infa.lt

Jūsų balsą jau galima nukopijuoti – kuo tai kvepia, spręskite patys

03 balandžio
06:50 2024
Dirbtinio intelektas

Jūsų asmenybės garso kopija

„OpenAI” pristatė „Voice Engine” – kopijuojantį balsą dirbtinį intelektą.

JAV bendrovė „OpenAI” paskelbė apie naują neuroninio tinklo „Voice Engine”, kuris gali nukopijuoti 15 sekundžių trukmės balso fragmentą ir pagal jį įgarsinti parašytą tekstą, stengdamasis kuo tiksliau perteikti kalbėtojo kalbos ypatybes ir balsą.

Bendrovė teigia neleisianti naudoti neuroninio tinklo siekiant apsimesti kitu asmeniu.

OpenAI” mano, kad naujasis dirbtinis intelektas bus naudingas verčiant turinį į kitas kalbas autorių balsais. Dirbtinis intelektas taip pat galės padėti vaikams ir žmonėms, turintiems skaitymo problemų, natūraliais ir emocingais balsais.

„Voice Engine” galėtų būti veiksmingas terapiniais tikslais, padedant kalbos sutrikimų turintiems naudotojams, taip pat atkuriant balsus esant kalbos sutrikimams.

Anksčiau „OpenAI” paskelbė, kad per 2024 m. plačiajai visuomenei pateiks dirbtinio intelekto realistinių vaizdo įrašų generatorių „Sora”.

Agentūra „Bloomberg” taip pat pranešė, kad „OpenAI” siekia pritraukti Holivudo kino studijas naudoti „Sora” neuroninį tinklą.

infa.lt: akivaizdu, kad nekontroliuojant šios industrijos vystymosi krypčių, neužilgo šiame skaitmeniniame dirbtinio intelekto vis plačiau užimamame pasaulyje gyventi taps labai problematiška. Žmonėms.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 72

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Gintautas    -  2024-04-03, 14:44

    infa.lt: problematiška gyventi ne žmonėms, o debilams, tačiau jiems visuomet problematiška gyventi. Kai atsirado SMS, tai taip pat galima rašinėti man reikalinga pagalba, įmesk 1000Lt ir sąskaitos Nr. Tipo jei paskambins mama ir sakys nužudyk kaimyną, tai aišku aš taip ir padarysiu, na kurgi ne. o jei paskambins žmona ir sakys man reikalinga pagalba, įmesk 1000EUR, tai aš gi neklausiu duok man savo sąskaitą ir kur čia bėda jei aš žmonai įmesiu į jos sąskaitą pinigų? Visuomet buvo yra ir bus, techninių galimybių sukčiams. Tačiau, tai pristatoma, lyg sukčiavimas, tai techninių galimybių buvimas.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Ką nužudė Putinas?...

DEBILY blt......

tfu blt......

kvailiai jus patys susimokekit asilai...

Per pasaulį žengiame mes gėjai, vyriškų šiknų mėgėjai, Paskui slenka pedofilai, nekrofilai, zoofilai ir mums...

NedaNapoleonas…...

Historia est magistra vitae. Senokai prancūzai negavo nuo rusų į kaulus. Dar nori ir mumis...