infa.lt

Linas Karpavičius. Feminizmo kaina

09 lapkričio
15:42 2023

Mergina

Feminizmas yra globaliojo elito išradimas. Ir tai jam, elitui, naudinga dėl dviejų priežasčių: anksčiau mokesčius mokėdavo tik pusė gyventojų, o dabar – beveik visi, nes moterys taip pat eina į darbą; be to, tokiu būdu buvo sunaikinta šeima, todėl elitas įgavo nepaprastą galią vaikams.

Moterys priverstos kovoti su vyrais, taip griaunama šeima, o visuomenė yra sukurta iš žmonių, kurie dirba dėl taip trokštamos karjeros, kad tuštumą sieloje ir vienatvę kompensuotų materialinėmis gėrybėmis.

Taip naikinama tradicinė šeima, kurios dėka žmogus gali tobulėti ir tapti individu! Šeimos sunaikinimo dėka įgyjama VALDŽIA ŽMONĖMS!

Kaip tai daroma? Labai paprastai. Žmonių elgesys yra programuojamas pasitelkiant masines informavimo priemones. Jos diktuoja masėms elgesio modelius ir naratyvus. Taip pavyksta į žmonių pasąmonę indokrinuoti nuostatas, kad patriarchalinė šeima yra praeitis ir blogis, skyrybos yra išeitis, o abortas – tik nekalta operacija, prilygstanti apendicito išpjovimui.

Tad moterys nebėra priklausomos nuo vyrų priimdamos lemtingus sprendimus visai šeimai ir nebegyvena visavertės šeimos interesais.

Kiekvienos šeimos šerdis yra moteris, nes tik moters galioje išsaugoti šeimą arba ją sugriauti. Per feminizmą moteris nustačius prieš vyrus išlaisvinama moters griaunamoji galia. Po šeimos griūties turime keletą nelaimingų žmonių, kurie savo žaizdas gydo vartojimu.

Feminizmo galutinis tikslas – sugriauti tradicinę visuomenę ir sukurti ją iš savanaudiškų žmonių, kurie priversti daug dirbti ir greitai išleisti uždirbtus pinigus tam, kad užpildytų atsiradusią tuštumą. Puikūs vergai ir vartotojai viename asmenyje neleidžia sustoti ekonomikai ir yra jos variklis. Tai ekonomikai, kuri įsigalėjo po Antrojo pasaulinio karo.

Norint suprasti tolesnę samprotavimo logiką reikia pripažinti, kad nepriklausomų, spontaniškai kylančių socialinių procesų nėra ir niekada nebuvo – bet koks socialinis reiškinys, bet kokia masinė idėja ir kt. yra sukurta gyventojų valdymo mechanizmų tobulinimo tikslu.

Kuo idėja plačiau paplitusi, tuo daugiau pinigų į ją investuojama. Tai reiškia, kad investuojantys pinigus gauna dar daugiau pinigų, o kur dar naujas kontrolės mechanizmas per idėjos propagavimą…

Feminizmo judėjimas yra vienas ryškiausių to įrodymų. Feminizmas, kaip ir kiekviena idėja, plačiai įvedama į žmonių sąmonę ir turi du tikslus:

  1. Išorinį, kuris yra kaukė ir reikalingas, kad gyventojai idėją suvoktų kaip teigiamą, kuria patikės, dėl kurios nuoširdžiai ir aistringai kovos;
  2. Vidinį, kurį sudaro tikrieji skleidžiamos idėjos tikslai.

Feminizmo ideologija buvo sukurta vyrų. Žinoma, idėją propagavo moterys, ir ne šiaip moterys, o specialiai atrinktos ir apmokytos fanatikės, nepamainomos propagandos ir konfliktų kurstymo srityje.

Fanatiko pasirinkimo technologija paprasta – susirask nepatenkintą neurotiką, sustiprink jo neurozę, pasiūlyk pinigų, statusą, valdžią, vietą istorijoje, platformą ir žiūrovų, ir viskas – kovotojas už „teisingą reikalą“ yra pasirengęs.

