infa.lt

Jolanta Blažytė. Filantropas ar parazitas?

30 balandžio
06:40 2021
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Didysis pasaulio daktaras Bilas Geitsas ir toliau vynioja apie savo didįjį pirštą tiek šalių vyriausybes tiek mokesčių mokėtojus.

Kai Indija paprašė Bilo pasidalinti vakcinų gamybos technologija tam, kad galėtų tas vakcinas gaminti savo šalies farmacijos įmonėse, Bilas šiai valstybei kaip tik ir parodė tą savo didįjį pirštą. Ir pasakė: ne, nesidalinsiu. Indija šiuo metu kenčia nuo didėjančio COVID susirgimų skaičiaus ir nori greičiau vakcinuoti šalies gyventojus.

Bet „filantropas“ Bilas, kuris visam pasauliui rėkia, kad reikia kuo greičiau vakcinuoti viso pasaulio populiaciją tam, kad virusas neturėtų galimybės mutuoti, visiškai nenori su ta vakcinacija skubėti ten, kur jis neuždirbs pinigų. Suprantama atskleisi kitiems gamintojams vakcinų gamybos receptą – ateities pelnai gerokai sumažės.

Bet tai dar ne viskas. Pats Bilas į vakcinų kūrimo technologiją investavo tik 100 000 milijonų eur, tuo tarpu pasaulio šalių vyriausybės – milijardus. Vien ES, kiek atsimenu, apie 7 milijardus. Tačiau vakcinų technologiją „gerieji“ valstybių vadovai mielaširdingai padovanojo daktarui Bilui ir šiuo metu patys visiškai neturi galimybės spręsti, kas gali ta technologija naudotis, kas ne.

Jau esu rašiusi anksčiau, kad Pfizer kompanija šiuo metu trina rankas ir skaičiuoja būsimus pelnus, kurie bus gaunami padidinus COVID vakcinų kainas. Tų vakcinų, į kurių gamybą investavo visi pasaulio mokesčių mokėtojai.

O man šioje istorijoje PSO (kurią de facto valdo Bilas) cypimas apie tai, kad reikia kuo greičiau suvakcinuoti visus žmones tam, kad virusas neturėtų galimybės mutuoti, atrodo tik kaip dar viena pigi manipuliacija. Jeigu kova vyktų vardan viruso mutacijų užkardymo – tada būtų nesvarbu kokioje šalyje ir pas kokius farmacijos kompanijų akcininkus būtų gaminamos vakcinos. Juk tikslas – tas vakcinas pagaminti kuo greičiau.

Bet akivaizdu, kad tikrasis PSO tikslas – padėti Bilui uždirbti kuo daugiau pinigų. Ir susikrauti į kišenę papildomus milijardus iš tos investicijos, kuriai pinigus susimetė viso pasaulio mokesčių mokėtojai.

Ir Lietuvos provakserių raginimai kuo greičiau visiems skiepytis tam, kad virusas nemutuotų, atrodo taip pat, švelniai tariant, juokingai. Kaip ši idėja gali pasiteisinti, jeigu nei Indija, nei trečio pasaulio šalys tų vakcinų beveik neturi, o virusas per šalių siena keliauja be jokios pasų kontrolės?

Gera žinia yra ta, kad šioje istorijoje atsiskleidė tikrasis „filantropo“ Bilo Geitso veidelis. Ir, tiesą sakant, pasaulio šalių vyriausybių infantilumas ar net kvailumas. Juk, atrodytų, tik visiškas kvailys gali nusipirkti turtą (šiuo atveju vakcinų gamybos technologiją) ir atsisakyti nuosavybės teisių į tą turtą.

Tuo tarpu daktaras Bilas, iš savo „labdaros“ fondo papirkinėdamas žiniasklaidą, toliau formuoja „gerojo filantropo“ įvaizdį, besinaudodamas mokesčių mokėtojų pinigais kraunasi milijardus ir šluostosi kojas į visą pasaulį. O gal pasaulis to vertas? Juk sakoma: durną glušą ir bažnyčioje muša.

Ir jei kas manęs paklaustų, kas yra Bilas Geitsas, nedvejodama atsakyčiau: jis yra tikrų tikriausiai PARAZITAS, nupirktos žiniasklaidos dėka sugebėję įtikinti visą pasaulį, kad yra filantropas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 488

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Hm    -  2021-04-30, 10:48

    Gerai, kad pasidalinote savo pastebėjimais, nes prieš savaitę 15min laibai stipriai „plovė” jo mundurą

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...

Čia Jums ne Okeanidės bučinys Antanui......

juokas parėmė iš info.lt dėl Pugačiovas paskelbta agentė visi žino o jus tik dabar savo...