infa.lt

Arvydas Daunys. Musulmoniški Vakarai…?

17 spalio
12:59 2023

Arvydas Daunys

Teroristai puola Europą. Briuselyje vakar nušauti du Švedijos sirgaliai. Paskelbęs socialiniuose tinkluose žinią šaulys arabų kalba informavo, kad jis tai padarė keršydamas už šešiamečio palestiniečio berniuko nužudymą JAV.

Belgijos policija savo ruožtu teigia, kad tai nesusiję su Gazos-Izraelio įvykiais. Nenori kelt panikos. Du skirtingi leidiniai – britų „Express” ir „Associated Press”, skelbdami tą naujieną, paskelbė skirtingas versijas – „Express” paskelbė, kad susiję su Gazos įvykiais, „AP” – kad ne.

Izraelis ir Vakarai skelbia savo požiūrį į situaciją, teigdami, kad Izraelis turi teisę gintis. Bombarduodamas Gazos miestus Amerikomis teikiamomis bombomis. Ištisus kvartalus.

Mačiau vaizdo įrašus, kuriuos kelia pats Izraelio IDF – bombos nuneša namą iki pamatų. Jei kažkas buvo tuo metu namie – iškeliauja iš šio pasaulio. Kas rūsyje – turi šansą likt gyvas, tik užgriuvęs ir laukti kol žmonės rankutėmis ištampys užgriuvusius balkius. Žmonės tampo.

Visa tai Vakarai mato kaip kovą prieš HAMAS, kurio tuose sprogdinamuose pastatuose nėra.

Hamas grupuotė nekvaila – karo metu negyvena bombarduojamų miestų namusoe. Eiliniai žmonės irgi beveik negyvena, tačiau juos užgriūna sprogimo metu griūvančių pastatų nuolaužos. Bet kurioje vietoje, gatvėje, šalia namų. Planiruojančios JDAM bombos, sveriančios nuo 225 iki 900 kg. JAV gamybos.

Jungtinių Tautų ekspertai vakar paskelbė Izraelio veiksmų įvertinimą – kaip etninį valymą. Tą patį teigia kitos žmogaus teisių organizacijos.

Vakarai sako – skiedalai – Izraelis turi teisę gintis.

Niekas neneigia Izraelio teisės gintis, jei jis gintųsi nuo konkretaus priešo. Dabar gi, jis „ginasi” nuo civilių gyventojų, kurie jo net nepuola. Tiesiog žūsta ir tiek.

Izraelio IDF (Israel Defence Force) šiandien pasidalintas Gazos ruožo bombardavimo įrašas (6):

Vakarai teigia, kad jie demokratinės valstybės. Ir tą demokratiją į musulmonų pasaulį neša bombomis.

Irakas, Libija, Sirija, Afganistanas, dabar Gaza – iš visų šių šalių po Vakarų demokratijos priemonių plūsta pabėgėliai. Nes ten nėra iš ko gyventi – nėra namų, nėra ekonomikos, nėra sąlygų auginti vaikus.

Tokią tat demokratiją, einančią iš Vakarų, mato musulmonų pasaulis. Sakysite jie turėtų matyti kitaip? Kaži kaip kiekvienas iš mūsų matytų situaciją būdamas jų vietoje.

Sakome – arabų teroristai. O kokie jie turi būti atvykę į šalis, kurios palaiko tą „demokratiją”, kuri sugriovė jų ir jų artimųjų, jų šalių gyvenimą? Visą jų ateitį? Nuolankiai susitaikyti ir gyventi pagal „civilizuotų” šalių taisykles?

Aš noriu priminti, kad sugriautos dar ne visos musulmonų šalys – yra didžiosios valstybės, prie kurių kišti nagus Vakarai vengia, kurioms nesiūlo savo „demokratinių” normų – tai JAE, Saudo Arabija, Egiptas, Iranas ir t.t.

Jos visos viduje remia savo kenčiančius brolius. Viešai smerkdamos jų terorizmą. Viduje jį laimindamos.

Sakysite jos neteisios? Nedrįsčiau jų už tai kaltinti, žinodamas tai, kas įvyko per pastaruosius 15-20 metų. Vakarų užsienio politikos pasekoje. Tos politikos, kurią vykdant Vokietija tuoj taps musulmoniška, Prancūzija, Britanija taip pat. Švedijoje atvykėlių nusikalstamumas pasiekė toikį lygį, kad pasitelkta kariuomenė, kuri negali susitvarkyti.

Jie visi atvyko iš tų Vakarų sugriautų šalių, kurioms buvo nešama demokratija. Ir jie atvyko ne pagalbos ieškoti – jie atvyko jas sugriauti. Ir manau, kad tą padarys iš vidaus.

Vienintelis pliusas nacionalistams bus tas, kad išnyks visos Vakarų vertybėmis paremtos vaikų tvirkinimo programos. Vakarai jau susiduria su musulmonų tėvų kova prieš jas.

