infa.lt

Buvęs translytis JAV karinio jūrų laivyno karys vėl gyvens kaip vyras

12 gruodžio
15:23 2022

Buvęs JAV karinio jūrų laivyno jūrų pėstininkas, kuris prieš dešimt metų garsiai prisipažino esąs transseksualas, atsisakė transformacijos ir vėl pradės gyventi kaip biologinis vyras, praneša „Breitbart”.

2013 m. Krisas Bekas (Chris Beck), anksčiau žinomas kaip Kristin Beck, 20 metų tarnavęs kariniame jūrų laivyne, įskaitant šeštąją SEAL komandą, 13 kartų išvykęs į misiją ir gavęs daugiau kaip 50 medalių ir pasižymėjimo juostų už tarnybą, garsiai prisipažino esąs transseksualas.

Kalbėdamas su CNN laidos vedėju Andersonu Cooperiu, K. Bekas teigė, kad visada jautėsi esąs moteris ir šį jausmą ilgus metus slėpė savyje.

„Tai nuolatinis dalykas”, – sakė tada jis. „Bet kai jį slopini ir kai supilstai į butelius, jis nėra toks iš pažiūros. Taigi galbūt galėčiau jį sugrąžinti keliais skirtingais sluoksniais. Jūs niekada to nepastebėtumėte.”

Dabar, praėjus beveik dešimčiai metų, Bekas išsižadėjo savo žodžių, sakydamas, kad CNN juo pasinaudojo propagandos tikslais, ir tuo pačiu ragindamas amerikiečius „pabusti” dėl transseksualų radikalizmo, nukreipto prieš vaikus.

„Viskuo, ką matote per CNN su mano veidu, netikėkite nė vienu žodžiu”, – šį mėnesį duodamas interviu konservatyviųjų pažiūrų įtakingajam Robby Starbuckui sakė Krisas Bekas.

„Viskas, kas man nutiko per pastaruosius dešimt metų, sugriovė mano gyvenimą. Aš sugrioviau savo gyvenimą.

Aš nesu auka. Aš pats sau tai pasidariau, bet man buvo suteikta pagalba”.

„Prisiimu visą atsakomybę, – tęsė jis. „Nuėjau į CNN ir visur kitur, todėl dabar esu čia. Stengiuosi tai ištaisyti.”

Bekas apibūdino, kad interviu su Andersonu Kuperiu metu buvo „labai naivus” ir kad juo buvo „pasinaudota”.

„Mane propagandizavo. Manimi blogai pasinaudojo daugybė žmonių, kurie turėjo daug daugiau žinių nei aš. Jie žinojo, ką daro. Aš to nežinojau”, – sakė jis.

Bekas taip pat priminė, kad pereinamojo laikotarpio (keičiant lytį) procedūroms pasirenkami vaikai ir, kad jiems lengvai atliekama cheminė kastracija.

„Visoje Amerikoje steigiami tūkstančiai lyties keitimo klinikų”, – sakė jis. „Vos tik [vaikai] įeina ir sako: „Aš esu berniukas” arba „Tai man leidžia jaustis patogiai”, psichologas sako: „O, tu transseksualas”.

O kitą dieną tau jau leidžiami hormonai – tie patys hormonai, kuriuos naudoja pedofilų medicininei kastracijai. Dabar jie tai skiria sveikiems trylikamečiams”.

„Ar tai atrodo teisinga?” – paklausė jis. „Štai kodėl aš bandau pasakyti Amerikai, kad ji atsibustų”.

Iš pradžių Bekas perėjo į kitą lytį padedant Veteranų reikalų tarnybai, kuri beveik iš karto, psichologui pasirašius raštą, skyrė jam norimą hormonų terapiją. Dabar jis jau septynerius metus nevartoja hormonų.

Bekas pasakojo, kad pradėjus perėjimą į kitą lytį, Veteranų reikalų tarnyboje užteko vos valandos susitikimo, kad jam būtų pasiūlyti hormonai.

„Tai milijardų dolerių industrija tarp psichologų, tarp operacijų industrijos, tarp hormonų, tarp cheminių medžiagų, tarp tolesnio gydymo”, – sakė jis.

„Visoje mūsų šalyje atsiranda tūkstančiai lyties keitimo klinikų. Ir kiekviena iš tų lyties klinikų ištrauks tikriausiai daugiau nei 50 mln. dolerių.”

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 594

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. VŽA    -  2022-12-12, 10:47

    Geras pavyzdys, ko ir Lietuvoje siekia lyt-psichiškai iškrypusieji…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Patriotas    -  2022-12-12, 21:33

    Palaukit kai baigsis karas Ukrainoje. Visi ukrainiečiai pajaus kad yra atiduoti pedosadistams. O Ukraina taps satanizmo ir translytčių distopijos karalystė, pedosadistų flagmanas ir WEF skaitmeninis konslageris. Jūs neturėsit nieko, nei turto nei sielos nei lyties nei įmuniteto. Nieko! Ir būsit pajungti į distopinę metavers iliuziją o valgysit kitus žmones ir vabalus. Netikit? HMP – human meat project. Tie psichopatai tikrai nesustos. O lochai trustai džiūgaus. Vabalai turi chitino kurio mūsų organizmas neskaido – tai vėžį sukelianti medžiaga. Skanaus. Ir saugokite savo vaikus!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...