infa.lt

Jolanta Blažytė. Teisingieji ir žaibu trenktieji

20 gruodžio
09:30 2021
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Kartą, važiuodama automobiliu, radio eteryje viena ausimi nugirdau maždaug tokį pokalbį:

Viena žurnalistė plonu ir sujaudintu balsu klausia kažkokio tai Klaipėdos universiteto istoriko:
„Vaje, vaje… kaip taip galėjo nutikti, kad net ir išsilavinę bei profesorių titulus turintys žmonės tampa sąmokslo teoretikais?“

Susimąsčiau ir aš: ir tikrai, kaip taip gali nutikti, kad daugybė garsiausių ir gerbiamiausių pasaulio mokslininkų bei gydytojų per dvejus koroninius metus staiga pradėjo kalbėti „nesąmones“? Gal kartais į juos trenkė koks nors kovidinis žaibas? Esu girdėjusi, kad po žaibo smūgio dažnai pasikeičia tiek žmogaus mąstymas, tiek pasaulio suvokimas…

Todėl, besibaigiant jau antriems koroniniams metams, nusprendžiau paviešinti bent keletą „žaibo trenktų“ sąmokslo teoretikų pavardžių:

1. Belgų mokslininkas Geert Vanden Bossche. Šis mokslininkas, kaip vakcinų ekspertas, anksčiau dirbo Bilo Geitso įkurtame vakcinų aljanse GAVI. Taip pat dirbo farmacinėse kompanijose, tokiose, kaip GSK ir Novartis vakcinų kūrėju bei vystytoju. Kūrė ir Ebola viruso vakciną. Dėstė įvairiuose pasaulio universitetuose. Šiandien jis yra „trenktas žaibo“, kadangi platina tokias sąmokslo teorijas, kaip ši:

„ Masinis skiepijimas pandemijos metu sukuria didžiulį imunologinį spaudimą, lemiantį natūralią virusų atranką, leidžiančią išgyventi patiems stipriausiems virusams.
Neskiepytų žmonių imunitetas gerėja sulig kiekvienu nauju kontaktu su virusu. Tuo tarpu skiepytų žmonių organizme šis procesas visiškai kitoks: pasiskiepijus imuninė sistema siunčiama ilsėtis…. Bloga žinia yra ta, kad ši skiepų ištreniruota ir vienintelė beveikianti imuninė sistema nieko nebegali padaryti, nes virusų spyglių baltymai mutuoja ir vakcinomis sukurti antikūnai jų nebeatpažįsta. Vykdant vaikų ir jaunimo skiepijimo kompanijas, laukia visiška ne tik asmens sveikatos, bet ir visuomenės sveikatos katastrofa”.

2. Ilgametis PSO vakcinų ekspertas, profesorius virusologas, Rusijos mokslų akademijos narys Vitalijus Zverevas . Beje, šis mokslininkas tuo pačiu yra ir aršus kovotojas prieš antivakserius, nuolat primenantis, kad vakcinos išgelbėjo pasaulį ir prailgino žmonių gyvenimo trukmę net 20 metų.
Cituoju šį „žaibo trenktą“ virusologą:

„ Kas mane šiuo metu labai neramina – tai drastiškas valdžios siekis kuo greičiau suskiepyti visus vaikus.
Bet vaikai gi šiuo virusu neserga arba serga labai lengvai dėl vienos paprastos priežasties – jie neturi receptorių, per kuriuos galėtų pasigauti šį virusą. Taip, yra vaikų, kurie serga sunkiai arba net miršta, bet tai – vaikai su onkologija, su diabetu ar sergantys nutukimu.

Kai mes pateikiame vaistus nuo vėžio, tai mes turime teisę rizikuoti. Nes mes žinome, kad gali būti dar blogiau, jei tų vaistų neduosime. Tačiau vakcinuodami visiškai sveikus žmones, kurių sveikatai ir gyvybei niekas negresia, mes neturime jokios teisės rizikuoti. Todėl vakcinų saugumo klausimai turi būti aukščiau už vakcinų efektyvumo klausimus. O mes dar nežinome, kiek šios vakcinos yra saugios, todėl kad nebuvo laiko tam, kad jas patikrinti.
Šios (Pfizer, Sputnik ir t.t.) vakcinos yra blogos, nes yra pagrįstos tik paviršiniu S baltymu.

Žmogaus imunitetas susideda iš trijų dalių:

a) vietinis;
b) humoralinis (antikūnai, kurie susidaro patekus infekcijai);
c) ląstelinis (ląstelių atmintis).

