infa.lt

Petras Gražulis pirmininkaus D.Trumpo rinkiminiam štabui… Lietuvoje

10 balandžio
11:44 2024
Donaldo Trampo palaikymo akcija Vilniuje (2020 m.)

Donaldo Trampo palaikymo akcija (2020 m.) | © infa.lt

Pranešimas spaudai (be pakeitimų):

Įsteigtas JAV Prezidento D. Trumpo rinkiminis štabo Lietuvoje

Vilnius, Lietuva – 2024 04 10 pranešame, kartu su Amerikos lietuvių bendruomene, remiančia D. Trumpo rinkimų kampaniją ir bendradarbiaujančia su rinkimų štabu, įsteigiamas Prezidento Donaldo Trumpo rinkiminis štabas Lietuvoje.

D. Trumpui esant JAV prezidentu, nebuvo pradėtas nei vienas karas ar invazija.

Remiame D. Trumpo pažiūras tradicinės šeimos ir tradicinių vertybių atžvilgiu. Pasitikime D. Trumpo pažadu užbaigti karą Ukrainoje per 24 val. Rusijos sąskaita.

Rinkiminis štabas bus naudojamas kaip centras, kur vyks svarbiausios kampanijos veiklos, renginiai, ir kuriame bus galima susipažinti su Donaldo Trumpo politinėmis idėjomis ir siekiais. Taip pat šis štabas taps platforma aktyviems piliečiams ir palaikytojams, kurie nori prisidėti prie mūsų bendrų tikslų įgyvendinimo.

Kviečiame visus piliečius, palaikančius ir besidominčius Prezidento D. Trumpo politika prisijungti prie rinkiminio štabo komandos.

Rinkiminio D. Trumpo Lietuvoje štabo pirmininkas Petras Gražulis, pavaduotojas Ramojus Girinskas, pavaduotojas Čikagoje – Linas Kevličius, štabo nariai – Naglis Puteikis, Nerijus Bakasėnas, Ernestas Lukoševičius, atsakingas sekretorius Tomas Kontautas iš Vašingtono.

infa.lt: Donaldas Trampas (Donald Trump) niekada nežadėjo užbaigti karą Ukrainoje Rusijos sąskaita. Vakarai baiminasi, kad gali būti visiškai atvirkščiai ir cituoja šaltinių pasisakymus.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 542

Žymos:

Atsiliepimų 14

  1. Taip, Trampas nežadėjo užbaigti karą Ukrainoje Rusijos sąskaita    -  2024-04-10, 12:20

    Užtat žadėjo užbaigti karą Ukrainos sąskaita. Ir tai jus džiugina?

    Atsakyti į šį komentarą
    • Taika    -  2024-04-10, 14:22

      Mane džiugina bet koks karo užbaigimo variantas, jame žūsta žmonės, taškomi mokesčių mokėtojų pinigai ir naikinama ateitis per karo isteriją.
      Iš to laimi tik prekiautojai ginklais. Visi kiti pralaimėtojai.
      Ar aš už tai, kad ginklų prekeiviai lobtų? Ne, ne ir ne…

      Atsakyti į šį komentarą
  2. Pamąstymui    -  2024-04-10, 13:28

    Kodėl lazda turi du galus?

    Atsakyti į šį komentarą
    • Romas    -  2024-04-10, 14:40

      Geras klausimas. Du galai – mažiausiai, bet būna ir daugiau…
      O va vieną, vienintelį (savo interesų) „galą” mato ciklopai – vienaakiai.

      Atsakyti į šį komentarą
  3. Me    -  2024-04-10, 14:04

    Opa. Ar Trampas atvyks į Lietuvą?

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Gincia    -  2024-04-10, 17:49

    Tokio akibrokšto iš Gražiulio nesitikėjau,jo šūkis kardinaliai pasikeis i už rf kryma vyrai

    Atsakyti į šį komentarą
  5. tai kad    -  2024-04-10, 20:12

    nemažai Amerikos lietuvių už Baideną – ten jie dauguma suglobalėję nuo gero gyvenimo, nebent laikai iš tikrųjų keičiasi į Trampo pusę, kad net mūsų palaikytojai centristai palaikys ne Ukr., o Trampą…

