infa.lt

Ko gali prireikti įsirenginėjant namus?

01 vasario
15:10 2022

 

Deklaruoti gyvenamąją vietą

Neretai norime apsaugoti naujai sudėtą namų parketą ar kitokį grindinį nuo smulkių įbrėžimų, kurie ilgainiui gali badyti akis ne tik patiems akyliausiems namų šeimininkams, bet ir atėjusiems svečiams. Nuolat vaikščiojant grindys, priklausomai nuo pasirinkto parketo ar plytelių, laikui bėgant nesustabdomai išblunka, tačiau šis pokytis nėra toks pastebimas, kaip nuo baldų likusios žymės.

Ne tik patys šiuos stumdome norėdami atsisėsti ant virtuvinės kėdės ar pristumti ją atgal prie stalo, bet ir atliekant buities darbus keičiame baldų pozicijas, pavyzdžiui norėdami lengviau išvalyti vieną ar kitą namų vietą. Nepaisant to, namuose gyvenantys maži vaikai nė patys to nepastebėdami judina mažesnio svorio baldus ir taip ant grindų atsiranda plika akimi pastebimų įbrėžimų. Nuo jų apsaugoti gali apsauginiai baldų padukai, kuriuos dažniausia klijuojame ant kėdžių ar stalų kojų. Apsauginių baldų padukų galite rasti paspaudę čia.

Beveik nepastebimi apsauginiai baldų padukai

Siūlomi skirtingi kvadrato ar apskritimo formos padukai yra pagaminti iš veltinio, todėl lengvai slysdami ne tik visiškai nebraižo grindų paviršiaus, bet ir nesukelia jokio įkyraus garso, kuris atsiranda trinties metu be papildomų apsauginių priemonių. Norintys, kad apsauginiai baldų padukai neslystų ir būtų nepastebimi, gali rinktis guminius arba silikoninius. Šie sukuria pasipriešinimą, todėl nepakeliant baldų nuo žemės jų pozicijas keisti taps sudėtinga. Silikoniniai ar guminiai baldų padukai tiks įsirenginėjant vaikų kambarį – taip ne tik nesibraižys grindys, bet ir mažiesiems nekils pavojaus susižeisti stumdant baldus.

Platus savisriegių pasirinkimas įvairių medžiagų tvirtinimui prie skirtingų paviršių

Nesudėtingam plokščių tvirtinimui rekomenduojame įsigyti savisriegius. Atitinkamai nuo tvirtinamos plokštės ir paviršiaus, prie kurio norima pritvirtinti savisriegių yra skirtingų tipų. Jų įsigyti galite iš www.torx.lt

Tinka tvirtinti prie medinių ar metalinių plokščių

Metalinėms plokštėms sujungti yra naudojami savisriegiai su grąžteliu. Tokie savisriegiai gaminami taip, kad šiuos būtų galima naudoti lauke – esant skirtingoms oro sąlygoms, drėgnesnėms ar sausesnėms. Dažniausiai jie yra atsparūs korozijai, tačiau, priklausomai nuo to, į kokio metalo plokštę bus gręžiama, reikia išsirinkti ir atitinkamą savisriegį.

Galite rasti ir savisriegių, skirtų gręžti į betoną. Tokie savisriegiai dažniausiai turi šiurkštų sriegį, kad galėtų būti lengvai įspaudžiami montuoti į porėtus pagrindus, tokius kaip betonas. Jie pritaikyti montuoti be kamščių, nereikia išankstinio gręžimo, kad plokštę būtų galima pritvirtinti prie kitos plokštės.

Visais atvejais savisriegio diametrą reikėtų rinktis atitinkamai nuo plokštės, kurią tvirtinate, dydžio. Tiesa, jų kaina priklauso nebūtinai vien tik nuo pasirinkto dydžio. Savisriegiai yra kuriami taip, kad tarnautų kuo ilgiau nepaliesti aplinkos poveikio. Štai iš nerūdijančio plieno gaminami savisriegiai yra atsparūs korozijai, todėl užtikrina savo ilgaamžiškumą.

Itin kokybiški spalvoti stoginiai savisriegiai

Stoginių savisriegių yra ir spalvotų. Šie dažyti milteliniu būdu, todėl yra atsparūs įbrėžimams bei aplinkos poveikiui. Kieto paviršiaus stoginiai savisriegiai pasižymi aukšta kokybe bei ilgaamžiškumu. Šie varžtai padeda pritvirtinti plokštes prie medžio, plieno arba metalo.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 128

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

Gruzija apsisaugo nuo demokratijos "vertybių" ir nori išlikti nepriklausoma, savarankiška šalimi. Kaip baisu.......

ir toliau dirbs slavams.tapom asilo įkaitais.toks likimas....

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...

Dar dviejų spalvų apatinius…....