infa.lt

Kodėl verta rinktis dovanų kuponą?

25 lapkričio
07:10 2022

Reklama

Nieko nėra liūdnesnio už nemalonią padėtį, kai po dovanos įteikimo suvokiate, jog jos gavėjas liko nepatenkintas ir tik vaizduoja, jog džiaugiasi. O tai reiškia, jog dovanos parinkimas mažai pažįstamam žmogui yra labai atsakingas veiksmas. Jeigu bijote apsigauti, žinokite, jog pats praktiškiausias pasirinkimas – tai laisvalaikio pramogoms skirti kuponai.

Apie ką vertėtų rimtai pagalvoti prieš parenkant dovanų kuponą?

Negalima pramoginių dovanų kupono pirkti aklai, pirmiausiai reikia pagalvoti apie žmogaus, kuriam ketinate jį dovanoti, būdą. Vienam labai patinka ekstremalios pramogos, kitam – meniniai išgyvenimai, trečiam – lepinimasis prabangiuose poilsio namuose, ketvirtam – mėgavimasis vandens procedūromis. Tiesa, skanus maistas tikriausiai daugeliui patinka, todėl nieko blogo nenutiktų, jeigu būreliui draugų ar savo šeimos nariams padovanotumėte kuponą bendrai išskirtinių patiekalų ragavimo vakarienei.

Į ką dar reikėtų atsižvelgti prieš įsigyjant kuponą laisvalaikio pramogoms?

Aišku, būtina atsižvelgti ir į tai, kokiu atstumu nuo laisvalaikio pramogų teikimo vietos gyvena dovanos gavėjas ar gavėjai. Jeigu atstumas per didelis, tada jiems kiltų papildomų rūpesčių dėl atvykimo į poilsinio savaitgalio malonumams skirtą tašką. Pavyzdžiui, jei jūsų draugai, kuriems ruošiatės įteikti dovaną, gyvena Telšiuose ar Mažeikiuose, tai geriau būtų dovanoti kuponą pramogoms Klaipėdoje ar Šiauliuose, negu Druskininkuose ir Birštone.

Kokią įtaką gali turėti pramoginių kuponų paskirtis, atsižvelgiant į jų gavėjų amžių ir šeimyninę padėtį?

Jeigu tokią dovaną ruošiatės įteikti jaunavedžiams, tai jos turinį galima suskirstyti taip, kad ji atitiktų jų abiejų poreikius, kurie gali būti skirtingi. Jeigu kuponą dovanojate šeimai su vaikais, tada pasistenkite rasti tokį variantą, kuris patiks ir mažiems, ir dideliems. Tai gali būti ir pramoginis kuponas į kurį nors boulingo klubą Vilniuje. Taip pat galima įsigyti ir dovanų čekius įvairioms grožio ir SPA procedūroms, kelionėms į gražiausius Europos šalių kampelius.

Ar įmanoma dovanų kuponus ir čekius įsigyti pigiau?

Aišku, dovanų kuponus ir čekius galima įsigyti ir gana pigiai, tik reikia pataikyti patogų momentą, kai internetinėse dovanų parduotuvėse būna taikomos įvairios proginės arba išpardavimo nuolaidų akcijos. Gero žodžio nusipelno ir tai, kad visos rinkoje siūlomos dovanos garsėja išskirtine kokybe, todėl niekas dar nenusiminė jas gavęs.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 122

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Pamatysime ir juoduku su Rusijos vėliava. Rusai naudos artilerija aviacines bombas FAB 3T ir viršgarsines...

Rrr

Pirmą kartą įspėjimas, o toliau vėl baudos? Juridiniams asmenims - baudos iškart - kodėl? Kuo...

Rrr

Atrodytų mūsų tai neliečia, tai kažkokios virtualios valiutos, pinigų pervedimus vykdančios įmonės, bet iš tiesų...

Dabar į pasaulį žvelgiama per išangę, ne per akį...

Tai jei derėsis dėl skolų grąžinimo - Europoje turėsim dar vieną Ameriką, nes ukrainiečiai turės...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....