Oficialūs feminizmo ir emancipacijos tikslai: moterų teisė į mokslą, darbą, sportą, pinigus, abortus, dalyvavimą rinkimuose ir kt. Daug svarbesnis ir įdomesnis yra vidinis feminizmo ir emancipacijos judėjimo tikslų lygis, kurį kūrė ne šiaip vyrai, o milijardieriai ir įkyrūs seksistai iš garsiausių pasaulio šeimų klanų.

Per feminizmą buvo išplėsta žmonių apmokestinamoji bazė. Stop… kur mes tai girdėjome? Teisingai – naujasis NT mokestis! Bazė ir toliau nenumaldomai plečiama.

Taigi. Iki feminizmo įsigalėjimo šeimą išlaikė vyras. Jis buvo vienintelis šeimoje dirbantis asmuo ir vienintelis, kuris mokėjo mokesčius. Vaikai ilgai galėjo likti šeimoje, nes buvo kas jais pasirūpina. Dabar, kad išlaikytų šeimą, priversti dirbti abu, ir abu turi mokėti mokesčius. Ir tai pavyko pasiekti be jokios prievartos, tik parodant „teisingo“ elgesio kryptį.

Taip buvo padidintas mokesčių mokėtojų skaičius ir ne tik.

Feminizmas sugriovė tradicinę šeimą ir paėmė vaikus iš namų. O tada pasiūlė vaikų auginimo ir auklėjimo paslaugas pagal iš anksto parengtas programas, kad vaikai užaugę būtų pasiruošę ir paklusnūs vergai.

Štai kodėl ir kokiam tikslui pirmiausia atsiranda pradinių mokyklų, o vėliau ir ikimokyklinio ugdymo įstaigų sistemos, siekiant daryti įtaką vaikų raidai ne tik nuo vaikystės, bet ir nuo kūdikystės. Anksti nuo šeimos atplėšti vaikai yra tikroji feminizmo kaina.

Vaikai mano, kad valstybė, mokykla, valdininkai yra jų pačių šeima ir jie turi mokytis iš jų, o ne iš savo tėvų. Taip ir nutinka, kai vaikai daugiau tiki televizoriumi nei savo tėvais. Liūdnai pagarsėjusį šūkį „Tikiu mokslu“ galime drąsiai keisti į šūkį „Tikiu televizoriumi“.

Žinoma, šie tikslai buvo kruopščiai slepiami, kitaip idėja nebūtų pasiteisinusi. Masinio idėjų integravimo į gyventojų sąmonę mechanizmai yra paprasti, kaip ir visa idėja: radijas ir laikraščiai, kurie tais metais buvo labai populiarūs; televizija, kuri tuo metu tik pradėjo kurtis; žinoma – tikrą klestėjimo laikotarpį išgyvenęs Holivudas su savo filmais.

Kai finansiniai ištekliai neriboti ir žiniasklaida priklauso suinteresuotajai šaliai, galima pristatyti absoliučiai bet kokią idėją ir mintį. Tačiau dabar, kaip ir anuomet, žmonės mažai domisi faktais ir tiesa, todėl sunku tuo patikėti.

Melas vilioja, kelia pasitikėjimą ir „grojamas“ ilgai, kaip sugedusios plokštelės įrašas. Tikruosius šio reiškinio tikslus galite suprasti atsekdami neslepiamą informaciją: kas iš idėjos uždirbo daugiausia pinigų. Tai visada paviršiuje…

Ar gerai, kad moterys dabar gali daryti tai, ką gali? Taip, gerai, bet… kai žinai tiesą, natūraliai kyla klausimas, kokią kainą teko sumokėti… ir ar tikrai buvo verta… Juk galiausiai laimi tik viena pusė – superelitas, gavęs ir pinigų, ir švietimo kontrolę.

Moterys laimėjo viską, bet pralaimėjo gyvenimo pilnatvę, prasmę ir svarbiausia laimę.

