infa.lt

Žmonės – tai išprotėję magai? (4)

05 lapkričio
01:00 2016

Gaiva Paprastoji

tęsinys, trečia dalis čia

Kam prieš tai buvusios įrašo dalys nepadarė įspūdžio, pažiūrėkim iš kito kampo. V.Pelevinas naujausiam romane apie masonų ir čekistų kovas rašo apie tą patį, kai rašo apie auksą. Ateiviams ne tiek aukso reikia, nors, gal jo irgi, kiek jiems reikia, kad žmonėms aukso reikėtų. kad jie jo ieškotų, būtų dėl jo pamišę, kauptų, nieko kito pasaulyje nenorėtų, nieko kito nemylėtų… Ir nematytų, nei kuo jie patys tuo metu virsta, nei kuo tampa jų pasaulis… nei kas su jais daroma, nei kad iš viso, kažkas tuo tarpu jiems labai blogo linki ir jiems žūtį suplanavęs.

Žemę realiai valdantieji viską pirmiausia tik į ekonomiką suvedė, iškėlė ją virš visko, padarė svarbiausia, nes visi ekonominiai svertai yra jų rankose – kai dvasia ar kultūra dar buvo svarbu, tokių svertų savo rankose jie neturėjo, o dabar jokios konkurencijos ekonomikai nebėra – ir lėtai, bet iš pagrindų virškina Žemę ir žmones pačia tikrąja to žodžio prasme… Kol išsiurbs viską, ko jiems reikia, o iš mūsų pasaulio teliks perdirbtų šlakų krūva.

Niekur nevedantis kelias per techniką ir technologiją, žadantis žmogų išvesti į kitas Visatas, pagaminti amžiną variklį ar nesibaigiančio gyvenimo piliulę, žmones iš tikro daro vis labiau nesavarankiškais, aptingusiais ir bejėgiais. Nesugebančiais pasipriešinti ir pasipriešinti nenorinčiais…

Nesuvokiančiais, kad išorinius Žemės resursus yra galimybė grobstyti tik kai tie patys resursai yra jau išgrobti – išsunkti, perimti – pas žmones iš vidaus. Kai ima griūti pasaulis, kuriame gyvename – potvyniai, uraganai, drebėjimai, gaisrai, sausros, liūtys… Žemės vidinių išteklių sekimas, socialinio visuomenės audinio irimas, nefunkcionuojančios vyriausybės, karai, marai, kylančios kainos, augančios skolos – visa tai pataisyti galima tik individualiai, gelbėdami savą vidų. Nes, išorinis pasaulis yra iš mūsų vidaus suprojektuotas ir atspindi mūsų vidinę tvarką, švarą, harmoniją, pozityvą, teisingumo jausmą ar jausmą, kada gana…

Ko nebėra pas mus viduje, to nebelieka ir pasaulyje – mūsų išorėje.

Ir išėjimas į didįjį kosmosą yra tik per mūsų vidinį kosmosą – per mūsų sąmonę -nuo to esame toli, kaip niekad, o tie, kam tas kelias turėtų ir likti uždarytas, priartėję prie jo pavojingai arti ir jau beveik švenčia pergalę… Kol generolas Petrovas Visuomenės saugumo koncepcijoje kalbėjo apie žemiškus reikalus, tol nelabai kas jam trukdė. Jo neliko tada, kai jis užsiminė apie jėgą, manipuliuojančią Žemės gyventojais iš šalies. Tai taip pat yra maždaug tas lygis, kurį žmonės dar supranta ir gali daleisti, kad taip yra – kai tik užeina šneka apie negatyvų kišimąsi jėgų, daug didesnių už viską, prie ko mes pripratę, pasidaro per baisu…

Aš esu galvojus, kodėl vienpoliario pasaulio kūrimas XXa. pabaigoje buvo nutrauktas ir skubiai grįžtam į dvipoliarį? – juk karams kariauti dvejų polių net nereikia, karai juk nesibaigė niekad…Manau, kad buvo greitai apsižiūrėta, jog, jei pasaulis taps vienpoliariu ir vis tiek jame viskas blogai funkcionuos žmonijos atžvilgiu, tai žmonės gi eis ieškoti, kur šuo pakastas ir ras… O dabar, vėl viena pusė –  standartiškai – kaltina dėl visko kitą ir tolimesnių klausimų nekyla.

