infa.lt

Jolanta Blažytė. Kovidinė apokalipsė?

17 balandžio
19:29 2022
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Tuo metu, kai Vakarų pasaulis jau pamažu atsitokėja nuo kovidinės psichozės, Kinijoje ši psichozė įgauna vis naujus pagreičius. Tai , kas šiuo metu vyksta Kinijos mieste Šanchajuje, galėčiau drąsiai pavadinti kinietiška apokalipse.

Mat Kinijos komunistų valdžia nusprendė savo šalyje sunaikinti Omicron variantą….Kad geriau suprasti, kaip atrodo ši komunistinė kova prieš besimptominius „ligonius“  įmetu video nuorodą. (P.S. jautrių nervų žmonėms žiūrėti nerekomenduojama)

Vertimas į lietuvių kalbą

„Dauguma filmuotos medžiagos, kurią žiūrėsite, yra cenzūruojama visoje oficialioje Kinijos socialinėje erdvėje. Kovo pabaigoje pasklido gandas, kad Šanchajuje netrukus vyks pirmoji mieste masinė žmonių izoliacija ir jie bus uždaryti savo namuose.

Siekdama nesukelti panikos, miesto valdžia kreipėsi į „Weibo” – vieną didžiausių Kinijos socialinių tinklų. Jie rašė:

„Prašome netikėti ir neskleisti gandų”, tačiau tai buvo bergždžias bandymas. Žmonės, nepaisydami pranešimų ėmė panikuoti ir puolė pirkti atsargų.

Vietos gyventojai matė ginčus ir net kovas dėl maisto produktų ir kitų atsargų. Žmonės kaupė atsargas. Silpniausiems neliko nieko. Ilgainiui neliko net dėl ko kovoti, nes viskas buvo iššluota. Visur tvyrojo chaosas. <…>

Praėjus vos kelioms dienoms, gandai pasirodė esantys tiesa. Šanchajus yra trečias pagal dydį miestas pasaulyje. Jame gyvena daugiau nei 26 mln. žmonių. Visoje Australijoje gyvena apie 26 mln. gyventojų. Taigi pagalvokite apie šios visuotinės izoliacijos mastą.

Iš pradžių strategija buvo padalyti Šanchajų į dvi dalis ir iki balandžio 1 d. uždaryti rytinę pusę, o nuo balandžio 1 d. iki 5 d. – vakarinę. Taigi, keturias dienas rytinė dalis buvo uždaryta. Visi tuneliai ir tiltai tarp vakarų ir rytų buvo atkirsti, kad žmonės negalėtų pabėgti nuo izoliacijos.

Ir, kaip žinote, balandžio 3 d., sekmadienį, buvo uždarytas visas 26 mln. gyventojų turintis miestas. Šiuo metu uždarymas pratęstas neribotam laikui. Šis uždarymas yra prieštaringesnis, nei tas prieš dvejus metus vykęs Vuhano mieste.

Omikron atmaina yra palyginti švelni, todėl oficialiai nepranešama apie jokias mirtis. Tačiau uždaryti 26 milijonus žmonių nėra lengva. Vuhano atveju žmonės nežinojo kas jų laukė, todėl buvo linkę laikytis taisyklių, nes tikėjo, kad tai galėjo užtikrinti jų saugumą.

Dabar žmonės geriau informuoti ir visuotinę izoliaciją sunkiau pateisinti, todėl vyriausybė įvedė žymiai griežtesnes priemones. Susikūrė budėtojų grupės, kurios nedvejodamos naudoja jėgą prieš visus, kurie nevykdo įsakymų.

Jei kas nors neatlieka privalomojo testo, susilaukia rimtų problemų, pavyzdžiui, baudžiamas ne tik pažeidėjas, bet ir visa bendruomenė, ir jai taikomos dar griežtesnės priemonės. Tada, bet kuris tos bendruomenės narys gali supykti, ir taip sakant, pats atsikeršyti pažeidėjui.

Areštuojami visi, kurie išeina iš namų. Legaliai išeiti galima nebent testavimui. Taip pat areštuojami visi, kurie atsisako testuotis. Be to, yra daug vaizdo įrašų, kuriuose matyti, kad vaikai karantinuojami atskirai nuo tėvų. Visi, kurių testų rezultatai buvo teigiami, izoliuojami atskirai (karantino stovyklose).

Ir joks pasipriešinimas nėra įmanomas. Valdžia aplink daugiabučius namus įrengė aukštos įtampos elektrines tvoras, kad naktį žmonės negalėtų pabėgti iš izoliacijos. Kinijos vyriausybės pareigūnas Twitter tinkle skelbė, kad į Šanchajų kovoti su COVID atvyko daugiau kaip 25 000 medikų. Tačiau jis pamiršo kai ką paminėti – kariuomenę.

Vyriausybė dislokavo daugybę karių, kurie padeda valdyti situaciją. Buvo vaizdo įrašų, kuriuose matyti kariai su kulkosvaidžiais, pastebėta net šarvuočių. Taigi matome, kad vyriausybė nerimauja dėl galimų neramumų.

Kadangi žmonės negali išeiti iš savo namų, vietos valdžia dabar nemokamai dalina maistą 25 mln. žmonių. Tačiau tai nevyksta sklandžiai. Kai tik atsiranda atsargų, žmonės griebia viską, kas tik papuola po ranka.

Žmonių tarpusavio kovos yra visiškas chaosas. Pasklido daugybė vaizdo įrašų, kuriuose užfiksuotos šios baisios situacijos. Žmonės rausia daržus ieškodami visko, kas galėtų būti valgoma.

Taip pat pastebėtas ir blogas maisto paskirstymas. Pernelyg daug maisto produktų sugenda dar prieš išdalinant jį žmonėms, todėl šiuo metu yra labai daug badaujančių“.

Ar kada nors taip galėtų atsitikti Europoje? Turbūt galėtų. Jei tik didesnioji žmonių dalis nuspręstų paaukoti savo asmenines laisves ir žodžio teises. O tokių „aukotojų“ jau netrūksta.

Pirmą kartą šis įrašas paskelbtas jo autorės asmeninėje Facebook paskyroje

 

 

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 532

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Ricardas    -  2022-04-18, 00:48

    Tai nejuokai ir tikrai turi isjudinti Pasyvius zmones kurie fanatiskai tiki Globalistiniais Psichopatais ir ju financuojamiems korumpuotiems Valstybiu Vadovams!! Kai liaudis pradeda Netiketi melu,imamasi krastutiniu priemoniu bandant issaugot savo uzpakalius!!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Niekur negalima    -  2022-04-18, 01:24

    iseiti,bet pilnos gatves zmoniu!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...