infa.lt

Vandens gertuvės – sveikam ir stilingam gyvenimui

03 sausio
08:12 2022

Vaikiškos gertuvės

Vanduo yra gyvybiškai svarbus žmogaus organizmui. Vis dėlto dauguma žmonių pripažįsta, kad išgerti reikiamą kiekį vandens per dieną jiems yra didelis iššūkis. Šis iššūkis ženkliai lengvesnis tiems, kurie išeidami iš namų kartu su savimi pasiima gertuvę. Taip, būtent gertuvę, nes tai vienas geriausių būdų užtikrinti, kad visada turėsite su savimi vandens ir galėsite išgerti pakankamą jo kiekį. Platus gertuvių pasirinkimas kasdienę vandens gėrimo „ceremoniją“ gali padaryti ne tik sveika, bet ir stilinga. Viskas ko reikia – tai tik išsirinkti gertuvę tinkamiausią jums.

Vandens gertuvės iš plastiko

Iš plastiko pagamintos vandens gertuvės yra lengvos, todėl jas patogu nešiotis kasdien. Jų būna įvairių formų, spalvų ir dydžių. Šios vandens gertuvės nėra brangios, jas galima plauti indaplovėse. Žinoma, jos nėra ilgaamžės: iš plastiko pagamintą vandens gertuvę reikėtų keisti kas kelerius metus, nes laikui bėgant joje gali pradėti kauptis pelėsis, o ir pati vandens gertuvė praranda savo pirminę išvaizdą dėl blunkančių spalvų ir galimų pabraižymų gertuvės korpuse.

Vandens gertuvės iš aliuminio

Iš aliuminio pagamintos vandens gertuvės puikiai tiks tiems žmonėms, kurie mėgsta aktyvų gyvenimo būdą. Nebrangios aliuminio vandens gertuvės yra lengvos ir patogios nešiotis. Įvairios talpos aliuminio vandens gertuvių dizainas gražus, o spalvų pasirinkimas itin didelis. Šios vandens gertuvės yra patvarios ir tvirtos, tačiau ne visos jos gali būti plaunamos indaplovėse. Verta prisiminti, kad iš aliuminio pagamintos gertuvės, esant aukštai temperatūrai, greitai įkaista bei nėra atsparios smūgiams: numetus ar sutrenkus aliuminio vandens gertuvę jos korpuse lengvai atsiras įlenkimų.

Vandens gertuvės iš nerūdijančio plieno

Iš nerūdijančio plieno pagamintos vandens gertuvės yra itin tvirtos, atsparios rūdims ir pelėsiui. Šios gertuvės yra gerai izoliuotos, o tai reiškia, kad juose įpiltas vanduo žymiai ilgiau išlieka šaltas ir gaivus. Stilingos nerūdijančio plieno gertuvės tinka žmonėms, kurie mėgsta ilgus pasivaikščiojimus, stovyklavimą, bėgimą ir kitą aktyvią veiklą. Žinoma, negalima pamiršti to, kad šios vandens gertuvės yra sunkesnės, dažnai ir brangesnės už kitas gertuves. Jų dažniausiai negalima plauti indaplovėse ar šveisti metaliniais šveistukais, nes galima subraižyti gertuvę.

Vandens gertuvės iš stiklo

Stilingos, įvairių dydžių ir dizainų stiklo vandens gertuvės yra gerai izoliuotos, todėl vanduo juose išlieka šviežias, gaivus ir vėsus. Šias vandens gertuves galima plauti indaplovėje. Žinoma, stiklas, kaip gamybos medžiaga, yra gana trapus, todėl tokias gertuves yra gana lengva sudaužyti. Jos yra sunkesnės ir brangesnės, lyginant su kitomis vandens gertuvėmis. Kalbant apie spalvinę šių gertuvių gamą, reikėtų paminėti faktą, kad spalvų pasirinkimas nėra labai didelis, tačiau stiklinis gertuvės korpusas puikiai dera, praktiškai, su bet kokios spalvos dangteliu, todėl gertuvė visada atrodo puikiai.

Kokios vandens gertuvės yra tinkamiausios vaikams?

Vaikiškos gertuvės išsiskiria savo spalvų gama ir dizainu. Iš kokybiško plastiko be BPA arba nerūdijančio plieno gaminamos vaikiškos gertuvės dažniausiai turi šiaudelius. Vaikams skirtos vandens gertuvės yra nedidelės talpos (0,35 l, 0,55 l talpos ir t. t.), kad vaikui būtų patogu ją nešiotis ir ji nebūtų per sunki.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 362

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

Dar konservų psichopatų chuntos nelikviduota alternatyvi informacija: lzskelbimai.com/s/212021...

Gruzija apsisaugo nuo demokratijos "vertybių" ir nori išlikti nepriklausoma, savarankiška šalimi. Kaip baisu.......

ir toliau dirbs slavams.tapom asilo įkaitais.toks likimas....

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...