infa.lt

Kanados tėvai premjerui J. Trudeau: „Palikite mūsų vaikus ramybėje!” – Lietuvos ateitis

09 rugpjūčio
11:50 2023
Justinas Trudau ir Klausas Schwabas

Justinas Trudau ir Klausas Schwabas | foto: Hindustan Times

Skanduotė, kurios Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau negali ignoruoti: „Palikite mūsų vaikus ramybėje!”

Vienas – štai kur dabar yra Trudeau, atmesdamas krikščionių ir musulmonų tėvų, kurie kategoriškai atsisako, kad jų vaikai taptų translyčiai valstybinėse mokyklose, susirūpinimą dėl lyties mokymo programos, rašo „Canada Free Press” leidinys.

Pirmiausia Trudeau – be oficialaus parlamento sutikimo – perdavė Kanados suverenitetą bedieviui Pasaulio ekonomikos forumui (WEF). WEF nariai, kurie netiki Visagaliu Dievu, neturi jokių problemų dėl lyties mokymo programos, pagal kurią vaikai už tėvų nugaros mokykloje transseksualizuojami.

Be to, Trudeau atsisakė susitikti ir kalbėtis su „Laisvės konvojaus” sunkvežimių vairuotojais, siekiančiais palengvinti jo drakoniškus COVID-19 įgaliojimus, dėl kurių „pandemijos” metu buvo uždarytos mokyklos ir bažnyčios.

Tada Trudeau įšaldė sunkvežimių vairuotojų ir jų rėmėjų banko sąskaitas, taip siekdamas atkeršyti per taikius Otavos sunkvežimių vairuotojų protestus.

Pabandykite įšaldyti ryžtingų musulmonų tėvų, ginančių savo vaikus ir kitą mėnesį planuojančių milijono žmonių eitynes, banko sąskaitas.

Tėvų skanduotė „Palikite mūsų vaikus ramybėje” skamba vis garsiau ir sulaukia palaikymo Jungtinėse Valstijose.

„Ministras pirmininkas Justinas Trudeau ne tik sulaukia musulmonų tėvų Kanadoje pasipriešinimo dėl savo neseniai išsakytų pastabų, bet ir sulaukia kritikos į pietus nuo sienos. (Toronto Sun, 2023 m. liepos 19 d.)

„Praėjusią savaitę J. Trudeau lankėsi Kalgario mečetėje ir atvirai atsakė kai kuriems musulmonų tėvams į jų nuogąstavimus dėl to, kad mokyklose mokiniai mokomi lytinės tapatybės ir LGBTQ temų.

Jis pareiškė, kad tėvai susiduria su „Amerikos dešiniųjų” ir „kraštutinių dešiniųjų” „klaidinga informacija ir dezinformacija” apie tai, kas vyksta Kanados klasėse.”

Klaidinga! Būtent Kanados liberalusis / kairysis sparnas ir „kraštutinė kairė” išlaiko kontrolę Kanados mokyklų klasėse.

Prieš išeidamas pasipuošęs rožiniais marškinėliais su 15 metų sūnumi, praėjus vos kelioms dienoms po to, kai oficialiai išsiskyrė su savo 18 metų kartu pragyventa žmona, gudruolis Trudeau į mokyklinio amžiaus vaikų tėvus kreipėsi taip pat, kaip ir į sunkvežimių vairuotojus.

Štai naujausias jo priekaištas musulmonų tėvams, kuris dabar vis dažniau pasiekia krikščionių tėvus:

„Dabar, jei pažvelgsite į įvairias mokymo programas, pamatysite, kad ten nėra to, kas sakoma apie agresyvų vaikų mokymą ar jų atvertimą į LGBT. Tuo ginkluojasi žmonės, kurie tai daro ne todėl, kad yra suinteresuoti remti musulmonų bendruomenę. (Toronto Sun)

„Tai kraštutinės dešinės žmonės, kurie nuolat pasisakė prieš musulmonų teises ir musulmonų bendruomenę, tačiau jie ginkluojasi LGBT klausimu, dėl kurio, taip, islamas turi tvirtą nuomonę, lygiai taip pat, kaip ir Kanados religinė dešinė, krikščionių dešinė, turi tvirtą nuomonę prieš.”