Organizmas viską, kas į jį patenka kenksmingo, atsimena ir sukuria ląsteles, kurios sureaguos tada, kai infekcija pateks antrą kartą. Jeigu mes išsaugotume visus antikūnus, kurie yra susidarę nuo visų į mūsų organizmą patekusių infekcijų, tai mūsų kraujas būtų panašus į plytą. Antikūnai išnyksta ir po persirgimo ir po vakcinacijos. Ir tai yra būtina.

Tiek persirgimai, tiek gyvos vakcinos, kurios buvo naudotos anksčiau, stimuliuoja abu imunitetus (humoralinį ir ląstelinį). Tuos kurie persirgo Covid infekcija, reikia palikti ramybėje – jie turi atminties ląsteles, kurios suveiks.

Tačiau dabartinė Covid vakcina ląstelinio atminties imuniteto nesukuria. Ir dabar Pfizer jau sako, kad reikės skiepytis ne kas 6 mėn, o kas 4 mėn. Tai kaip tada atrodys vaikų skiepų kalendorius? „

Beje Rusija jau turi bent kelis šimtus tokių „žaibo trenktų“ mokslininkų, kurie prieštarauja masiniam populiacijos, o ypač vaikų, skiepijimui. Neseniai jie buvo susirinkę į konferenciją „Gydytojai už tiesą“. Išgirdau daug įdomios informacijos…

3. JAV virusologas ir imunologas Robert Malone, kurio visa karjera buvo sutelkta į mRNA technologijų kūrimą (pagal šią technologiją pagaminta Pfizer vakcina) ir vaistų bei jų panaudojimo tyrimus.
Cituoju šį „žaibo trenktą“ mokslininką:

Vaikų skiepyti negalima dėl 3 priežasčių:

a) Į jūsų vaiko ląsteles bus įšvirkštas virusinis genas, kuris privers jūsų vaiko organizmą gaminti toksiškus spyglio baltymus, kurie dažnai sukelia negrįžtamus svarbiausius vaikų organų pažeidimus;
b) Paklauskite savęs, ar jūs norite, kad jūsų vaikas dalyvautų radikaliausiame eksperimente su žmonija. Reikia bent 5 metų, kad iš tiesų suprastume riziką;
c) Priežastys, dėl kurios jums siūlo skiepyti vaiką, yra melas. Jūsų vaikai nekelia jokio pavojaus nei tėvams, nei seneliams.

4. Guelph universiteto asocijuotas profesorius Dr. Bryan Bridle, kurio viena iš svarbiausių veiklos sričių yra tyrimai, kuriant bioterapijos, imunoterapijos ir virusoterapijos metodus, taikomus gydant onkologines ligas.

Šis „žaibo trenktas“ mokslininkas viešai kalba apie covid vakcinų sukeliamus širdies darbo sutrikimus. Negana to, iš Kanados parlamento tribūnos papasakojo apie tai, kaip yra terorizuojami mokslininkai, kurie pateikia „ ne tokius“ duomenis apie vakcinas.

Beje, šiuo metu vis dažniau pasigirsta teiginių, kad toks širdies darbo sutrikimų padidėjimas pastaraisiais metais atsirado dėl…..klimato kaitos.

5. Stanfordo universiteto „dvigubas“ profesorius (tiek medicinos, tiek ekonomikos mokslų) Jay Bhattacharya.

Šis „žaibo trenktas“ mokslininkas pateikė skaičiavimus apie tai, kad lockdown‘ai anapilin pasiuntė kur kas daugiau žmonių, nei pats virusas. Be to šis profesorius dar pandemijos pradžioje paskelbė garsiąją „Great Barrington“ deklaraciją, kurią pasirašė tūkstančiai pasaulio gydytojų ir mokslininkų. Deklaracijoje buvo siūloma saugoti tik pažeidžiamus žmones, o visiems kitiems – gyventi įprastą gyvenimą, susiduriant su virusu. Šiuo keliu nuėjo Švedija.

6. Ukrainos virusologijos instituto mokslinė bendradarbė Nadežda Žolobak. Ši mokslininkė dar pandemijos pradžioje teigė, kad kovoti su respiratoriniu Covid virusu, naudojant vakcinas, yra tas pats, kas šaudyti žvirblį su patrankomis.

7. Vienas žymiausių JAV kardiologų, Teksaso A&M universiteto profesorius, buvęs Baylor universiteto medicinos centro vidaus ligų katedros viceprezidentas Peter McCullough. Šis „žaibo trenktas“ mokslininkas ir gydytojas populiarioje Joe Rogan laidoje tėškė tiesiai šviesiai:

„Covid infekcijos gydymo protokolai naikinami sąmoningai, siekiant kuo daugiau prastūminėti vakcinas“

Na, čia jau visiška sąmokslo teorija, todėl manau, kad šis mokslininkas galėjo būti trenktas žaibu ne vieną kartą ir ne du.
Tai va, paminėjau tik kelis iš kelių tūkstančių mokslininkų, kurie po neaiškaus „žaibo kirčio“ staiga tapo sąmokslo teoretikais. Bet gi ne viskas yra taip jau ir blogai. Paminėsiu ir tuos ekspertus, kurie yra tikrai išsilavinę, visada viską žino ir mielai patarinėja net tiems, kurie tų patarimų nepageidauja.

