infa.lt

Poilsiautojai viliojami vakcinuotis net prie Palangos tilto

28 birželio
15:31 2021

Vakcinacija prie Palangos tilto

Vyriausybė vakcinacijos procedūras priskyrė net Nacionaliniam kraujo centrui, kuris ta proga surengs vakcinacijos turą po Lietuvą. Žadama lankytis Alytuje, Mažeikiuose, Trakuose, Palangoje, kur vakcinaciją žadama atlikti tiesiai prieš Palangos tilto..

Kaip dovaną visiems norintiems be išankstinės registracijos susileisti dozę skiepų nuo Covid, siūloma vakcina, kurią, pasak gamintojo galima susileisti vieną kartą ir įgyti pusmečiui imunitetą (daugiau niekas garantijos neduoda – vakcina kaip ir kitos – eksperimentinė – infa.lt).

Nacionalinis kraujo centras (NKC) sudarė išvykų grafiką, apimantį dvidešimt savivaldybių. Nuo taip vadinamos akcijos pradžios, pasak NKC jie vakcinavo 5000 gyventojų. Tiesa, neskelbiama kada gi prasidėjo ta pradžia.

Atsižvelgdami į oro sąlygas ir į itin didelį susidomėjusių žmonių skaičių, organizatoriai kviečia pasirūpinti vandeniu ir apsauga nuo saulės, mat belaukiant grūstyje prie vakcinų galima gauti šiluminį Saulės smūgį ir šiaip stipriai nudegti. Ypač tai aktualu esant pajūryje prie Palangos tilto, kur Saulė kepina negailestingai. Mes rūpinamės jūsų sveikata, skelbia Vyriausybė ir Sveikatos ministerija tarp eilučių.

Nors akcijoje pasiskiepyti gali bet kurie 18 metų ir vyresni asmenys, organizatoriai ypač ragina šia proga pasinaudoti senjorus. Juos akcijos savanoriai palydės pasiskiepyti be eilės. Su savimi būtina turėti asmens dokumentą.

Iniciatyvą įgyvendina Vyriausybės kanceliarija ir Sveikatos apsaugos ministerija kartu su miestų ir rajonų savivaldybėmis bei organizacija Caritas.

Nacionalinis kraujo centras primena, kad vakcinacijos metu kraujo donorystės akcijos nevyks, mat paskiepyti yra kur kas svarbiau.

infa.lt prašo savo skaitytojų, šiuo metu esančių Palangoje, nufotografuoti tas milžiniškas suinteresuotų skiepytis ir laukiančiųjų vakcinacijos eiles žmonių ir atsiųsti adresu info@infa.lt – mes jas paskelbsime.

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 287

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Na, čia    -  2021-06-28, 16:35

    topo viršūnė!!! To dar neteko nei girdėti, nei matyti. Jo, pensininkai pirmieji ir lekia į Palangą! Už 400 eurų pensiją galima tikrai poilsiauti visa mėnesį, o grįžus,, graužti kulokus”.
    Labai norėčiau sužinoti, gal koks protingas žmogus galėtų paaiškinti ar jau visas elitas susivakcinavo. Kiek žinau nei visi pedagogai, nei seimo nariai, nei gydytojai nei visi kiti ponai nesusivakcinavę. Tai neverta kabinti makaronų nei po tilto, nei po tiltu. Po tiltu anksčiau sakydavo gali tik plytą nusipirkti.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Myndė    -  2021-06-28, 17:20

    O skalbimo miltelių duos? Alaus irgi norėčiau, bet kad pliaže lyg negalima…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...