Tretieji lieka šešėlyje ir laimi. Ir garsiai juokiasi.

Ir žmogus jiems ne grėsmė, kol (vėl) netapęs šeimininku savo vidiniame pasaulyje, kol jame nešviečia sava saulė iš vidaus pakankamai stipriai, kad kelias, kuriuo einama, matytųsi… kol žmogus nešildo pats savęs iš vidaus, negeneruoja pats savyje meilės visam kam, džiaugsmo gyvenimu. kad, jeigu jau taip susiklostė, jog, kad ir kur bebūdami, gyvename- projektuojame – save iš vidaus į išorę, tai ir sukurkim pasaulį geriausią, kokį galim, proga pasinaudoję… O ne tik bejėgiškai stebėkim griūnant, kai iš tikro jį griauna mūsų pačių viduje įsitaisęs blogis, žiojėjanti tuštuma, tamsa, kenkėjiškumas, plėšrumas ir žudikiškas faktoriai.

Šamanai, pvz, dar yra tokie žmonės, kokiais, matomai, kažkada buvom visi: valdo savo aplinką, nes yra organiška jos dalis. Augalai gydo, nes yra jų imuninė sistema, gyvūnų pagalba jie dairosi po kitas erdves, išmatavimus, skraido, mato, ko nemato žmogaus akis – raganai kam reikėdavo varno, katės ar dar kokių gyvūnų? – jei tavo sąmonė pakankamai koncentruota ir tu ją valdai, tai perkeli savo dėmesio tašką į paukštį, pamatai pasaulį jo akimis, skrendi juo, jei reikia, bėgi kiškiu, neri žuvimi… Kaip žmones yra pavykę įtikinti viso šito atsisakyti? – Tik išprotėję magai puola naikinti savo įgūdžius, savo įrankius, ir, vietoj gražaus ir gero pasaulio aplink save kiekvieną akimirką iš naujo ir iš naujo atkuria jį vis bjauresnį, vis blogesnį!

Taip, mūsų pasaulis yra programinis, t.y. programų apribotas – iš giliuko išauga tik ąžuolas, žmogus vaikšto, o ne skraido… O programos visada valdomos iš išorės. Taip.

Bet visa ką, tiek programas, tiek jų valdymą, sukūrusi sąmonė ir sąmonė užtikrina, palaiko  jų egzistavimą… ir, koks sutapimas, o gi žmogus turi sąmonę iš prigimties!… Jos nereikia skolintis, pirkti ar eiti ieškoti. Klausimas tik, ar jos turi tik tiek mažai, kad laikaisi pažeme, programų veikimo įtakos zonoje, ar jos sukoncentruoji savyje tiek daug, kad iškyli virš programų, į jų valdymo lygį… Jeigu jau nesąmoningai mūsų dvasia tas programas vis tiek suka, tai, už tą pačią kainą, kaip sakoma, galime tai imti daryti sąmoningai- patys – ir tada bus, kaip mes panorėsime…  Iš giliukų augs liepos,pvz,  jeigu ką. jeigu kažkas, pakankamai stiprus, taip įsakys, panorėjęs.

Tik kiekvienas individualiai atsiimdami iš blogųjų – kas jie bebūtų ir kokiais tikslais mus bekankintų – ką jie iš žmonijos prisiplėšę ( sąmonę, energiją, jėgą ir galią), bent jau išsigelbėsim, jei ne atkursim Aukso amžių žemėja… kaip ironiškai tas pavadinimas neskambėtų.