    Atsakyti į šį komentarą
  6. Vardas    -  2024-04-10, 21:30

    Karas kilo valdant Bidenui neatsitiktinai.
    Manau, kad Bidenas yra karo Rusijoje finansuotojas.
    Prisiminkime, kad prezidantu tapus Trumpui, šis ėmė prekiauti Amerikos nafta, todėl naftos kaina pasaulinėje rinkoje nukrito ir Rusija, kurios pagrindinė prekė yra nafta buvo pasodinta ant bado dietos. Ji negalėjo sukaupti pinigų atsargų, reikalingų karui.
    Tačiau vos tik prezidentu davosomasonų buvo pastatytas Bidenas, šis iš karto uždraudė prekybą Amerikos naftos produktais, pasaulinė naftos kaina pakilo, rusai sukaupė atsargas ir ne už ilgo užpuolė Ukrainą.
    Taip pat prisiminkime visiškai nesenus (gal pusmečio senumo) įvykius Amerikoje, kuomet Bidenas bandė uždrausti prekiauti dar ir Amerikos suskystintomis dujomis, tokiais veiksmais bandydamas pakelti pasaulinę dar ir dujų kainą ir tuo suteikti Rusijai finasinį atsigavimą karo metu. Tačiau nesurinko reikiamų balsų, jam pasipriešino respublikonai.
    Karas kilo Bideno prezidentavimo metu neatsitiktinai, tai būtent jis (tiksliau pasakius tie, kas jį valdo) savo veiksmais tikslingai finasavo rusų vykdomą karą.

    Atsakyti į šį komentarą
  7. Vardas    -  2024-04-10, 21:39

    Taip pat prisiminkime, kad Bidenas nežinia kokių tikslų vedamas be aiškių ir suprantamų priežasčių staiga ėmė ir sugalvojo diddžiulėmis sumomis prafinansuoti teroristine šalimi laikomą Iraną.
    Iranas už šiuos pinigus pripirko raketų, sustatė paleidimo mechanizmus, parengė smogikus, kurie ir užpuolė Izraelį.
    Bidenas faktiškai prafinansavo abu šiuo metu vykstančius didžiausius pasaulinius konfliktus, kurie be jo pagalbos ir inicatyvos nebūtų įvykę.
    Manau, kad Bidenas yra davosomasonų statytinis, pastatytas su Švabo knygoje įvardintu tikslu kelti pasaulinę destrukciją, karą, badą ir marą su tuo tikslu, kad žmonės po to lengviau sutiktų su švabomasonų pasiūlytu fašistiniu režimu už kokį nors pajamų ir saugumo garantijų minimumą.
    Tačiau žmonės jau perpranta šiuos masonų kėslus, vis daugiau šalių išsirenka naujus, vertybinius lyderius, demokratines dešiniąsias partijas.

    Atsakyti į šį komentarą
  8. Ne    -  2024-04-10, 22:04

    prezidentai ir ne premjerai valdo valstybes! Tai tik pasto zenklai,vienu spjaudymui,kitu laizymui,kad priliptu.

    Atsakyti į šį komentarą
  9. Vardas    -  2024-04-10, 22:39

    Dar vienas idomus momentas yra tas, kad tuomet kai Bidenas, manau finasuodamas Iraną, planavo Izraelio užpuolimą ir kai šis jo finasuojamas užpuolimas įvyko, viena geriausių pasaulinių slaptųjų tarnybų viską matanti ir viską girdinti – Izraelio slaptoji tarnyba – staiga apako ir apkurto. Izraelio slaptoji tarnyba keistai nematė kad jos pašonėje, Palestinoje, Iranas įsigijo tūkstančius raketų, kad jas visas sugabeno į palestiną, kad visoms sustatė paleidimo įrenginius, kad mobilizavo tūkstančius smogikų, kad juos visus kažkur apmokė, kad juos visus po to pristatė į išpuolio vietą. Tačiau keistas atsitiktinis Izraelio tarnybų aklumas tuom nepasibaigė. Taip pat yra labai keistas ir didelis sutapimas tas, kad Izraelio pasienio apsauga, viena geriausių pasaulyje, ėmė ir kažkaip nepastebėjo į Izraelio teritoriją iš Palestinos atskrendančių ginkluotų smogikų ūrių ir į juos tinkamai nesureagavo.
    Mano manymu yra akivaizdu, kad Bidenas ir Izraelio slaptosios tarnybos veikė išvien įgyvendindamos Bideno finansuotą Izraelio užpuolimo planą. Manau kad šiuo užpuolimu Bidenas prisidėjo prie švabomasonų planų kiek galima labiau destabilizuoti pasaulinę padėtį. Taip pat matome, kad Izraelis, įvykus šiam užpuolimui, turi aiškiai apčiuopiamos naudos – gavo pretekstą išžudyti dešimtis tūkstančių palestiniečių moterų ir vaikų, užvaldyti ir savo gyventojais apgyvendinti naujas Palestinos teritorijas ir matomai tikisi aplamai sunaikinti palestiniečių tautą tiek, kad ji taptų visiškai nusilpusi, sunaikinta, išblaškyta ir nebeįgali.
    Tai yra akivaizdi dabar turima Izraelio nauda, kurios šis būtų negavęs jei jo niekas nebūtų užpuolę.

