infa.lt

Jolanta Blažytė. Teisė žinoti ir mąstyti

31 spalio
06:40 2021
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Lauris Licitis yra Latvijos gydytojas klinikinis imunologas, turintis 30 metų praktinę patirtį. Šiuo metu jis gydo Covid pacientus ir kol kas niekas iš jo nėra atėmęs gydytojo licencijos. Todėl, labai manau, kad turiu pilną konstitucinę teisę ir pareigą pasidalinti šio gydytojo viešai išsakytomis mintimis. Cituoju:

„ Covid vakcinų negalime vadinti vakcinomis klasikiniu supratimu todėl, kad tai yra manipuliacija su medžiaga, turinčia genų modifikacijos informaciją – genetiškai svetimą informaciją, kurią įsileidžiame į savo organizmą.

Koks bus vėlesnis tokio poveikio mechanizmas iki galo faktiškai neaišku. Reikia suprasti, kad metai-du-trys yra per trumpas laikotarpis, kad suprastum, kaip apskritai veikia ši medžiaga.

Ji gali labai lėtai kauptis organizme, iš pradžių nepastebimai, bet pasiekus tam tikrą kritinę masę, gali įvykti ženklus sprogimas, kai imuninė sistema faktiškai gali būti palaužta.“

„ Covid gydomas labai lengvai, tiesiog reikia gydyti laiku ir teisingai. O to mes nedarome. <…>

Daug žmonių mirė todėl, kad buvo neteisingai gydomi. Bet dėl to negalime kaltinti gydytojų, nes anksčiau mes nežinojome, kaip tai daryti.

Dabar mes turime puikius preparatus, kurie Latvijoje yra lengvai prieinami ir gerai veikia – tai patvirtinta 1,5 metų praktikoje.

Tai preparatas Larifen. Jis buvo sukurtas dar 1974m ir buvo skirtas kovai prieš biologinį ginklą. Šį preparatą galima naudoti ir profilaktiškai, pavyzdžiui, keliaujant.
Kitas preparatas – Ivermektinas. Tai antiparazitinis vaistas, bet pasirodė, kad jis labai gerai veikia prieš Covid. <…>.

Bet gydymas yra labai individualus. Ir mes pirmiausia turime žiūrėti, kokią pacientas turi pagrindinę ligą, kuri dažnai paslepiama po Covidu. <….>

Mes neturime bijoti Covido ir bėgti nuo jo, kaip stručiai. Mes turime žinoti, ką reikia daryti, susidūrus su Covidu. <…>

Bandos imuniteto šiam virusui sukurti neįmanoma, nes virusas greitai kinta. Tai buvo žinoma ir anksčiau. Ir galų gale, kur yra įrodymai, kad paskiepijus 70 proc populiacijos, galima sukurti bandos imunitetą? <….>.

Sąmokslo teorijų nekomentuosiu, bet galiu tik paminėti, kad vienoje iš vakcinų grafeno tikrai yra ir tai pripažino jie patys (past, gamintojai). O grafenas – labai įdomi medžiaga, kuri turi savybę tarnauti, kaip puikus messengeris, t.y. informacijos nešėjas, kuris nuneša į ląstelę tam tikrą informaciją.

Grafeno oksidacijos metu gali atsitikti taip, kad normali ląstelė pavirs į piktybinę.

Šios vakcinos veikia, kaip imunomoduliatorius, ir kartais tokią infekciją, kuri organizme tiesiog miega, gali pažadinti.( Mes visi savo organizme turime tam tikrą kiekį vėžinių ląstelių, su kuriomis imunitetas susitvarko pats).

Ir tada žmogui gali paaštrėti psoriazės, alergijos, reumatai ir onkologija. Gaila, bet savo pacientų tarpe tokių atvejų aš jau turiu. <….>.

Įdomu, kiek pasiskiepijusių žmonių skaitė vakcinos informacinį lapelį, kuriame parašyta, kad vakcina neištirta ir turi daug šalutinių poveikių? <….>.

Jeigu jūs tikite viena mokslo puse, tai skiepytis jums reikia. Bet aš atstovauju kitą mokslo pusę, kuri sako, kad skiepytis nereikia, nes visada reikia pagalvoti kokį efektą jūs gausite nuo vakcinos.

Jeigu jūs sakote, kad vakcina apsaugo nuo mirties ir sunkių ligų, tai aš jums atsakysiu Danijos statistika: šioje šalyje paskiepijus 70 proc populiacijos ir praėjus kuriam laikui, buvo pradėti registruoti labai į akis krentantys mirties atvejai po vakcinacijos.“.

P.S. visas pretenzijas dėl šio gydytojo išsakytų pastabų prašome siųsti Latvijos Sveikatos apsaugos ministerijai.

Interviu su Latvijos imunologu:

1.https://rumble.com/vobyah-interviu-su-latvijos-imunologu-lauris-licitis..html
2.https://www.youtube.com/watch?v=2IVy3bBWprg

Pirmą kartą šis tekstas paskelbtas jo autorės Facebook asmeninėje paskyroje

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 432

Žymos:

Atsiliepimų 5

  1. Hm    -  2021-10-31, 15:13

    Tokius gydytojų pasisakymus turėtų skelbti visa žiniasklaida, bet deja, deja. Gerai, kad surandate ir pasidalinate su visais

    Atsakyti į šį komentarą
  2. suvalkietis    -  2021-10-31, 20:07

    Pagarba gerb. Jolantai, rašančiai straipsnius, įrodančius gan tūpai visuomenei, kad korona yra afera.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Aha    -  2021-11-01, 09:51

    Jolanta tęsia KGB agentūrinę veiklą, per rezidento Vyktoro agentūrą!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...