Prieš tikėdami ir vadovaudamiesi kokia nors idėja visada pagalvokite, kas iš tikrųjų ją skleidžia ir kodėl, ir ar norite vadovautis šia idėja jau žinodami tikruosius motyvus.

Globaliajam elitui naudingas liberalizmas, nacizmas, komunizmas, LGBT, feminizmas ir kt. Skaldyk ir valdyk. Kol mes tarpusavyje baramės, mums neįdomu, kaip ir kas mūsų sąskaita lobsta. Visos ideologijos ir jų tarpusavio priešprieša yra masių valdymo ir turto atėmimo įrankis, padedantis sukurti beturtę visuomenę.

Pasaulinės ekonomikos variklis yra nelaimingas žmogus. Kuo daugiau nelaimėlių, tuo daugiau vartojimo, kuo daugiau vartojimo, tuo daugiau pelno…..Niekas kitas taip negeneruoja energijos kaip nelaimingas žmogus, kuris bėga paskui savo svajonę, kuri įgalins jį tapti laimingą.

Laimė – kaip morka prieš alkano asiliuko nosį, verčianti jį nuolat bėgti tikintis, kad vieną dieną ji bus pavyta ir sotumo jausmas bus patenkintas.

Juk visi suprantame, kad sukurti vartotojišką visuomenę ir iš to užsidirbti pinigų buvo nepaprastai pelninga. Kol atskiros visuomenės grupės viena kitos nekenčia, tol jų galiai niekas negresia. Visus XX ir XXI amžių karus surengė bankininkai: Rotšildai į valdžią atvedė Leniną, o vėliau Staliną ir Hitlerį; Sorošas į valdžią atvedė Putiną.

Suprantama, kad elito vaikai patenka į visų tų socialinių konstruktų įtaką. Jie dar nėra visiškai atskyrę savo gyvenimo nuo visos visuomenės. Todėl jiems būtina skubėti link galutinio tikslo.

Galutinis tikslas yra visą pasaulio turtą sutelkti nedidelės žmonių grupės rankose ir įgyvendinti seną globaliojo elito svajonę – sukurti visuomenę dviejų kastų, kurių gyvenimai būtų visiškai atskiri.

Atskirti gyvenamąsias teritorijas, vartojimo įpročius, mediciną, maistą. Tai primins gyvenimą gete arba fermoje, tik ne tikrą gyvenimą, kurį mums davė Kūrėjas.

Pirmas etapas įveiktas – tėvai nebeturi savo vaikų kontrolės. Juos perėmė sistema. Antras etapas – perimti visą turtą, visus paversti žemės ir gyvenamojo ploto nuomininkais ir vandens, maisto, vaistų pirkėjais.

Pirmą kartą šis įrašas paskelbtas jo autoriaus asmeninėje Facebook paslyroje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 333

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Ir koki    -  2023-11-09, 12:56

    gi problemos sprendima autorius pasiulytu?

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2023-11-09, 16:15

    Neadekvatieji (be įgimtos nuovokos: Laisvę moterims, laisvę narkotikams, laisvę visų rūšių iškrypėliams, ne tik lgbt-bl…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Jei įstatymo paskirtis yra viešinti užsienio subjektų veiklas siekiant daryti įtaką kultūrinei ir politinei aplinkai...

Bet

Mūsų sprendėjai labai panašūs į debilus…...

Ačiū už jūsų blaivų požiūrį į Igną Vėgėlę.:)...

susidomėjimas nulinei tiesai......

Jei gerai suprantu, tai už GPS Rusija nėra atsakinga, kiekžinau, tai JAV žaisliukas. Taigi GPS...

Būtent taip, todėl aš tartis neskubėčiau, nes šiandiena šiukšlė, rytoj gali būti pati brangiausia preke...

Ed

Tarp kito galėtų tartis su...Rusija, tai vienintelė šalis, kuri sukūrė technologijas ir panaudotą branduolinį kurą...