    Atsakyti į šį komentarą
  10. Vardas    -  2024-04-10, 22:46

    Man kyla abejonių dar dėl kai kurių dalykų, kuriuos išsakysiu.
    Ypatingas Izraelio vyriausybės žiaurumas prieš musulmonų šalies moteris ir vaikus neabejotinai sukelia įsiūčio bangas prieš visą žydų tautą visose kitose musulmonų šalyse. Manau, kad musulmonai dega įsiūčiu ir kerštu, siekdami išlieti šiuos jausmus prieš žydų tautą. Ar nebus taip, kad Izraelio vyriausybės mums atrodantis betikslis žiaurumas iš tiesų turi tikslą kuo labiau įsiutinti visas musulmonų šalis, kurios iš visų pusių yra apsupę Izraelį su tuo tikslu, kad šios šalys užpultų ir sunaikintų biblijinę tautą.
    Dabartinis Izraelio saugumo garantas, dėl ko Izraelis jaučiasi saugus – tai Bideno valdomos Amerikos pajėgos. Tačiau iš Bideno išdavystės Afganistane, kuomet jis atitraukdams iš ten Amerikos pajėgas visiškai abejingai paliko susidorojimui Afganistane buvusius Amerikos sekėjus ir pagalbininkus. Manau, kad tokiais veiksmais Bidenas parodė, kad išdavystė yra jo veikimo būdas. Todėl kyla klausimas, kas gi nutiktų jei Bideno prafinasuotam ir manau suplanuotam konfliktui užaštrėjus jis imtų ir paprasčiausiai atitrauktų savo armijos pajėgas? Manau kad tokiu atveju žydų tautai atsidūrusiai su iš visų pusių esančiomis neadekvataus Izraelio vyriausybės žiaurumo įsiutintomis musulmonų šalimis iškiltų tikra teroro ir sunaikinimo grėsmė.
    Manau, kad masonai galimai nori sunaikinti ne tik krikščionybę bet ir pačią pradinę Dievo tautą.
    Manau Izraelio vykdomas palestiniečių teroras turi liautis, palestiniečiams turi būti suteikta visa reikalinga humanitarinė pagalba, Izraelio užvaldytų teritorijų gražinimas Palestinai ir Palestinos šalies atstatymas.
    Konfliktas turi būti išsemtas ir neadekvatus bei perdidelis, toli peržengiantis savisaugos ir gynybos ribas, žiaurumas kiek galima labiau turi būti atlygintas.

    Atsakyti į šį komentarą
  11. Aurimas    -  2024-04-11, 17:20

    Nu kaipgi be jo…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Ačiū už jūsų blaivų požiūrį į Igną Vėgėlę.:)...

susidomėjimas nulinei tiesai......

Jei gerai suprantu, tai už GPS Rusija nėra atsakinga, kiekžinau, tai JAV žaisliukas. Taigi GPS...

Būtent taip, todėl aš tartis neskubėčiau, nes šiandiena šiukšlė, rytoj gali būti pati brangiausia preke...

Ed

Tarp kito galėtų tartis su...Rusija, tai vienintelė šalis, kuri sukūrė technologijas ir panaudotą branduolinį kurą...

mes

gyvename suklastotame, užvaldytame propagandos pasaulyje... tiesa yra tai suprasti... tik tikros žinios veda į tiesą......

A5

Tegu nebijo amerikonai kaip ana syki vel prigazdins teisejus ir niekas jokio orderio neisduos. Demokratija...