infa.lt

Michaelis Laitmanas: „Pasaulio lyderiai niekas, – jie tik vykdytojai to, ką užsako Izraelio tauta”

02 gegužės
01:25 2017

Michaelis Laitmanas

Kabala ir MIchaelis Laitmanas. Mes galime daug kalbėti apie sąmokslo teorijas, kai užsimenama apie žydų, kaip atskiros etninės-religinės grupuotės įtaką pasaulio valdyme, kur jie užima vieną svarbiausių pozicijų, nors oficialiai tas visur neigiama ir išjuokiama, vadinant jau minėtomis sąmokslo teorijomis.

Tačiau, kai tą pasako vienas žinomiausių Kabalos aiškintojų, Michaelis Laitmanas, kažin ar kam pakaktų drąsos tą pasakyti jam į akis, nebijant būti viešai išjuoktam jo paties.

Ir taip, trumpa ištrauka iš video diskusijos (Grėsmė Izraeliui – rusų k.):

 

 

Klausimas M. Laitmanui: Karo veiksmai Sirijoje, ISIL (DAESH), Libija.. anksčiau ar vėliau ten kas nors nutiks ir jie pradės pulti mus (Izraelį). Kas gali nutikti?

Laitmano atsakymas: O ką čia pulti? – Į mus nutaikytos dešimtys tūkstančių raketų, na ir kas?

Klausimas: tai aš apie tai ir šneku, – bet kuri karinė operacija regione palaipsniui tampa pastoviu karu. Ne taip kaip anksčiau – įvykdoma kažkokia smulki operacija, įvedama tvarka ir artimiausią pusmetį ramu. O dabar bet kuri karinė operacija, net su kažkokia ginkluota gauja HAMAS, tampa pilno masto ginkluotu konfliktu, kur žūva kareiviai, civiliai asmenys ir taip toliau. Ir kiekvieną kartą ši tendencija vis blogėja, kaskart vis daugėja aukų. Aš manau, jog dabar Izraelio piliečiai nuogąstauja dėl sekančio Hezbolos (Hezbollah) užpuolimo.

Laitmanas: tai svarbiausias šių dienų pavojus, žinoma jei tik jis išaugs. Iš užsienio, kur egzistuoja kažkokia kariuomenių priešprieša – tai gyventojams nebaisu. O štai banditizmas, iš už kampo taip..

Klausimas: štai dar ir Rusija Sirijoje, kaip su ja?

Atsakymas: ne, paklausykite vaikinai… jūs klausiate manęs, aš atsiprašau, – pasaulyje egzistuoja daugybė nuomonių, o aš kalbu iš Kabalos požiūrio taško. Ir kai aš kalbu iš Kabalos požiūrio taško, man neegzistuoja Putinas, Obama ir visi kiti, šitie.. na.. taip vadinami lyderiai…

Todėl kad yra pasakyta paprastai: visų šių „lyderių” širdys yra kūrėjo rankose. Ką reiškia kūrėjo? – Aš nesu tikintis įprasta prasme, todėl visa tai priklauso nuo jėgų sistemos pasaulyje. Tačiau šią jėgų sistemą apsprendžiame mes, – Izraelio tauta, o ne Obama ir ne Putinas.

Klausimas: reiškia jie (Obama ir Putinas) jums jėga?

Laitmanas: jie man vykdytojai to, ką mes užsakysime.

Klausimas: angelai?

Laitmanas: ir niekas daugiau. Visas pasaulis vykdo tai, ką mes užsakome.

Klausimas: tie „Mes” – tai kas?

Laitmanas: „Mes” – tai Izraelio tauta. Jei mes susivienijame – mes užsakome gerą šokį. Jeigu mes nesusivienijame tarpusavyje – tai labai gaila, bet šokis bus blogas. Tačiau ir tuo, ir kitu atveju užsakome šokį tik mes.

Pasirinkimo laisvė egzistuoja tik mums.

Gerbiami skaitytojai, jei manote, kad medžiaga, pateikta „infa.lt” buvo jums nors truputį naudinga, jūs galite prisidėti paremdami svetainę Jums patogiu būdu

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 386

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. ???    -  2017-05-02, 12:26

    Kodel Lietuvos zmones gyvena blogai ka beisrinkutme? Kodel normaliai negalime prasigyventi? (Ar tokie durni valdzioje kad istatymu nesugeba tinkamu priimti ar „negali” del kokiu tai „priezasciu”? Kam mes esame prasiskoline ir kieno rankose yra „musu” centrinis bankas?
    Todel, kad viska mums diktuoja Izraelio tauta, ju interesai auksciau musu,o valdzia ju rankose, ES ir JAV irgi ir taip toliau.
    Problema ivardyta.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...