infa.lt

BalticPride: Fiasko. Pravalas. Žodžiu „šef, vsio prapalo”.

06 birželio
14:48 2022

Facebook naudotojas Herkus Baranauskas-Deltuvis savo asmeninėje paskyroje pasidalino susistemintais viešais duomenimis ir savo nuomone apie birželio 6 dieną vykusį seksualinių mažumų paradą, kurią infa.lt ir perpublikuoja (su minimaliu redagavimu):

Fiasko. Pravalas. Žodžiu „šef, vsio prapalo” (Frazė iš komedijos „Briliantinė ranka”).

Šeštadieninis spalvingųjų paradas, kurį reklamavo visa oficiozinė melasklaida, kurį palaiko ir remia visas valstybės aparatas, kurį finansavo Vokietija – patyrė fiasko.

Trijų Baltijos šalių tslgbtqq „fiesta”, kurioje dalyvavo ne tik trijų Baltijos šalių „progresyvai”, bet ir svečiai, atsiprašant, iš užsienio, tesugebėjo pritraukti (policijos duomenimis) apie 4500 dalyvių.

Tokiame neva progresyviame mieste Vilniuje tarptautinis paradas, kuriam organizuoti buvo skirtos neribotos lėšos, kurį palaikė Lietuvos valdžia (atsiprašant), kurį reklamavo kiekviena, net sugedusi, mikrobangų krosnelė, tesugebėjo pritraukti 4500 dalyvių. Na vėliau LRT prirašė, kad dalyvavo 10 000 dalyvių, bet bet bet…

Koks tas paradas aktualus Lietuvai, kurioje gyvena net 1 000 000 homoseksualų, parodė paprasčiausi to parado peržiūrų skaičiai…

Delfyje tiesioginę transliaciją žiūrėjo net 8200 žiūrovų. O LRT dar „daugiau” – net 1500…

Kai tuo tarpu Lietuvos Šeimų Sąjūdžio organizuota šventė, kurios neleido rengti Vilniuje, kurios organizavimui buvo kaišiojami pagaliai, kurios organizatorius persekiojo ir terorizavo valstybinis aparatas, kuriai lėšas surinko tik paprasti Lietuvos žmonės, ant kurių visa valstybinė propagandos mašina ir taip vadinami žinomi žmonės pylė purvus ir panieką, taipogi pritraukė apie 5000 dalyvių.

Dalyvių tik iš Lietuvos. Dalyvių, kuriuos iš anksto gąsdino būsimomis sankcijomis, baudomis ar net bylomis, kurie likus savaitei iki renginio pradžios nežinojo kur šventė įvyks, nes valstybinis aparatas net ėmėsi spaudimo privatiems verslininkams, kad tik nė vienas jų nesutiktų priimt šventės dalyvių.

Tačiau nepaisant fizinių ir moralinių trukdžių, žmonių į Šeimų Šventę susirinko gal net daugiau, nei į valdžios organizuotą tarptautinį margaspalvių renginį.

O Šeimų šventės transliacijų, kurioms irgi buvo trukdoma, peržiūrų skaičiai (kartu parodantys ir aktualumą) kalba patys už save.

BalticPride prie Didįjį Šeimos Gynimo Maršą

Kai tuo tarpu seksualinių mažumų paradas, kaip matome iš skaičių, buvo įdomus tik jiems patiems ir valstybės apmokamai melasklaidai, kuri nėrėsi iš kailio bereklamuodama tą nuodėmių ir paleistuvysčių propagandos šou.

Kuris patyrė fiasko, kas geriau nei bet kokie mūsų žodžiai, visiems valdžios atstovams ir „meilės atbulai” nešėjams parodė visą tų spalvingų žmogų ir jų rėmėjų menkumą.

Su tuo visus mus ir sveikinu.

 

 

 

 

 

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 680

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. PASAKOS IŠ RŪSIO    -  2022-06-06, 15:12

    Taip taip taip, aš irgi laukiau visų vilniečių dalyvavimo parade. Juk mieste vyko tokia šventė , kaip sakė raskevičius visos Lietuvos, ir vilniečiai net neplojo stovėdami gatvėse, skersgatviuose, kur jų palaikymas? Kur sėjonienė su savo beveik milijonu? Policija net darbo neturėjo, nes net jokie provokatoriai nesivargino trukdyti eisenai. Ne taip kaip per Šeimų Maršą Vingio parke atbėgusi žmoga su guminiu peniu mosikavo močiutei virš galvos , net palaižydama gumos gabalą. O per teisingą TV rodė kaip gėrį ir pavyzdį kaip reikia elgtis su šeimos tradicijas ginančiais piliečiais. Ir nesvarbu ar sena močiutė, ar vaikai , reikia tyčiotis viešai, žeminti tik per prievartą , žeminimą reikia siekti savo tikslų- įteisinti partnerystę, kanapes ir dar kokį tai brudą nuo kurio kaip sakė tata žemelė apsivalys ir gerai, nes jai per sunku tokius nešioti.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2022-06-06, 20:24

    Malonu girdėti, kad patys tokie demonstruoja savo supuvusias mažumas. Yra įvairiausių iškrypėlių: zoofilų, pedofilų, nekrofilų, bet jie slepiasi, maskuojasi. Šlykščiausia yra lyt-psichiniai iškrypėliai, kurie veržiasi į viešumą – demonstruoti SAVO iškrypimą. Čia juos taip Dievas baudžia…

    Atsakyti į šį komentarą
  3. aš tau tu man principas    -  2022-06-09, 16:39

    Apgailėtinas balaganas buvo. Bet melasklaida gerai uždirbo iš balagano propagandos – juk vien jį rašė, net Ukrainą su Putinu pamiršo

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....