infa.lt

Apklausa liudija, jog amerikiečiai keičia savo nuomonę Trampo atžvilgiu

28 birželio
22:00 2017
Trampas juokiasi

(Bill Pugliano/Getty Images)

Nauja sociologinė apklausa sako, jog rinkėjai vis labiau pavargsta nuo demokratų keliamų kaltinimų Donaldo Trampo administracijai dėl suokalbio su rusų valdininkais, rašo theblaze.com .

Pasak paskutinės, Harvard–Harris Poll kompanijos apklausos duomenų, 59 procentai rinkėjų, pareiškė apie savo norą, kad Kongresas ir ir MIP perkeltų savo dėmesio centrą į kažką kitą. Prie viso to, 62 procentai atsakė, jog, jų nuomone, tyrimas baigsis „rusiškos bylos“ uždarymu, o 38 procentai mano, jog Donaldas Trampas, pasekoje sulauks apkaltos.

Be to, 64 procentai apklausos dalyvių pareiškė, jog „ryšių tarp Rusijos ir prezidento Donaldo Trampo tyrimas“, daro žalą valstybei.

Apklausa buvo vykdoma birželio 19-21 dienomis, joje dalyvavo 2237 suaugę amerikiečiai, jų pačių žodžiais tariant dalyvavę rinkimuose. Atsakydami į klausimą apie tai, kam priskiria savo politines pažiūras, 35 procentai įvardino save demokratų šalininkais, 30 procentų pavadino save nepriklausomais, 29 procentai palaiko respublikonus, ir dar 6 procentai pasirinko „kita“.

Ši apklausa žymi pastebimą poslinkį lyginant su analogišku tyrimu, darytu tik prieš mėnesį iki tol, kai kompanija Harvard-Harris nustatė, jog 75 procentai rinkėjų palaikė buvusio FTB direktoriaus Roberto Millerio tyrimą klausimu – ar Donaldo Trampo rinkimų štabo darbuotojai buvo sudarę suokalbį su Rusijos vyriausybe siekdami laimėti prezidento rinkimus.

Po pakankamai problematiškos gegužės, Trampo palaikymo reitingai pastebimai gerėjo, kadangi demokratai taip ir nesugebėjo pateikti bent kažkokių savo tvirtinimų įrodymų apie Trampo ir Rusijos ryšius.

Vidutinis visų apklausų rodiklis,kuriose dalyvavo ne tik rinkėjai bet ir kiti amerikiečiai, parodė, jog gegužės ir ir birželio mėnesio pradžioje Trampo palaikymo reitingas buvo ne daugiau nei 40procentų, be to, gegužės 13 dieną ji ssiekė tik 38,6 procento. Nuo to laiko šis rodiklis lėtai, bet nesustodamas augo ir dabar siekia 40,6 procento.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 138

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....