleončiku“, nes jis niekada nesiskaito su kitų nuomonėmis, užsispyręs, pagal savo supratimą galvoja, kad visuomet yra teisus. Norėčiau tikėti, kad šią savybę išugdo jo nuoširdus noras tarnauti Lietuvai. Tačiau be noro dar reikia turėti ir sugebėjimų bei mokėti įsiklausyti į kitų nuomonę. O dabar reikia vadinti tiesiog Ramūnčiku, kuris supyko ir iš anksto išsižadėjo savo rinkėjų – „jeigu neišrinks jo remiamo kandidato, jis susirinks savo žaisliukus ir paliks šitą Seimo smėlio dėžę“. Tikrai, tai ne „nepoleončiko“, o įsižeidusio vaiko savybė, nes ne pagal jo valią žaidžia kiti vaikai.

Ramūnčikai, rinkėjai jums suteikė mandatą 4 metams, tai ir parodykit ką sugebat. O jeigu nesugebat, tai geriau prisipažinkit, kad esat impotentai, nes tai jau ir dabar matosi. Per pustrečių metų nėra priimta nė vieno sprendimo, kuris išjudintų ekonomiką, pagerintų investicinę aplinką, suteiktų sąlygas didesniam pelningumui.

O tiesiog paimti tai, ko jūs patys nesukūrėt ir padalinti daug proto nereikia, nors ir čia nesugebėjot padalinti taip, kad neišprovokuotumėt protesto akcijos.

Kita vertus, Prezidento rinkimai – tai ne politinių partijų konkursas, čia yra renkamos asmenybės. Nors premjeras ir pridarė klaidų, vis tik aš laikau jį asmenybe. Nes jis turi stuburą ir nelenkia galvos prieš Prezidentę, kuri per savo valdymo laikotarpį išvarė iš Lietuvos beveik milijoną žmonių, praskolino valstybę 3,5 karto daugiau nei visi kiti iki jos buvę Prezidentai.

Susipyko su visais kaimynais. Sukūrė policinę valstybę, korumpuotą ir priklausomą teisėsaugos sistemą. Ir atvedė Lietuvą į skurdžiausiųjų gretas ES. Skvernelis yra vienintelis iš premjerų, kuris nelenkė galvos prieš šitą iš tikrųjų bailią, arogantišką visuomenės skaldytoją, reitingų sekėją ir nelabai kompetentingą moteriškę, pridariusią daug žalos Lietuvai.

Esu tikras, kad po kelių dešimtmečių istorikai įvertins jos valdymą kaip daugiausiai žalos mūsų valstybei atnešusį laiko tarpsnį.

Todėl, Ramūnčikai, jūsų vaikiškas viešas žaisliukų surinkimas smėlio dėžėje atnešė didžiausią žalą S. Skverneliui – kaip kandidatui į Prezidento postą, nors jis ir nėra mano herojus, bet iš to, kas yra ant prekystalio, tai ne blogiausias variantas.

O faktinė ir pagrindinė priežastis yra jūsų nesugebėjimas pasiūlyti kažką kardinalaus, kad būtų perlaužtas Lietuvos ekonomikos vegetavimas ir valstybė būtų pastumta į progresą bei santykinę lyderystę regione.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 209

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Gintaras    -  2019-05-17, 16:59

    Manau, kad kandidato į Prezidentus S.Skvernelio mažesniems nei tikėtasi rezultatams neigiamos įtakos turėjo jo paties didžiausia klaida – ėjimas pas nuteistų Darbo – Leiboristų ir vėl darbo partijos valdytoją V.Uspaskį prašyti paramos; ir dar po to, kai kandidatas kalbėjo apie juodų buhalterijų ir partinių vagysčių žalą visuomenei.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....

Ateis laikas ir mes turėsime kompensuoti Rusijai tuos mažvaikių sprendimus. Tik jų pėdsakai bus ataušę....

Apie kiekvieną žymų žmogų internete pilna "teisybės" ir jos skleidėjų. Kam tas apskritai daroma? Kokia...

A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......