infa.lt

Jolantas Blažytė. Du pasauliai

15 spalio
09:30 2021
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Vienas, tiksliau du „vitaminų“ buteliukai pasirodė esą labai galingi. Ir ne todėl, kad jų pagalba buvo nugalėtas virusas – iš tiesų tas virusas nebuvo ir vargu ar artimiausiu metu bus nugalėtas. Bet todėl, kad tie buteliukai suskaldė visą pasaulį į dvi dalis – vakserius ir antivakserius (nors tie antivakseriai tokiais niekada ir nebuvo, kol neatsirado šie neva stebuklus darantys „vitaminai“).

Tokio skilimo mini modelis šiuo metu yra Amerika. Mat šioje šalyje demokratų partijos valdomos valstijos visu pajėgumu stumia priverstinės „vitaminizacijos“ įstatymus, kai tuo tarpu respublikonų valdomos valstijos visu pajėgumu prieš juos kovoja.

Štai Texaso valstijos gubernatorius respublikonas Greg Abbott uždraudė tiek privačiame tiek viešajame sektoriuje reikalauti „vitaminizacijos“ pažymėjimų.

Pietų Dakotos gubernatorė respublikonė Kristi Noem paskelbė, kad su J. Bidenu susitiks teisme, jei jis nesiliaus visų gąsdinti priverstine „vitaminizacija“.

Fox News duomenimis J. Bideno ir daktaro A. Fauči (kuris tuo pačiu yra ir ištikimas „daktaro“ Bilo Geitso ginklanešys) planams priverstinai subadyti Ameriką priešinasi 24 JAV respublikonų valdomos valstijos.

Taigi amerikiečiams gerai: jie gali pasirinkti kurioje valstijoje gyventi: ar valdomoje demokratų, kurioje vyrauja komunizmo tvaikas, apsunkintos sąlygos verslams ir priverstinė vitaminizacija, ar vis tik valdomoje respublikonų, kurioje yra mažesni mokesčiai, didesnė pagarba verslui ir laisvė rinktis savo sveikatos statusą.

Štai vienas turtingiausių JAV verslininkų Tesla įkūrėjas Elonas Muskas perkėlė savo verslą iš demokratų valdomos Kalifornijos į respublikonų valdomą Texasą. Priežastis – mažesni mokesčiai ir geresnės sąlygos verslui.

Beje, dar 2020-ųjų balandį E. Muskas viešai kalbėjo, kad valdžios taikomos kovos su Covid priemonės yra nacistinės. Vėliau E. Muskas pranešė, kad jis nė už ką „nesibadys“, nes nepriklauso pažeidžiamųjų grupei.

Amerika suskilusi. O ką Lietuva? Panašu, kad Lietuvoje toks skilimas jau prasidėjo. Ir prasidėjo jis ne kur kitur, o kavinių tualetuose, kur nusilengvinimo taškai skirstomi jau ne į vyrų ir moterų, o į „su GP“ ir „be GP“.

Internautai smalsauja: o kas bus toliau? Gal bus atskiros kapinės „čiepytiems“ ir „nečiepytiems“? Gal bus atskiros kavinės, parduotuvės, teatrai? Gal bus atskiras sveikatos draudimo fondas – mat kai kurie „egzzpertai“ siūlo šį fondą naudoti tik pagal „čiepytų“ fantazijas ir įsivaizdavimus.

O gal bus ir atskiros savivaldybės „čiepytiems“ ir „nečiepytiems“ – panašiai, kaip šiuo metu yra JAV?

Žodžiu, kaip sakė kareivis Šveikas, vis tiek kaip nors bus. Nežinau, gerai ar blogai tas suskaldytas pasaulis. Labiausiai noriu tik to, kad kartu su juo neskiltų ir žmonių sąmonė – mat toks skilimas vadinamas šizofrenija.

Tiesa, kai kurių „egzzpertinės“ šizofrenijos apraiškų jau pastebiu. Nes kaip dar kitaip galėčiau pavadinti dviejų bene svarbiausių Lietuvos ekspertų vakar dienos pranešimus, kurių metu vienas pasakė, kad „turime nepasiskiepijusių pandemiją“, kitas gi, tuo pačiu metu pranešė, kad “pereiname į skiepytų epidemiją.

Šis įrašas pirmą kartą buvo paskelbtas jo autorės asmeninėje Facebook paskyroje

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 278

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Laba ačiū už straipsnį. Iš tiesų žiniasklaida naudojama ne tik vienpusei propagandai, cenzūrai ir žodžio...

Ukraina laukia taves......

Nėra jokių konservatorių Lietuvoje, nėra tokios partijos. Jei būtų konservatorių partija, tokių nesąmonių Lietuvoje nebūtų....

Aktuali tema, gal net gyvybiškai reikšminga. Išties vakarai (idėjos, vizijos prasme) atsidūrė aklavietėje. Nors ne...

Pirmiau lai susitvarko savo tvartus....