infa.lt

Ką padovanoti tėvams per Kalėdas?

02 gruodžio
15:00 2021

Dovanos tėvams

Tėvai vaikams suteikia galimybę ateiti į gyvenimą ir jame patirti daug gražių ir nepakartojamų akimirkų. Jau vien už tai jie yra verti nuoširdaus vaikų atsidėkojimo, ypač per nuostabią dieviško kūdikio gimimo pašlovinimo šventę – Kalėdas. Kokios dovanos tėvams suteiktų tikrąjį kalėdinį džiaugsmą? Pasvarstykime kartu.

Gal patiks tai, kas atjaunina ir suteikia energijos bei sveikatos?

Kad ir kiek metų turėtum, vis vien norisi gerai atrodyti ir sveikai jaustis. Tad visai malonu tėvams būtų per Kalėdas gauti dovanų ką nors iš kosmetikos ir parfumerijos. Pavyzdžiui, mamai galima padovanoti jos pačių mėgstamiausių kvepalų, o tėčiui patį naujausią ir kokybiškiausią kremą po skutimosi. Tada vaikai galės būti tikri, kad tėvai naudosis jų įteiktomis dovanomis.

Ne vien grožio dovanos gali suteikti tėvams džiaugsmo. Juk ir sveikata yra pats brangiausias visų mūsų turtas. Todėl tėvams galima padovanoti žvalinančių maisto papildų, vitaminų rinkinių, galbūt masažuoklių. Tiktų ir toks sportinis inventorius, kaip šiaurietiško vaikščiojimo lazdos, svarbu, kad tėvai nevengtų judraus gyvenimo būdo.

O gal tėvams atnaujinti buitinę techniką?

Būna ir taip, kad metams baigiantis ima nusidėvėti namuose esanti buitinė technika, o jei vaikai tikrai dažnai lankosi ir rūpinasi savo tėvų buitine gerovė, jie būtinai pastebės, kurį šios technikos prietaisą Kalėdų proga būtų galima pakeisti nauju. Tiesa, tokiam žygiui pinigus jau būtų galima pradėti taupyti bent prieš kelis mėnesius, kad vaikų piniginė per šventes nepatirtų šoko. Kai pinigų netrūksta, tada galima tėvams šventės proga nupirkti naują dulkių siurblį, arba skalbimo mašiną, arba elektrinę indukcinę viryklę ir pan. Tokio tipo dovana tėvus tikrai įtikins, jog vaikai juos nuoširdžiai myli.

Ką dar galima padovanoti tėvams per Kalėdas?

Tarp dovanų, skirtų abiem tėvams kartu, savo vietą gali atrasti ir nupirktos įvairios kultūrinės pramogos – koncertų, spektaklių, parodų ar muziejų lankymas, atitinkančios jų pomėgius. Tinka ir poilsinės savaitgalio išvykos į SPA centrus, kaimo turizmo sodybas, kitokias poilsio zonas. Tai gali būti ir dovanų, kurias paskui tėvai nusipirks savo nuožiūra, čekiai.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 614

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Vygandas    -  2021-12-02, 18:24

    Gabūs, išmanūs prekybos vadybininkai. Kaip bažnytinio verslo vadybininkai (ganytojai) išgalvojo fantastines Kalėdas, tai prekybininkai pratęsia neišmanėlių šventę, – pirkite iš mūsų kuo daugiau ir dovanokite, dovanokite… Lyg žmonėms nebūtų gimtadienių, Motinos, Tėvo dienų. Melžia lengvatikius žmogelius, kaip kas išmano, tiesiog, kaip politikai…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

Gruzija apsisaugo nuo demokratijos "vertybių" ir nori išlikti nepriklausoma, savarankiška šalimi. Kaip baisu.......

ir toliau dirbs slavams.tapom asilo įkaitais.toks likimas....

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...

Dar dviejų spalvų apatinius…....