Ir jokie „žaibo kirčiai“ niekada nepakeis jų nuomonės (na, nebent tas žaibas bus nuspalvintas visomis eurų spalvomis).

  1. Tikras – netikras PSO pasiuntinys Lietuvoje Vytenis Andriukaitis. Šis „mokslininkas“ sako, kad vaikučiai privalo skiepytis tam, kad jų tėveliai nenumirtų.
  2. Nuomonių formuotojai, kurie tiksliai žino , kaip veikia vakcinos, bet nė velnio nežino, kodėl jos neveikia.
  3. Profesorius Usonis, kuris sako, kad skiepytis reikia, nes …. antikūnai netrukdo skiepui.
  4. Rezidentas, kuris LTV laidoje leidžia sau draskyti akis dviem medicinos mokslų daktarams.
  5. Duomenų mokslininkas, kuris tiksliai žino, kad 100-tu procentų suskiepijus visą Lietuvos populiaciją virusas pasitrauks, tačiau visiškai nežino to viruso pasitraukimo maršrutų.
  6. Sveikatos apsaugos ministras A. Dulkys, besiruošiantis įvesti privalomą skiepijimą neveikiančiomis vakcinomis. (Tiesa, jei skiepijimas bus privalomas, tai gal vakcinos suveiks?)

Žodžiu, ekspertų yra įvairių: ir „teisingų“ ir „žaibo pabučiuotų“. O dveji koroniniai metai jau kiekvienam iš mūsų leido pasirinkti savuosius. Aš taip pat jau seniai pasirinkau. Kuriuos?

Kaip tikra dama, atsakysiu su užuomina:
„ Garsi patarlė teigia: nesu toks turtinga, kad pirkčiau pigius daiktus. Perfrazuodama šią patarlę, sakau: neturiu tokios plieninės sveikatos, kad galėčiau tikėti „teisingais“ ekspertais „

Šis rašinys pirmą kartą paskelbtas autorės asmeninėje Facebook paskyroje

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 888

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. eugenijus    -  2021-12-20, 11:07

    Vamzdžiui nepatiks.Blokuoja net žodžius ‘Galvok savo galva’

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Hm    -  2021-12-20, 16:47

    Japonijoje prie pfizer skiepų pridedamas įspėjimas – skiepai didina riziką susirgti miokardo infarktu ir ten jokių privalomų skiepų.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
    Arvydas Akstinavičius. Šalin rankas nuo „Sodros“!

Arvydas Akstinavičius. Šalin rankas nuo „Sodros“!

atsiliepimų 9 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Iš debatuose dalyvavusių pretendentų išskirčiau du: E.Vaitkų ir I.Vėgėlę

Gintaras Furmanavičius. Iš debatuose dalyvavusių pretendentų išskirčiau du: E.Vaitkų ir I.Vėgėlę

atsiliepimų 11 Skaityti visą įrašą
    Darius Kuolys. Liūdni ženklai – ir Akademijai, ir Respublikai

Darius Kuolys. Liūdni ženklai – ir Akademijai, ir Respublikai

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    Ciklopai

Ciklopai

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Techniškai valdydami informacinę erdvę Vakarai vis tik praranda ideologinę įtaką – kodėl?

Techniškai valdydami informacinę erdvę Vakarai vis tik praranda ideologinę įtaką – kodėl?

atsiliepimų 8 Skaityti visą įrašą
    „Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

„Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

1 atsiliepimas Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Kūrėjai

Jolanta Blažytė. Kūrėjai

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    „Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

„Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą

Vakaru "rinkimai"!? Juk i juos nuolat "kisasi Rusija"! Tai ar tokie "iskaisioti" per visas skyles...

Na,

su tuo metu ir jo pusmeciu - seniai laikas baigti! Juk pretenzijas,po puses amziaus,kelia tos,kas...

nesunaikins ekonomiskai to,kas valdo resursus! O va tie,kas juos tik naudoja - gyvi tik kol...

pazeisti smegenis,reikia ju tureti! O DI bus visai nepazeidziamas....

Milijonierius visada gelbeja ubagai! Taigi,susimesime Amerikai,ar ne?...

neteisia milijardieriu! Ne uz dyka aisku,bet neteisia!...

kad Afrikai reikejo kariuomeniu,kol ten neatejo kolonizatoriai ir vergu medziotojai ir neatnese "dermokratijos ir Vakaru...