infa.lt

Atšilimas Melų planetoje

18 spalio
09:30 2021

Profesorius Frederikas Seitzas, miręs 2008 m., sulaukęs 96 metų, buvo vienas žymiausių mūsų laikų mokslininkų, kietų kūnų fizikos pradininkas ir pagrindinis Amerikos mokslo veikėjas apskritai.

Jo mokslinių nuopelnų ir pranešimų sąrašas užimtų visą puslapį, todėl apsiribosiu tik pagrindiniais: JAV Nacionalinės mokslų akademijos prezidentas, Rokfelerio universiteto (Niujorkas) prezidentas, Ilinojaus ir Karnegio universitetų profesorius, Amerikos fizikos instituto ir Amerikos fizikos draugijos mokslinių tarybų pirmininkas, prestižiškiausių apdovanojimų ir prizų laureatas.

Tiesa, tarp jų nėra pagrindinės, Nobelio premijos, ir tai suprantama, atsižvelgiant į Seitzo politinius įsitikinimus: iki gyvenimo pabaigos jis išliko įsitikinęs antikomunistas, o tai siaubingai erzino progresistus, įgaunančius (o vėliau įgavusius) galią, iš kairiojo agresyvaus neišmanėlių flango mokslo erdvėje.

Savo paskutinius metus profesorius skyrė kovai su laukinėmis kairiųjų fantazijomis apie neva lemiamą įtaką Žemės klimato kaitai iš vadinamųjų „Antropogeninių faktorių“, tai yra žmogaus išprovokuoto anglies dvideginio išmetimo į atmosferą ir su tuo susijusiu „šiltnamio efektu“.

Akivaizdus antimokslinis aliarmistų mykimas apie angliavandenilių energijos nepriimtinumą ir karvių, pardon, kenkėjiškai išskiriančių dujas grėsmę, kas pasekoje gresia visišku Niujorko, Londono ir Sankt Peterburgo apsėmimu, seniai jau nieko nestebina.

Agresyvūs išpuoliai prieš tuos, kurie išdrįsta pasakyti žodį prieš šią fantastišką nesąmonę, tapo taisykle, todėl net ir sveikiausiai mąstantys paprasti žmonės pradėjo abejoti: na, kaip yra iš tikrųjų?

Kartu su anglies dioksidu į planetos orą išmetama milijonai tonų grasinimų, keiksmų, dezinformacijos ir netikrų siaubo istorijų. Klimatas tikrai pasikeitė – dabar virš mūsų tvyro bauginimo ir totalitarinio veržlių veržimo atmosfera.

Šimtai tūkstančių gerai prišertų pliurpologijos katedrų ir fuflologijos kursų absolventų kiekvieną dieną rašo ir skelbia milijardus eilučių, kuriose yra tik trijų tipų informacija: melas, iškraipymai ir melagienos.

Kodėl to reikia progresistams paklausite? Tai vis dėl to paties, gerbiamieji: kad būtų sunaikintas „senasis“ pasaulis.

Kairiųjų hunų kryžiaus žygis prieš žmoniją žengia į priekį trimis kolonomis, kurių kiekviena papildo kitas.

Pirmoji kolona – tai tradicinių vertybių griovimas: šeima, religija, patriotizmas, prisirišimas prie gimtųjų vietų, pagarba susiklosčiusiai kultūrai.

Antroji kolona -Vakarų šalių užtvindymas deklasuotais migrantais, juodojo nacizmo puoselėjimas (BLM, „antirasizmas“ ir kt.), Islamo džihadas, antisemitizmas ir anarchizmas („Antifa“ ir panašųs šturmo būriai). Riaušių organizavimas, policijos kastracija, ko pasekoje sukuriama taip vadinama „Revoliucinė situacija“, o paprasčiau tariant, – chaosas visuomenėse.

Trečioji kolona – sveiko kapitalizmo ekonominių pagrindų griovimas: biurokratinių „giluminės valstybės“ (Seep State) dusinančių taisyklių įvedimas, draudimai, balansuojantys ant sabotažo ir diversijos ribos, ir, galiausiai, pasaulinės energetikos – šiuolaikinės visuomenės kraujotakos sistemos pagrindo – griovimas. „Kovos su atšilimu“ yra centrinė šios fronto atkarpos dalis.

