infa.lt

Los Angeles Times: Trampas nemato skirtumo tarp JAV armijos ir „Putino žudikų komandos“

08 vasario
14:01 2017
Donaldas Trampas

REUTERS

Savo interviu TV kanalui Fox News, Donaldas Trampas (Donald Trump) stojo ginti Rusijos lyderį Vladimirą Putiną ir tuo pačiu pademonstravo visą savo „neišmanymo ir antiamerikietiškumo“ lygį, rašo The Los Angeles Times.

Amerikiečių leidinys primena, jog interviu su naujuoju JAV prezidentu metu, Fox News vedantysis Bill’as O’Reilly pavadino Kremliaus vadovą „žudiku“. „Pas mus buvo daug žudikų. Jūs ką, galvojate, kad mūsų šalis tokia jau nekalta? – atšovė Trampas. Jūs tik pažiūrėkite ką mes pridarėme. <…> daugybė žmonių buvo nužudyta. Taip, kad patikėkite, aplink mus daugybė žudikų“.

O’Reilly tarstelėjo, „Klaidos yra kitokios, nei …“

Po tokių pasisakymų bet kuriam žmogui „sveikai mąstančiame pasaulyje“ tampa aišku, jog milijardierius „netinka būti prezidentui“, konstatuoja The Los Angeles Times.

„Sprendžiant pagal viską, Trampas nemato skirtumo tarp mirčių tų žmonių, kurie žuvo dėl amerikiečių kaltės ginčytinuose karuose, ir politinių priešininkų, žmogaus teisių gynėjų ir žurnalistų žmogžudysčių nuo autokrato rėmėjų rankos, – tęsia leidinys.

The Los Angeles Times nuomone, Trampas – Трамп – „netašytas žmogus, kuriam elementariai trūksta intelekto, kad suvoktų, jog jo pernelyg laisvai išreiškiami žodžiai, netoliaregės mintys ir skuboti veiksmai gali rimtai pakenkti šalies įvaizdžiui ir sugriauti amerikiečių įtaką pasaulyje“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 274

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. T0mas J.    -  2017-02-08, 20:38

    šiuo atveju Trampas teisus – JAV yra žudikų valstybė – JAV žudė visąlaik: kai kolonistai kūrė valstybę – žudė vietinius gyventojus indėnus, žudė havajiečius okupuodami Havajų salas 1898 m., JAV žudė neginkluotus civilius Hirosimoje ir Nagasakyje atominėmis bombomis 1945, JAV žudė vietnamiečius išpildama jiems ant galvų aviacijos pagalba 74 tūkstančius tonų cheminio ginklo, JAV žudė be priežasties užpuolusi Iraką 2003-2011 m., žudė bombarduodama Libiją 2011-2016 m., JAV žudo nuolat ir visur, kur šalys jai nepaklūsta ir nesutinka tarnauti. JAV žudo rengdama perversmus netgi prieš demokratiškai išrinktas vyriausybes, kaip antai 1953 m. Irane ar 1954 m. Gvatemaloje.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...

Tikrai taip. Mes visi tapome įkaitais ir skaitmeniniais vergais. Baisu pagalvoti kas bus kai panaikins...

Rrr

Seksualiai neaktyvūs (bent vyrai) nuolat operuojasi prostatos vėžį, kartu su prostata, žinoma. Jų skaičius nuolat...

Seimo niekšai kalti, kad žmogus negali atlyginimo gauti popieriniais pinigais....

praktika rodo,kad hiperseksualus buna psichiniai ligoniai. O stai reciausias bet rafinuociausias seksas - auksto intelekto...

apie ta "tvarka"! Jos ir nebuvo. Stipresnis visada dare ka nori ir niekada nebuvo smerkiamas,jei...

pasaulio matymas nusvinta per 72 lytis! Branduoliu skilimas menkniekis,su sia praregejimo bomba palyginus!...