Pabaiga

Gaiva Paprastoji

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 245

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Hm    -  2016-11-09, 18:53

    Kai man į rankas pateko K.Kastanedos 10 knyga, atsiverčiau ją nuo vidurio ir pradėjau skaityti… Šiame skyriuje Don Chuanas aiškino Kasdtanedai – …prieš 10 tūkstančių metų indėnų magai padarė patį didžiausia savo atradimą, jog žmonija yra okupuota neorganinės kilmės gyvybės. Metai buvo 1968 ir mokslininkas antroplogas Kastaneda dar mėgino indėnų magui prieštarauti – negalėjo jie jokio atradimo padaryti prieš 10 tūkst. metų, nes tada dar Amerikos žemyne žmonių nebuvo… Tokios buvo to meto mokslo žinios… Amerikos žemyne žmonės gyveno gerokai prieš 10 tūkst. metų griežtai nukirto magas, ką 1996 metais patvirtino ir archeologiniai atradimai… Magų didžiausio atradimo esmė, jog šalia žmonijos gyvena neorganinės kilmės gyvybė, kuri parazituoja maitindamasi žmogaus energetika. Tiems sutvėrimams, vadinamiems prieblandos skrajūnams, lietuviškai maumams, žmogaus mintys kaip ant delno ir dar jie turi galimybę primetinėti žmonėms kvailas mintis, o per tas kvailystes žmogus susimauna, susinervina, supyksta ir t.t. ir kaip tik tuo metu vykstą maumų puota. Karai, revoliucijos, masiniai neramumai tai maumų didžiosios šventės. Apsiginti nuo jų yra tik vienas būdas – vidinė ramybė. Maumams skaniausi maži vaikai, jie vaikams apvalgo biolauką iki pėdų, nes kitaip žmogus mirtu ir vėliau auginasi sau žmones maistui taip kaip žmonės auginasi sau gyvulius gyvulių koncentracijos stovyklose. Jei žmogus sugeba atsistatyti savo biolauką iki kelių, jis jau Didis magas… Ne šiaip sau vaikai bijo tamsos,vaikai maumus dar mato, ir aš atsimenu kaip juos mačiau, ir mano vaikas matė panašaus amžiaus. Mano tėvas netikėjo, ramino mane jog nieko nėra, išsigalvoju, o aš vaiku iš karto patikėjau kai vaikas vakare pradėjo rėkti – tėte,tėte kambary ragana… Kur ji, greit man rodyk. Vaikas pirštu dūrė – va kampe. Aš greitai šokau į tą kampą ir pajutau šaltą šiurpą pereinanti per kūną. Vaikas riktelėjo – ji perbėgo į kitą kampą. Aš greitai peršokau į tą kitą kampą. Tėti ragana pabėgo per siena… Perskaičiau visas 4 dalis, man Don Chuano magų mokymas geriausiai paaiškina esama ir buvusia žmonijos padėtį – kodėl žmonės tūkstančius metų daro nesąmones, todėl prisidirbę nesąmonių ir negali tikėtis ko nors geresnio dabar…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Jei gerai suprantu, tai už GPS Rusija nėra atsakinga, kiekžinau, tai JAV žaisliukas. Taigi GPS...

Būtent taip, todėl aš tartis neskubėčiau, nes šiandiena šiukšlė, rytoj gali būti pati brangiausia preke...

Ed

Tarp kito galėtų tartis su...Rusija, tai vienintelė šalis, kuri sukūrė technologijas ir panaudotą branduolinį kurą...

mes

gyvename suklastotame, užvaldytame propagandos pasaulyje... tiesa yra tai suprasti... tik tikros žinios veda į tiesą......

A5

Tegu nebijo amerikonai kaip ana syki vel prigazdins teisejus ir niekas jokio orderio neisduos. Demokratija...

Kita faktai. O aš manau kad tai hardono kolaiderio darbas. Ir ką dabar?...

Daugiau laiko tai ne mažiau, viskas gerai :D...