Neabejokite: progresistai nekovoja su klimato kaita; galutinis jų tikslas yra sunaikinti pasaulio ekonomiką ir visą visuomenę. Jų ideologai siekia įvaryti į Gulagą ir Aušvicą, jei ne jus, tai jau tikrai jūsų anūkus. Tiesą sakant, tas net neslepiama.

„Ar jūs tikrai apie tai galvojate kaip apie klimato projektą? – pareiškė vienas pagrindinių „Green New Deal“ ideologų Saikatas Chakrabarti. – Nes mums tai yra visiško ekonominės sistemos pakeitimo projektas … “

Kitaip tariant, klimatas su tuo neturi nieko bendro, ponai. Hunai ir vandalai, matote, turi „projektą“ … Pasipriešinimas šiai destruktyviai lavinai pamažu virsta kiekvieno sąžiningo geros valios žmogaus asmeniniu dalyku.

Velionis profesorius Frederikas Seitzas buvo vienas tokių žmonių.

„Nėra jokių įtikinamų mokslinių įrodymų, kad antropogeninis anglies dioksido, metano ar kitų šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimas sukelia ar gali artimiausioje ateityje sukelti katastrofišką Žemės atmosferos įkaitimą ir jos klimato sunaikinimą“, – rašė jis, nuodugniai ištyręs šį klausimą.

„Be to, yra svarių mokslinių įrodymų, kad didėjantis anglies dioksido kiekis atmosferoje turi didelį teigiamą poveikį natūraliai augalų ir gyvūnų aplinkai Žemėje“.

Tačiau nei aukščiausias Seitzo mokslinis autoritetas, nei jo inicijuota amerikiečių mokslininkų ir inžinierių peticija negalėjo užkirsti kelio bendram staugimui šimtų tūkstančių piktavalių melagių, tuščiagalvių plepių ir nešvarių politikų, be muilo lendančių su savo atgijusiomis iš konclagerių pasaulio ideologijomis, į iškankintą Vakarų civilizacijos tiesiąją žarną.

Ir jų yra klausomasi! Jų klausomasi, nors kiekvienam moksleiviui turėtų būti aišku, kad anglies dvideginis yra maistas augalams, miškams, pievoms, grūdams, ryžių ir kukurūzų laukams, maistas visai gyvybei.

Tačiau būtent tai ir verčia įsitempti hunus: juk jie atėjo ne maitinti, o žudyti civilizaciją.

Bet koks RIMTAS mokslinis tyrimas, nepriklausomas nuo progresyvistų politrukų, nepalieka akmens ant akmens kalbose apie antropogeninį „šiltnamio efektą“ kaip klimato kaitos priežastį.

Remiantis fizine Žemės klimato teorija, troposferos (apatinio atmosferos sluoksnio) ir Žemės paviršiaus temperatūra priklauso nuo mažiausiai septynių pagrindinių veiksnių (mažėjančia svarbos tvarka):

„Saulės švietimo, atmosferos slėgio , Žemės atspindėjimo savybės (albedas), Žemės sukimosi ašies precesijos kampo, oro šiluminės talpos, drėgmės ir šiltnamio efektą sukeliančių dujų šiluminės spinduliuotės iš Saulės ir Žemės absorbcija”.

Tuo pačiu metu paskutinis veiksnys praktiškai neturi jokios įtakos klimatui, nes, vėlgi, pagal elementarią fiziką, šiltos šiltnamio efektą sukeliančios dujos ne kabo virš mūsų galvų, nutirpusios iš baimės prieš kairiuosius politinius instruktorius, bet pakyla aukštyn, jas pakeičia šaltos masės iš stratosferos.

Dėl to vidutinė temperatūra išlieka ta pati.

O kalbant apie anglies dvideginio kiekį atmosferoje, tai ne priežastis (kaip šaukia aliarmistai), o priešingai – klimato kaitos pasekmė.

