infa.lt

Jolanta Blažytė. Sujudimas

08 spalio
11:12 2022
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Sujudo sukruto šiandien Lietuvos teisingieji ir, panaudoję visas žemiškas ir nežemiškas galias, užpuolė turtingiausią planetos žmogų Tesla įkūrėją Eloną Muską. Užpuolė, tarsi kokie kirai užpultų į Baltijos jūrą netyčia įmestą čeburėką.

Ir kuo gi tas Elonas Muskas taip nusidėjo? Ogi tuo, kad išsakė savo poziciją dėl galimo Rusijos- Ukrainos taikos derybų varianto. „Neturi teisės jis taip kalbėti“ – postringauja ant sofkutės sėdintis ir koldūnus virškinantis influenceris.

„Kas jis toks, tas Muskas, kad taip kalbėtų“, „Nors ir milijardierius, bet durnas“, -pilasi kaltinimai E. Muskui iš kiekvieno „laimingų ir nelaimingų vištų“ ūkio.
Tiesa sakant, tokios reakcijos ir tikėjausi, nes žinau, kad gyvenu „vienos neginčijamos ir kvepiančios koldūnais tiesos“ karalystėje.

Beje, šiandien E. Muskas drįso priminti, kad dar karo pradžioje jis Ukrainai skyrė 80 milijonų paramą, kurią investavo į SPACE X programą tam, kad Ukrainai būtų lengviau kovoti su Rusija.

Ir šiandien dar ir dar kartą jis priminė: bandymas atsiimti iš Rusijos Krymą išprovokuos masines mirtis ir branduolinio karo grėsmę. Tai turės šiurpias pasekmes tiek Ukrainai, tiek visai planetai.

Tačiau ”sofkės ekspertai”, įtikėję, kad būtent jie ir tik jie yra Dangaus kanceliarijos atstovai, lieka nepalaužiami: “oh, ne, Muskas yra durnas ir nieko nesupranta”.
Bet ką daryti su dar viena didžiule kompanija, kuri laikosi kompromisinės derybų su Rusija pozicijos ir kuri dar liko neapmėtyta ar mažai apmėtyta lietuviškais koldūnais?

Tai ir Prancūzijos Prezidentas E. Macronas, tai ir Vokietijos kancleris O. Šolcas, tai ir buvusi kanclerė A.Merkel, Italijos premjeras M. Draghi, JAV eksprezidentas D. Trumpas, Saudo Arabijos princas, Romos popiežius, Indijos premjeras, bent dešimt JAV kongreso narių, keletas ryškių Vokietijos ir Prancūzijos politikų ir pan.

O kur dar Vakarų Europos ir JAV žiniasklaida, kurioje vis dažniau ir dažniau galima užtikti politikos ekspertų pamąstymus apie būtinus taikos susitarimus? O kur dar Turkijos Prezidentas, kuris kraunasi reitingus ir „babkes“ iš sankcijų Rusijai ir palaiko identišką Rusijos- Ukrainos derybų variantą, apie kurį kalbėjo E.Muskas?

Į Turkiją ilsėtis tai važiuojam – iš Vilniaus per dieną ten nuskrenda bent po kelis lėktuvus. Kažkas siūlo nebepirkti Teslų, bet tas „kažkas“ mielai puikuojasi savo apvaliais ir Turkijos saulės nugairintais pilvais Instagram profiliuose….

Bet visų gi neaplosime, ania? O belojant, žiūrėk, ir koldūnai atšals.

O aploti turtingiausią pasaulio žmogų ir vieną sėkmingiausių verslininkų – va čia tai lygis. Vai čia tai veiksmas. Net ir į CV prie didžiausių gyvenimo nuopelnų bus galima įrašyti : “išviriau koldūnus ir aplojau E.Muską”.

Beje, prisimenu kitą JAV milijardierių, tokį tūlą Bilą Geitsą, kuris prieš porą metų cypiančiu balseliu porino: “suskiepysime visus planetos žmones iki vieno…. Jūs neturite kito pasirinkimo”.

Ir tada koldūniniai influenceriai, visi kaip vienas sutarė: jeigu jau toks turtingas ir protingas žmogus sako, kad reikia skiepytis, vadinasi reikia. Nes jis tiek daug pasiekęs, tiek daug žino……

Be to filantropas, rūpinasi žmonėmis. ( Ir nesvarbu, kad kone visa Bilo filantropija prasideda ir baigiasi uždirbto pelno prasukimu per savo labdaros fondą tam, kad išvengti mokesčių, o paskui tuos pinigus naudoti įtakai pirkti, kad vėl uždirbti papildomą pelną.

Beje, gal kas žino, kiek dėdė Bilas skyrė pagalbos Ukrainai? Asmeniškai aš iš Bilo tegirdėjau tik parypavimus, kad dėl padidėjusių išlaidų karui Ukrainoje, bus sumažintas finansavimas marmalizacijai).

Ir koldūniniai influenceriai, įtikėję nepamatuojamu Bilo protu ir gera valia, tada, tarsi nuolankios avelės, sliūkino į marmalizacijos punktus, iš paskos tempdami tuos, kurie įtikėjo pačių influencerių protu ir gera valia.

Atsakomybės už sužalotas žmonių sveikatas ar net mirtis kol kas neprisiėmė niekas. Nei Bilas, nei influenceriai. Nes influencerių toks darbas: tiesiog pliurpti, skleisti savo koldūnais dvelkiančias tiesas ir už nieką neatsakyti.

O su Elonu Musku atsitiko tikra bėda. Jam nutiko bėda jausti atsakomybę dėl planetos išlikimo, dėl žmonių skausmo. Jam nutiko bėda matyti žemę iš kosmoso…. Jam nutiko bėda, tapus kosmoso užkariautoju, būti apmėtytam koldūnais tų, kuriems pavyko užkariauti tik patrūnijusią sofą.

P.S. Kol dar nesame Š. Korėjos sudėtyje, manau, kad visi turi teisę reikšti savo nuomonę vienu ar kitu klausimu, tame sk. ir dėl karo Ukrainoje.

Pirmą kartą šis įrašas paskelbtas jo autorės asmeninėje Facebook paskyroje

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 373

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Jei tautos    -  2022-10-08, 11:44

    turetu nors po tukstantaja dali Ilono babkiu – visi kalbetu taip,kaip jis! O kai kas ne tik kalbetu.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Patriotas    -  2022-10-08, 16:17

    Don’t look up! Muskas vata !Elonas rusų agentas!.….taip klykia transpedolochatronai….tuo tarpu lapai krenta nuo marmalų. 😉

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Hm    -  2022-10-08, 19:28

    Muskas gali kalbėti ką tik nori, kaip ir bet kuris iš mūsų, tik nereikia stebėtis, kad po kiekvieno veiksmo seka atoveiksmis. Su Musko internetu irgi keisti dalykai dedasi – kai tik ukrainiečiai pralaužia fronto liniją stebuklingai toje vietoje dingsta internetas… Na bet nėra ko stebėtis jei jis šiuo metu rusiškos p-zės uostytojas, truputi apsinešęs, negali pykti, su kažkelinta žmona išsiskyręs, su ruskę trinasi, o ta gal ir fsb, arba šiaip zuka…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....