infa.lt

Apsaugokime religijos laisvę nuo JT LGBT darbotvarkės, ragina konservatyvi advokatų grupė

21 birželio
22:02 2023

„Ar tikėjote, kad jūsų giliai puoselėjamos krikščioniškos vertybės yra neliečiamos? Kad net patys kraštutiniai LGBT aktyvistai neturės drąsos joms paprieštarauti?“ – retoriškai klausia „CitizenGO“. 

Konservatyvi advokatų grupė, kurią 2013 m. Madride (Ispanija) įkūrė katalikiška organizacija „HazteOir“ kviečia pasirašyti peticiją, kuria išreiškiamas noras apsaugoti religijos laisvę nuo Jungtinių Tautų LGBT darbotvarkės.

Anot šios grupės, riba jau peržengta, o pasekmės kelia didelį susirūpinimą.

Birželio 21 d. Jungtinių Tautų Žmogaus teisių taryboje svarstoma ataskaita, kurioje teigiama, kad mūsų puoselėjami krikščioniški įsitikinimai pažeidžia LGBT teises, praneša organizacija.

Anot jos, tai kelia grėsmę „ne tik mūsų tikėjimui, bet ir atveria kelią instituciniam kišimuisi į religinius reikalus“.

„Turime būti labai susirūpinę dėl galimo JT rekomendacijų dėl seksualinės orientacijos ir lytinės tapatybės (angl. trumpinys SOGI) politikos poveikio“, – rašoma pranešime.

„JT pasiūlyme teigiama, kad religija – ypač mūsų krikščioniškasis tikėjimas – istoriškai susijusi su smurtu, diskriminacija dėl seksualinės orientacijos ar lytinės tapatybės, seksualinės ir lytinės įvairovės slopinimu ir cislyčių bei heteronormatyvių normų skatinimu“, – pasakojama jame.

Taip pat priduriama: „Galiausiai tai gali paskatinti vyriausybę kištis į religinius reikalus ir pažeisti mūsų pagrindines teises laisvai ir nepriklausomai praktikuoti savo tikėjimą.

Kitaip tariant, tai gali priversti bažnyčias sudaryti tos pačios lyties asmenų santuokas. Vyriausybės ir institucijos gali įstatymais priversti nustatyti, kas turi ,teisę’ gauti atleidimą nuo nuodėmių ar komuniją“.

SOGI ekspertas Victoras Madrigalas-Borlozas, pasak organizacijos „CitizenGO“, ragina uždrausti „atsivertimo terapijas“ religinėje aplinkoje.

Tai galėtų apriboti kunigų laisvę padėti pagalbos ieškantiems homoseksualams. Ekspertas užsimena apie religinių organizacijų sąsajas su žmogaus teisių pažeidimais, susijusiais su šia praktika.

Negalime leisti, kad jie kėsintųsi į mūsų religinius įsitikinimus ir verstų mus paklusti jų radikaliai ideologijai, sako organizacija.

Ji kviečia pasirašyti peticiją ir taip „paraginti 47 Žmogaus teisių tarybos narius užtikrinti, kad V. Madrigalas-Borlozas gerbtų religijos laisvę ir nekeltų jai grėsmės dėl tariamų LGBT teisių“.

„Negalime leisti, kad JT kontroliuotų mūsų įsitikinimus ir gyvenimus“, – teigia organizacija, ragindama reikalauti, kad JT gerbtų religijos laisvę.

„Žmogaus teisių tarybos nariai turi vengti primesti ,SOGI’ politiką kaip būdą priversti laikytis antropologijos ir seksualinės moralės.

Deja, visi žinome LGBT darbotvarkės ir jos šalininkų metodus. Jie pradeda nuo tarptautinio lygmens ir pamažu ji įsiskverbia į viso pasaulio vyriausybes kaip privaloma politika“.

„Kai tai suvokiame, jau būna per vėlu. Štai kodėl jūs ir aš turime sustabdyti šį skandalingą pasiūlymą nuo pat pradžių. Mums reikia vieniems kitų, kad mums pavyktų. Susivieniję parodysime jiems, kad netoleruosime jų kraštutinės darbotvarkės“, – kviečia „CitizenGO“.

šaltinis: Laikmetis

Kviečiame pasirašyti šią peticiją ir ja pasidalinti.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 183

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Kad    -  2023-06-22, 00:56

    religijos niekuo ne geriau uz iskraipas!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2023-06-22, 10:34

    Lietuva – Marijos Žemė, pakrikštytų 80%. Dievo, VIEŠPATIES ŽODŽIŲ Biblijoje nepakeisi: „Jei vyras sugultų su vyriškiu tarsi su moterimi, jiedu abu nusikalto bjauriu iškrypimu ir užsitraukė kraujo kaltę“, kas reiškia mirties bausme (Kun 20,13). JEIGU bedieviai abugaliai geidžia keisti DIEVO ĮSAKYMĄ, tai privalu perrašyti Bibliją ir būtina surengti visos tautos referendumą, kitaip, – Lietuvą ištiks Sodomos, Gomoros ir viso Lygumų krašto likimas, kai dėl bjaurių iškrypėlių agresijos Dievas VISKĄ sudegino siera ir ugnimi, kartu su visais gyventojais, gyvūnija ir augmenija…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

iš karto aišku koks tai ,,preparatas,,. AK74....

Visai kaip toje Rusijos reklamoje kur sakoma: "Sumokek mokesčius ir miegok ramiai"....

Ta nuotrauka straipsnio virsuje smarkiai jau apsidevejo, reiktu i nauja pakeisti, kur daugiau realybe atitinka.......

Laba ačiū už straipsnį. Iš tiesų žiniasklaida naudojama ne tik vienpusei propagandai, cenzūrai ir žodžio...

Ukraina laukia taves......

Nėra jokių konservatorių Lietuvoje, nėra tokios partijos. Jei būtų konservatorių partija, tokių nesąmonių Lietuvoje nebūtų....

Aktuali tema, gal net gyvybiškai reikšminga. Išties vakarai (idėjos, vizijos prasme) atsidūrė aklavietėje. Nors ne...