Musulmonai neturi problemų su gimstamumu, pas juos vidutinis gimdymo amžius – 18 metų. (Gazos duomenys) Ką tai reiškia Vakarams – manau aiškinti nereikia.

Vienintelę išeitį matau Vakarams – išsinešdinti iš musulmonų valstybių ir geranoriškai padėti jas atstatyti, kad jų žmonės norėtų ten sugrįžti.

Nekišti ten savo demokratinių nuostatų – tegu jie tvarkosi patys pagal save. Viešai pripažinti savo klaidas ir atsiprašyti už padarytą blogį.

Ir kiek įmanoma apmokėti tų šalių atstatymo išlaidas…

Atrodo fantastinės klejonės? – Taip. Dabartiniuose demokratiniuose Vakaruose nėra asmenybių ir visuomenių, kurios suvoktų jų lyderių daromą neatitaisomą žalą jų pačių vaikų ateičiai. Jų civilizacijos ateičiai.

Man akivaizdu, kad Vakarų civilizacija, dėka savo visiškai nežmogiškos ekspansijos, pasmerkta greitam žlugimui. Iš vidaus.

Ji tiesiog virs musulmoniška, be multikultūralizmo, be GĮP ir kitų LGBT atributų. Partnerysčių projektų niekas nedrįs net teikti.

Neliks nei Kalėdu, nei bažnyčių, kaip maldos namų vietų – jos gal išliks kaip muziejiniai paminklai, nors abejoju.

Ir visa tai turėsime kaip atlygį už savo gyvenimą. Už tai ką darėme ir ko nepadarėme kai to būtinai reikėjo.

Gali būti, jog kai kurie Vakarų regionai taps savotišku „Gazos ruožu”, kur paskutinieji tradicionalistai kovos su musulmoniškais Vakarais. Neprisimindami kas juos iki to atvedė.

O musulmonai tada sakys – mes turime teisę gintis.

Tik bėda ta, kad mes jau nebeturėsime kur emigruoti – jie tokios klaidos nepadarys.

Pirmą` kartą šis įrašas paskelbtas jo autoriaus asmeninėje Facebook paskyroje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 548

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. VŽA    -  2023-10-17, 13:10

    Į Europą reikia priimti kuo daugiau alachinių, jie – ateitis būsimuose rinkimuose. Policijai nereikės važinėti į rajonus, kur jie įsikūrę, nes ir jiems atkeršys…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Neturiu    -  2023-10-17, 13:31

    ko pridurti! Nebent tai,kad sitai vyksta nuo tada,kai susikure JAV. Senosios Europos kolonistai plese,bet bent jau nelygino koloniju su zeme.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Hm...    -  2023-10-17, 13:34

    Jei Israelis turi teisę gintis tai jis turi gintis savo teritorijoje o ne pulti svetimas skelbdamas joms kara. Kitaip galima pateisinti ir Rusijos spec. operacija Ukrainoje situacija analogiška Rusija turi teisę gintis nuo NATO plėtros Ukrainos teritorijoje.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Va,    -  2023-10-17, 16:40

      butent! Betgi,Izraelis bombina demokratinemis JAV baltojo fosforo bombomis,o Rusija – ne! Blagai,braliukas!

      Atsakyti į šį komentarą
  4. Tomas Jakutis    -  2023-10-17, 15:46

    Kiekviena šalis, nenorinti paklusti JAV diktatui, bet neturinti branduolinio ginklo – bus sunaikinta, anksčiau ar vėliau, – tokia yra JAV ir jos sąjungininkų UŽSIENIO POLITIKA.
    Kalbos apie žmogaus teises, moterų teises ar demokratiją yra tik ŠIRMA šiai POLITIKAI.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Andrius Martinkus    -  2023-10-17, 20:40

    Visiškai teisingas tekstas. Ir Lietuvos ANTILIETUVIŠKAS režimas visiškai remia šitą Vakarų veidmainišką politiką. Iš tikrųjų – Vakarų SATANISTINĘ politiką. Todėl suprantama, kad lietuvių tauta Lietuvoje taip sparčiai nyksta. Nes Dievui nepatinka veidmainystė ir satanizmas.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Zmones balsuokime uz Vaitku ,jis vienintelis nori laisves ir nepriklausomybes Lietuvai!!...

Taip kliedėti nereikia daug proto turėti. Tokie patys ir valdžioje trinasi....

Orbanas yra tikras savo tautos ir blaivaus proto vyras. Šalin leftistus!...

Kad tik mokesciu uztektu apmoketi skolintu pinigu palukanas...

Lietuva ,megdziojanti vertybes tiesiog privalo isgerti karcia genderizmo taure...

MIŠKŲ ĮSTATYMO NR. I-671 2, 4, 5, 7, 8, 13, 18 IR 19 STRAIPSNIŲ PAKEITIMO...

„ewelina dobrowolska“ skaitoma kaip „ehuielina dobrohuiolska“. Ar kažkaip kitaip nežinomi simboliai lietuviškame tekste skaitomi?...