Tai neabejotinai liudija duomenys, gauti analizuojant senovinius Antarktidos ledo sluoksnius.

Rusijos mokslų akademijos Okeanologijos instituto mokslininkai, gręžę šį ledą, leido nustatė tiesioginį ryšį tarp pasaulio vandenyno temperatūros pokyčių ir anglies dioksido kiekio atmosferoje šimtų tūkstančių metų eigoje.

Be to, šių reiškinių seka taip pat iš esmės prieštarauja antimoksliniam aliarmistų klyksmui: pradžioje keičiasi vandenyno temperatūra – ir tik po trijų ar keturių šimtmečių atitinkami keičiasi anglies dioksido slėgis atmosferoje.

Iš karto turiu pasakyti, kad nematau pagrindo tikėti Okeanologijos instituto duomenimis mažiau nei progresistų ideologų supurvintu Vakarų klimatologų „mokslu“ arba, juo labiau, Nobelio premijos laureato knyga iš Alberto Goro melo srities, kuris ir davė impulsą dabartinei beprotybei.

Šiomis dienomis Glazge renkasi dar viena eilinė bendra sesija, kurioje pasaulio lyderiai politikai nutarė susitikti su vedančiaisias šarlatanais, išauginusiais nemažus pinigus ir pareigas išgalvotos „šiltnamio efekto“ grėsmės šiltnamiuose.

Specialiai šiam renginiui visuose televizorių ekranuose bus rodomas idiotiškas vaizdo žaidimas, pavadintas:

„Štai kaip atrodys Manhetenas (Amsterdamas, Barselona, ​​Marselis, Tokijas, Šanchajus, Peterburgas … – pakeiskite pavadinimą pagal skonį). vos per N metų, kai jį užlieja Pasaulio vandenyno vandenys“.

Yra tam tikrų nuomonių išsiskyrimų dėl „N“. Niekrašys iš vieno kanalo teigia, kad N = 400; užkietėjęs melagis iš kito žada, kad Sankt Peterburgo bronzinis raitelis nuskęs iki 2100 metų (ty N = 70); bet trečiasis melagėlis nedvejodamas sumažina skaičių N iki 40. Skirtumai pakankami …

Iš kur skaičiai? – akivaizdu, kad tiesiai iš lubų. Tačiau vaizdelis tiesiog stebuklingai geras: Brodvėjus yra iki juosmens vandenyne, Gaudžio smėlio pilys plaukioja vandenyje, o Venecijos visai nesimato.

Įtakingi apžvalgininkai ir laidų vedėjai maloniai šypsosi ir pritaria šiai monstriškai paasakai be menkiausios gėdos. Nuostabus išgąsdintų idiotų pasaulio vaizdas … Jis dar nepriėjo iki užtvindymo vandeniu, tačiau žmonija beveik paskendo mele.

„Ei vvaikinai! – šaukia mokslininkai iš Antarktidos. – Mūsų duomenimis, sniego ir ledo masė šiame žemyne ne tik nemažėja, bet ir rodo atkaklią tendenciją didėti! Ir jei sutelksite dėmesį į šešiasdešimties metų Saulės ciklų duomenis, dabar klimatas pradeda keistis aušinimo kryptimi!

Štai skaičiai, žiūrėkite! Pernai žiema buvo šaltesnė nei ankstesnė žiema , o artėjančios šalčiai bus dar atšiauresni! Winter is coming! Ar girdite?! ”

Ne, jie negirdi … Antarktida ir Glazgas, panašu, yra skirtingose ​​planetose. Pirmoji – tikroji Žemės planeta, kurioje gyvena tikri žmonės, besisukanti aplink tikrąją Saulę.

Antroji – kairiųjų goblinų apgyvendinta ir sudriskusia progesyvistine ideologija apsupta Melo planeta, besisukanti aplink GULAG ir eilinę, dar neturinčią pavadinimo, Tautų Saulę…

Aūūū, Johnai Galtai, kur tu?

Alex Tarn

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 686

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...