infa.lt

Lietuvos Šeimų Sąjūdis: Kreipimasis į Seimo narius – atėjo pasirinkimo metas

03 spalio
14:33 2022

Šeima

„Jie atėjo su šypsena, siūlydami draugystę, lygybę ir toleranciją“. Tokia buvo pradžia.

Šiandien jie siūlo (reikalauja) įteisinti prigimtinės šeimos statusą beveik atitinkančią partnerystę (Civilinę sąjungą), kuriai priešinasi 80 procentų Lietuvos žmonių.

Ir apie toleranciją jau nebekalbama – kalbama apie teisę gyventi kaip nori, kurios niekas, niekam, niekada nėra atėmęs.

Jie teigia, kad prigimtinėms šeimoms tai niekuo neatsilieps, tačiau mes matome kas jau yra įvykę kitose šalyse, kur šis procesas nuėjo gerokai toliau.

Mes stebime kitose šalyse skleidžiamą propagandą, pilnai iškreipiančią prigimtinės šeimos sampratą, o vaikams skirtuose filmuose, knygelėse, mokyklose ir vaikų darželiuose aiškinama, kad šeima gali būti bet kas ir su bet kuo, net ji ta asmenybė neturi „jokios lyties“ ar turi gamtoje neegzistuojančią „lytį“.

Vaikams mokyklose siūloma, apeinant tėvus, keisti savo „lytį“, jei jie jaučiasi ne tos „lyties“, nei yra gimę. Yra buvę atvejų, kai tėvas, atsisakęs vadinti savo dukterį įvardžiu „jis“, buvo nuteistas kalėti.

Ir visa tai yra įteisinta įstatymu, kuris draudžia tėvams auklėti savo vaikus pagal savo įsitikinimus, kurie glaudžiai susiję su prigimtine šeima, nes tai pažeidžia „Jų“ teisę irgi būti laikomais „šeima“, tvirkinti vaikus, diegti jiems iškreiptą mąstymą apie realybę ir įtraukti juos į savo įtakos sferą.

Kitose šalyse šeimos teisės tapo niekieno neginamomis mažumų „teisėmis“ neturint jokių teisių, tačiau JIE iki šiol viešai mažuma įvardija save, nors visa įstatymų leidybos dauguma yra kontroliuojama JŲ, kaip jau šiandien daugumos siaubui yra ir Lietuvoje, kurioje aktyviai priešinasi TIK visuomenė.

Ar tikrai norime Lietuvoje to paties galutinio rezultato?

Ar mes, lietuviai, 90-aisiais stoję į laisvės kelią, iš tiesų norėjome sau tokios lemties? Lemties, kuri veda į pagreitintą mūsų, kaip tautos, išnykimą, nors tada kovojome tikėdami, kad siekiame sau laisvės, geresnės ateities sau ir savo vaikams?

Kuriems šiandien kyla grėsmė būti atimtais iš šeimos ir įvaikintais tų, kurie prieštarauja prigimčiai?

Ar tikrai siekėme laisvės sau? O gal nuėjome ne tuo keliu? Dar ne vėlu žengti ten, kur kviečia Tauta.

Tu, Seimo nary, dar turi laiko pasirinkti, kol nėra priimtas šis Šeimą žlugdantis įstatymas.

Tu dar gali parodyti aiškiai – kieno tu pusėje. Kas tave pagimdė ir kaip išauklėjo.

Šis balsavimas labai aiškiai padalins Seimą į tuos, kuriuos mes palaikysime rinkimuose ir tuos, kurių priimamus įstatymus atšauksime pirmoje eilėje suformavę Seime valdančiąją daugumą.

Kad tai įvyks – galite neabejoti. Europoje vykstantys rinkimai liudija, kad tautos jau akivaizdžiai pamatė Šeimai gresiantį pavojų ir stojo jos ginti.

Todėl mes, asociacija Lietuvos Šeimų Sąjūdis, kaip didžiausia Lietuvos visuomenės daugumos siekius atstovaujanti organizacija, prašome tavęs, Seimo nary:

Ginti šeimos institutą aktyviai, suvokiant, kad viskas, ką tu padarysi lemiamu momentu, atsilieps tavo šeimai.

Tavo daromi žingsniai gali tau pelnyti populiarumą ir visuomenės palaikymą arba visuotinę panieką ir pasibjaurėjimą. Ir tai, ko sulauksi – priklausys TIK nuo tavęs. Šiandien Tu – savo ateities kalvis.

Ne partija, ne kažkokia beformė dauguma, o tu pats, asmeniškai. Į Tave bus nukreipti visų tų 80 procentų besipriešinančios Lietuvos žvilgsniai. Ir Tu gali stovėti priešakinėse linijose kovodamas už ją arba bailiai slėptis ją išduodamas. Rinktis tau. Ir pasekmes prisiimti irgi Tau. Tu jau žinai.

Todėl turime tau, kaip garbingam žmogui garbingą pasiūlymą – nedalyvauk balsavime už „Partnerystę (Civilinę sąjungą“.

Atėjus metui ištrauk savo registracijos kortelę, atsistok ir išeik iš Seimo salės. Palik Juos jų atstumiančioje vienatvėje vienus, ir Lietuvos žmonės matys aiškiai – kiekvienas politikas, kuris liko salėje, net jei ir balsavo prieš šį įstatymą, tačiau vien savo buvimu padėjo jį priimti – yra Lietuvos, kaip tautinės ir šeimos vertybėmis pagrįstos šalies – priešas.

Ir, Lietuvos Šeimų Sąjūdis, padės visas savo jėgas ir patirtį , kad žmonės tą pamatytų, atskirtų ir suprastų kas Seime yra kas.

Seimo nary – kamuolys dabar yra tavo aikštės pusėje. Tu žinai ką tau daryti, – tu nesi vienas net tada, kai šalia nieko nėra. Tave stebi šimtai tūkstančių žmonių. Neapvilk jų.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 477

Žymos:

Atsiliepimų 5

  1. Tautietis    -  2022-10-03, 14:59

    Aš už tradicinę šeimą,už Lietuvos paparočius ir kultūra.Už prigimtines žmogaus teises ir laisves.
    Už visa kas žmogiška naturalu ir teisinga.
    Vienybės mums visiems pasirinkimo valanda,kiek galima tylėti…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. T0mas J.    -  2022-10-03, 16:33

    Labai geras tekstas.
    Valdantieji, keldami elektros kainas, sąmoningai žlugdantys LT verslą – turi eit į šiukšlyną.
    Jų nedori sprendimai po rinkimų bus pakeisti.
    Šaliai tik žala, kai verslas žlugs o IGNITIS turės kelių milijardų eurų pelną. Žlugus verslui, neišgyvens ir Ignitis. Kas žinote praneškit, kokia dabar yra dyzelinio generatoriaus elektros savikaina?

    Atsakyti į šį komentarą
    • Vytas    -  2022-10-03, 17:17

      Bet ir neturime daug tikėtis iš opozicijos jai tokia yra,o patys ką savo nuomones kodėl neišsakome ? Ne vien portaluose !

      Atsakyti į šį komentarą
  3. T0mas J.    -  2022-10-03, 18:21

    Dabar ne tik valdantieji bjaurūs kaip niekad, parlamente opozicijos tokios apmusijusios irgi niekada nebuvo.
    Žmonės kenčia, verslai žlunga, OPOZICIJA NEKVIEČIA PROTESTUOTI (!), neorganizuoja jokių mitingų, demonstracijų. Neįtikėtina. Partijos jau nebe partijos. Išsigimė, pavirto primityviomis rinkimų apatiškai belaukiančiomis grupelėmis.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....