infa.lt

Taip veikia mano smegenys. Elonas Muskas prisipažino, kad serga Aspergerio sindromu ir nusmukdė „Dogecoin“

11 gegužės
08:34 2021

„Tesla“ ir „SpaceX“ įkūrėjas Elonas Muskas vedė Amerikos „NBC“ kanale legendinę humoristinę laidą „Saturday Night Live“ (SNL). Laidos metu jis prisipažino, kad turi Aspergerio sindromą, ir trimis žodžiais nusmukdė „Dogecoin“ kriptovaliutos, apie kurią ne kartą rašė Tviteryje, kursą, – rašo BBC.

„Mano pasirodymas šiandien yra išties istorinis, nes aš esu pirmasis Aspergerio sindromą turintis žmogus, tapęs SNL vedėju. Arba bent jau pirmasis, kuris apie tai prisipažino”, – sakydamas kalbą pareiškė Muskas. Jis taip pat prisipažino kartais skelbiantis „keistus dalykus“.

„Bet, tiesiog taip veikia mano smegenys“, – paaiškino Muskas ir atsiprašė tų, kuriuos jis galėjo įžeisti savo pastabomis. „Aš iš naujo atradau elektromobilius ir kosminiu laivu siunčiu žmones į Marsą. Jūs manėte, kad būsiu ramus ir normalus vaikinas?” – pasakė jis.

Elonas Muskas yra pagarsėjęs savo nepaprastu elgesiu, jo pareiškimai socialiniuose tinkluose ne kartą įtakojo stiprius „Tesla“ akcijų kainos svyravimus ir kainavo šimtus milijonų dolerių. Muskas buvo teisiamas už šmeižtą, jis taip pat vartojo narkotikus tiesioginiame eteryje (rūkė žolę).

2018 m. Amerikos finansų reguliuotojas ėmėsi sankcijų prieš jį po to, kai jis paskelbė „Twitter“, jog planuoja pašalinti „Tesla“ iš fondų rinkos ir padaryti ją privačia korporacija. O, kai dėl „Covid-19“ pandemijos buvo uždaryta „Tesla“ San Francisko gamykla, jis pradėjo viešai protestuoti dėl karantino apribojimų.

Savo Twitter paskyroje koronaviruso paniką jis pavadino „kvailyste“, o rekomendaciją neišeiti iš savo namų „priverstiniu įkalinimu“, apibūdindamas juos kaip „fašistinius“ ir pažeidžiančius konstitucines teises.

Užsimanęs patikrinti kaip veikia Covid-19 testai jis per vieną dieną pasidarė 4 iškart ir pasekoje gavo rezultatą 50×50, kai du Testai parodė jog jis serga, o kiti du, kad jis yra sveikas. Nuoroda: https://infa.lt/53316/elonas-muskas-sako-kad-covid-19-testai-afera-o-sekant-tuo/

Praėjusią vasarą jis paskelbė apie planus atsikratyti visko, ką turi, nes turtas jį „apsunkina“. Praėjus kelioms dienoms po to Muskas pradžiugino „Twitter“ lankytojus žinia, kad jo ką tik gimęs sūnus vadinsis „X Æ A-12 Musk“.

Trys žodžiai, nusmukdę „Dogecoin“ kriptovaliutą

SNL programoje taip pat dalyvavo Musko mama May Musk. „Aš laukiu savo dovanos Motinos dienai (JAV ji švenčiama gegužės 9 d. – BBC pastaba). Tikiuosi, kad tai ne Dogecoin?” – Taip, tai jis, – atsakė Muskas.

Elonas Muskas šiais metais ne kartą minėjo „Dogcoin“ savo Twitter žinutėse, o tai turėjo teigiamos įtakos šios kriptovaliutos kursui.

Pavyzdžiui, balandžio 1 d. Muskas paskelbė apie „SpaceX“ planus siųsti Dogcoin į Mėnulį. Praėjus pusvalandžiui po jo žinutės, kriptovaliutos kursas „Binance“ kriptovaliutų biržoje išaugo 20% iki 0,062 USD, o po to toliau stabiliai augo.

Prieš prasidedant SNL šou, kuriame dalyvavo Muskas, „Dogcoin“ kaina siekė 0,66 USD, o šios kriptovaliutos gerbėjai tikėjosi, kad Muskas eteryje pasakys ką nors, kas dar labiau pakels jo kainą.

Jis pasakė

Transliacijos metu Muskas tikrai kalbėjo apie „Dogecoin“ – ir iš pradžių šiai kriptovaliutai viskas klostėsi gerai, kol kažkas pradėjo eiti ne taip. Šeimininkai daug kartų klausė jo, kas yra „Dogecoin“ – ir Muskas paaiškino, kad ji atsirado kaip pokštas, paremtas interneto memu, tačiau laikui bėgant ji vis stiprėjo.

„Tai valiutos ateitis. Tai nesustabdoma finansinė priemonė, kuri užvaldys pasaulį”, – tvirtino verslininkas. Tada vienas iš programos dalyvių jo paklausė: „Taigi, ar tai juokai?” – Taip, tai juokai! Sutiko Muskas ir nusijuokė.

Rinkos reakcija neužtruko. Po šou laidos „Dogecoin“ kaina nukrito iki 0,5 USD – ir smuko toliau. 13:56 Lietuvos laiku šios kriptovaliutos kursas buvo 0,45 USD.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 760

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...