infa.lt

Ramūnas Karbauskis. Partnerystės įstatymu siekiama specialiai kelti sumaištį

06 gegužės
17:54 2022

Ramūnas Karbauskis

Nežinau, kaip jums, bet man tas nuolatinis partnerystės įstatymo stūmimas jau ima atrodyti, kaip pasityčiojimas iš valstybės, politikos ir visos visuomenės.

Seimo Pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen, jos ir Laisvės partija aiškiai žino, kad didžioji dalis visuomenės nepritaria, kad vienalytės poros būtų prilyginamos šeimai taip, kaip ji apibrėžta Konstitucijoje ir didžiosios dalies visuomenės sąmonėje, tačiau lygiai taip pat puikiai žino, kad ta pati dalis visuomenės neprieštarauja, kad vienalytės poros vestų bendrą ūkį, tik kitu, ne šeimos statusu.

Tai kam šiandien, kada visai šalia vyksta karas, diskutuojama apie branduolinio ginklo panaudojimo tikimybę jau nekalbu apie įtampą, kurią jau kelinti metai patiria visuomenė, dirbtinai audrinti situaciją?

Negano to, Seimo Pirmininkė nedviprasmiškai, nieko netempiama už liežuvio pasigiria, kad pasistengs, jog partnerystės įstatymas Seime būtų svarstomas tada, kada dauguma pasiskaičiuos balsus, kad jų užtektų įstatymo priėmimui.

Na, galima suprasti, kad bandys „papirkti“ svyruojančius ir labiau linkstančius dėl vienokių ar kitokių priežasčių parsiduoti… tad šioje vietoje bus įdomu stebėti balsavimus, nes labai aiškiai save demaskuos tie, kurie viešai žmonėms kalba viena, o daro kita.

Viena vertus, šiandien šiam klausimui skirti pagrindinį dėmesį, tarsi Lietuvoje nebūtų kitų problemų, labai aiškiai parodo, kad šios valdžios galimybės ir nusiteikimas dirbti valstybei yra labai ribotas.

Kita vertus, jeigu įstatymo stūmimas vyksta specialiai, siekiant kelti sumaištį ir nepasitenkinimą (čia liečia abi puses, tiek tuos kurie palaiko projektą, tiek tuos kurie nori, kad valstybės politika būtų nukreipta į tradicinę šeimą), tuomet toks poelgis vertas kitokio vertinimo – Lietuvą valdo ir pamišusi, ir nekompetentinga, dar ir niekšiška valdžia, kuri su visa visuomene elgiasi begėdiškai.

Pati skaldo, o paskui garsiai šaukia, kaip blogai ir kokia susiskaldžiusi Lietuva…

Jau dabar aišku, kad tai bus jų arkliukas artėjančiuose rinkimuose, kuris ir dabar naudojamas, kaip turintis paslėpti visą valdančiųjų neveiksnumą ir negebėjimą spręsti žmonių problemų.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 199

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. VŽA    -  2022-05-07, 06:16

    Lietuva – Marijos Žemė, pakrikštytų 80%. Dievas, VIEŠPATS Biblijoje įsakė: „Jei vyras sugultų su vyriškiu tarsi su moterimi, jiedu abu nusikalto bjauriu iškrypimu ir užsitraukė kraujo kaltę“, kas reiškia – mirties bausmę (Kun 20, 13). Norint priimti partnerystės įstatymą, Stambulo konvenciją, pirmiausiai reikia perrašyti LR Konstitucija ir Bibliją. Lietuva pavojuje, kai kryptelėjusių priviso daug, tai Dievas Sodomos, Gomoros miestus ir visą Lygumų kraštą sudegino siera ir ugnimi. Žuvo ir sveikos psichikos žmonės bei visa gyvūnija…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...