infa.lt

Algimantas Rusteika. Patyčių Lietuva

17 gegužės
19:58 2018

Algimantas Rusteika

Kalbėti tiesą, melstis, galvoti apie sudėtingus dalykus ar mylėti – vienas nuostolis. Svarbiausia, naudingiausia ir geriausia yra tyčiotis.

Politikai šypsodamiesi tyčiojasi iš mūsų, mes grieždami dantimis, kuriuos dar turim – iš politikų. Vilniaus burbulo išrinktieji – iš nematomos darbo bičių Lietuvos, labai nepriklausoma žiniasklaida – iš viso jų kuriamo netikro pasaulio, lenkų, vengrų ir kitokių priešų.

Argumentų nereikia jokių, viskas pasidaro paprasta, nieko nebūtina galvoti. Net Petro Gražulio paneigti nebesistengiama ir neįstengiama – kam tas vargas, jei gali pasityčioti?

Tik įsijunk telikus, ir užplūsta galinga patyčių banga. Pokalbių šou, visokie gelbėtojai ir tyri “tiriantieji“ žurnalistai skaniai tyčiojasi iš tų, kurie negali apsiginti, o tie droviai ir dėkingai šypsosi.

Kas tik netingi tyčiojasi iš emigrantų, valstiečių, Donaldo Trumpo, rusų, socdemų ir Vytauto Landsbergio. Negalima tyčiotis tik iš musulmonų, žydų, naminių gyvūnėlių, visų lyčių, išskyrus vyrus ir odos spalvos, išskyrus baltą. Bet visi vis tiek tyčiojasi, o iš Kristaus nepasityčioti tai nešiuolaikiška ir kažkaip net nepatogu.

Vakarinėse teisėse nežinoti ir kituose laisvės narveliuose vyksta patyčių čempionatai. Visi nepatinkantys ir neįtinkantys yra galimai-esą-prieštaringai vertinami, ką jums kiekvienas žinių tarnybos vadovas patvirtins ir parodys jų kvailas, iš anksto parinktas nuotraukas.

Vaikai tyčiojasi iš mokytojų ir griežti inspektoriai baudžia mokytojus, kurie išdrįsta apsiginti. Patyčių iškankinti pedagogai sudarinėja kovos su patyčiomis programas, kurios tampa naujais pašaipų objektais.

Solidūs apžvalgininkai kuria nepabaigiamas patyčių serijas, neblogai verčiasi ir sumoka visus mokesčius. Jų patyčių laidų ir publikacijų laukia patyčių ištroškusi publika.

Feisbukuose tautos įtakingiausieji organizuoja patyčių kampanijas ir netikras oponentų paskyras, kuriuose tyčiojamasi ilgai, asmeniškai, iš šeimų ir artimųjų, pasimėgaujant kiekviena smulkmena, kalėjimo žargonu. Kiti įtakingi ir solidūs paskatina patiktukais ir visaip džiaugiasi.

O vakare dukra tavęs paklausia, ką parašyti apie patyčias, nes tokį rašinį uždavė iš lietuvių.

šaltinis: algimantasrusteika.wordpress.com

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 150

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Anava    -  2018-05-17, 21:42

    Tikra tiesa. Jau atėjo numatyta galo pradžia prieš naują virsmą… Ir įsigalėjo tamsi triumfuojanti netiesa…O kas toliau?
    „Kadangi įsigalės neteisybė, daugelio meilė atšals“ (Mt 24, 12)
    Tai va, Biblija visais laikais buvo raktas, atrakinantis ir paaiškinantis vyksmo paslaptį. Ir kaip nesityčios, jei meilė persisotinusiems pinigais, virtualaus pasaulio netikru spindesiu atima žmoniškumą. Lieka godulys ir instinktai.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

O kas suteikė teisę “seimui” spręsti už mane?...

Ar tai verta dėmesio naujiena? kad kairieji marksistai jau seniai pramušė dugną žinome, gal tik...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...