„Neseniai šimtai musulmonų tėvų protestavo Kalgaryje, skanduodami šūkį „palikite mūsų vaikus ramybėje”, taip reaguodami į seksualinio ir lyčių mokymo programas mokyklose. (Toronto Sun)

Dabar musulmonų tėvai JAV taip pat piktinasi J. Trudeau atsaku į jų nerimą.

„Šokiruoja tai, kad Trudeau naudoja tokius pat kvailus argumentus, kokie naudojami Jungtinėse Valstijose”, – „Fox News” sakė Kareemas Monibas, tėvas iš Merilendo. „Mane stebina, kad jie neturi ką pasakyti, išskyrus tai, kad kaltina tėvus, kurie iš tiesų yra susirūpinę ir nori perduoti savo religinius įsitikinimus vaikams, – sako, kad tai yra dešiniųjų manipuliacija.”

Monibas pridūrė, kad J. Trudeau arba „meluoja, arba yra klaidingai informuotas”.

„Binnishas Mustafa, kitas Merilendo valstijos tėvas, auginantis septynerių metų specialiųjų poreikių vaiką, teigė, kad Trudeau „iš tikrųjų reikia nueiti į valstybinės mokyklos klasę, pasėdėti joje ir pamatyti diskusijas, kurios vyksta po tam tikrų klasėje aptariamų knygų”.

„Tiek Monibas, tiek Mustafa neseniai dalyvavo savo bendruomenėse vykusiuose mitinguose, kuriuose protestavo prieš mokymo programos pakeitimus, neleidžiančius tėvams dėl religinių įsitikinimų atšaukti savo vaikus nuo mokymosi apie seksualinę ir lytinę tapatybę. (Lietuvoje įstatymai parengti taip pat – infa.lt past.)

„Musulmonų bendruomenės reakcija į mokymo programą stiprėja nuo birželio, kai internete buvo paskelbtas garso įrašas, kuriame Edmontono mokytojas bara musulmonų mokinius už tai, kad šie praleido „Pride” renginius.

„Norėčiau paklausti, pone Trudeau, kiek jūs priimate ir toleruojate kitokias nei jūsų pažiūras? Turiu omenyje, kad neatrodote kaip pats maloniausias žmogus, kai kalbama apie tai”, – sakė Mustafa.”

Pone Mustafa, J. Trudeau jokiu būdu nėra „maloniausias vaikinas”, kai kalbama apie vaikus. Jis yra trijų vaikų tėvas, kuris nuosekliai prisistato kaip „feministas”.

Štai kodėl tiek Kanados, tiek JAV tėvai nuolat garsiai skanduoja: „PALIKITE MŪSŲ VAIKUS RAMYBĖJE!”

Vaizdo įraše: Kanados premjeras Justinas Trudeau neigia reaguodamas į musulmonų tėvų nerimą dėl lyčių ideologijos kaip kraštutinių dešiniųjų dezinformaciją

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 244

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. VŽA    -  2023-08-09, 14:58

    Lietuvoje turėtų prasidėti judėjimas prieš lyt-psich iškrypėlius, tuo pačiu tokią pačia mūsų IŠRINKTĄ valdžią: „Palikite mūsų vaikus ramybėje!”… (Nes skusimės Vaiko teisių tarnybai. Tokiai pačiai…)

    Atsakyti į šį komentarą
  2. nežinomas žmogus.    -  2023-08-09, 18:17

    ne skūstis,o patrupint tarnybų langus.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Vidmantas    -  2023-08-10, 08:11

    DAR NEI VIENAS PSICHIKOS SUTRIKIMU TURYS VADOVAS , KAAIP trudo SU KOMPANIJA , PRIE GEROVES IR KLESTEJIMO NEATVEDE NEI VIENOS VALSTYBES ,,, MAN YDOMU KUUR CIA SUO PAKASTAS !!!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

apmokės Lietuva. Nusimausim paskutinius triusikus ir išlaikysim 5 štukas fokiečiukų....

viskas gerai, tik nereikėjo pasiduoti spaudimui, ir palikti mirties bausmę....

Aišku, kad neras. Nelabai ir ieškos. Labai ilgai ir kantriai lojant, gal neapsikentę atsiųstų rusai....

Va kokios sumos Ukrainoje sukasi. Va kaip ten ministrui rūpi valstybė. Svarbiausia prisigrobti sau....

Vyru ukrainieciu genocidas, kodel negrazino afrikos turistu nuo karo europoje? Zmones bega nuo karo i...

gal žinai koki vaistai,baryšnikas...