infa.lt

Alkoholis: per savo gimtadienį nužudė kaimyną

11 birželio
13:30 2021
Miega girtas ant žolės

asociatyvi nuotr.

Panevėžio apygardos teismas dėl tyčinio itin žiauraus nužudymo kaltu pripažino ir ilgus metus nelaisvės skyrė 63 metų panevėžiečiui A. P. Jam skirta 14 metų laisvės atėmimo bausmė.

Pernai gegužę policija gavo pranešimą apie viename Panevėžio bendrabučių Marijonų gatvėje nužudytą žmogų. Nuvykę į nurodytą butą, pareigūnai rado jame negyvą vyrą su akivaizdžiomis smurto žymėmis.

Buvo sulaikytas neblaivus buto šeimininkas A. P., kuriam tądien suėjo 62 metai. Paaiškėjo, kad nužudytas tame pačiame name gyvenęs vyras.

Ikiteisminį tyrimą šioje byloje atliko Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, o tyrimui vadovavo ir valstybinį kaltinimą teisme palaikė Panevėžio apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Ričardas Juozainis.

A. P., kuriam buvo pareikšti kaltinimai dėl itin žiauraus nužudymo, savo kaltės nepripažino nei tyrimo metu, nei teisme. Jis tvirtino, kad jį bute neva užpuolęs nepažįstamas vyras.

Nuteistasis gindamasis nepažįstamąjį ėmęs mušti metaliniu plaktuku. Teismo medicinos ekspertai nustatė, kad aukai suduota daugybė smūgių, žmogus mirė nuo galvos traumos.

Panevėžio apygardos teismas pabrėžė, kad nėra nustatyta kaltinamojo A. P. atsakomybę lengvinančių aplinkybių, o sunkinanti – kad nusikalto apsvaigęs nuo alkoholio.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 204

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...