infa.lt

JAV prezidento sūnus: „Trečiasis pasaulinis karas jau prasidėjo, ir JAV pralaimi Kinijai”

07 vasario
06:50 2022
Kinijos branduolinės raketos

youtube kadras

Nepaisant Vašingtono nerimo dėl galimos Rusijos invazijos į Ukrainą, JAV prezidento Ronaldo Reigano sūnus, politikos apžvalgininkas Michaelas Reaganas, dienraštyje „Daily Freeman“ perspėja, kad bijoti reikia Kinijos. Pasak Reigano, JAV jau kelis dešimtmečius dalyvauja trečiajame pasauliniame kare prieš Kiniją ir jį pralaimi.

Dabar pasaulio akys krypsta į Rusiją, laukiant to, ką Rusijos lyderis Vladimiras Putinas ketina daryti Ukrainoje. Kaip „Daily Freeman“ straipsnyje pažymi politikos apžvalgininkas Michaelas Reaganas, prezidento Ronaldo Reagano sūnus, paprasti amerikiečiai nežino, ar įvyks invazija į Ukrainą, bet to nežino ir prezidento Džo Baideno (Joe Biden) administracija.

Maskva prie sienos su Ukraina dislokavo apie 130 000 karių, o atsakydamas Vašingtonas į Rytų Europą išsiuntė 3 000 karių, kad parodytų Kremliui, jog JAV rimtai ketina užkirsti kelią invazijai. Tas Baidenas bando užimti „kietą“ poziciją.

Tačiau, pasak Reigano, tikrai drąsus ir protingas lyderis pagrasintų sužlugdyti Rusiją, kaip ir devintajame dešimtmetyje, jei šalis per 72 valandas neatitrauks savo karių iš Ukrainos pasienio. Visų pirma Vašingtonas galėtų blokuoti „Nord Stream“ dujotiekį ir neleistų paleisti„Nord Stream 2“ iš Rusijos į Vokietiją. Be to, JAV galėtų vėl atidaryti Keystone dujotiekį, užtvindydama pasaulį pigia energija.

Straipsnio autorius mano, kad Baidenas pernai uždegė V. Putinui žalią šviesą, „leisdamas“ užbaigti „Nord Stream 2“, o dabar jis turėtų ištaisyti klaidą iš naujo atidarydamas Keystone.

Kaip pastebi Reiganas, daugelis JAV mano, kad Rusija vis dar kelia karinę grėsmę šaliai. Vis dėlto Rusijos BVP yra mažesnis nei Kanados ir iš jos „Vakarams nereikia nieko, išskyrus naftą, gamtines dujas ir galbūt ikrų“.

Rusija neturi lėšų finansuoti dideliam ar net nedideliam karui, tačiau Kinija turi. Be to, būtent pavojingoje priklausomybėje nuo „Kinijos ir jos gamyklų“ yra šiandien visa JAV ekonomika. Be visokių „Apple“ prietaisų, „Nike“ batų ir „Black & Decker“ įrankių, iš Kinijos taip pat importuojami koronaviruso testavimo rinkiniai namams, kuriuos Baidenas pažadėjo išdalinti kiekvienam amerikiečiui.

Tuo pačiu, Reiganas vadina pavojingiausiu Kinijos eksportuotu produktu patį COVID-19.

Net Holivudas negalėjo sugalvoti kažko tokio beprotiško, nei tai, kas nutiko iš tikrųjų: iš Kinijos plinta mirtinas virusas, kuris nužudo beveik 1 milijoną amerikiečių, o tada KLR parduoda JAV didžiules testų rinkinių partijas, kurios parodo, ar amerikiečiai užsikrėtė virusu.

Tuo tarpu Kinija, o ne Rusija, jau ketvirtį amžiaus kaupia karinę galią ir plečia savo įtaką Azijoje ir visame pasaulyje. Šiuo atžvilgiu Reiganas vadina beprasmišku susirūpinimą dėl Rusijos veiksmų, kai Kinija to tikrai nusipelnė. „Trečiasis pasaulinis karas prasidėjo prieš kelis dešimtmečius. Ir jame mes esame prieš Kiniją, o ne prieš Rusiją – ir pralaimime “, – rašo Reaganas savo straipsnyje dienraščiui „Daily Freeman“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 459

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...