infa.lt

Pilnai skiepyti žmonės irgi miršta nuo COVID-19 – oficialu

18 balandžio
08:42 2021

ADEK BERRY/AFP

Nuo ligos Teksase mirė žmogus, kuris buvo pilnai paskiepytas paskiepytas nuo koronaviruso, sukeliančio COVID-19, penktadienį paskelbė pareigūnai, rašo Epoch Times.

Viena iš 15 mirčių, apie kurias pranešta Dalaso apygardoje, buvo apie imuninės sistemos sutrikimų turintį asmenį, gavusio dvi COVID-19 vakcinos dozes, tačiau anksčiau patyrusio „tvirto organo” persodinimo operaciją, sakoma teisėjo Clay Jenkinso, aukščiausio išrinktojo apygardos pareigūno, pranešime.

„Žmonės, kurių imuninė sistema yra susilpnėjusi, vis dar yra pažeidžiami šio mirtino viruso net ir po skiepijimo. Jei turite didelės rizikos šeimos narių, labai svarbu skiepytis ir vengti didelių minių, kad galėtumėte juos geriausiai apsaugoti“, – sakė Jenkinsas.

Pilnai paskiepytas reiškia asmenį, kuris gavo dvi „Moderna“ ar „Pfizer vakcinos nuo COVID-19“ injekcijas arba vieno „Johnson & Johnson“ vakcinos injekciją, po ko turi praeiti mažiausiai dvi savaitės.

Maždaug 5800 amerikiečių užsikrėtė COVID-19, nepaisant to, kad jie buvo pilnai paskiepyti nuo Covid-19 viruso, ketvirtadienį „The Epoch Times“ informavo Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC). Skaičiai buvo pateikti iki balandžio 13 dienos.

Federalinė sveikatos agentūra atsisakė pateikti suskirstymą pagal valstijas. (Matomai todėl, kad nebūtų galima sulyginti rezultatų tarp „uždarytų” valstijų ir jau gyvenančių laisvai įprastu režimu, kaip, kad, pavyzdžiui Florida ar Teksasas – infa.lt past).

Iš pilnai paskiepytų žmonių, kurie vis dar užsikrečia COVID-19, – 74 mirė.

Tačiau CDC atstovas tvirtina, kad duomenys nebuvo netikėti, atsižvelgiant į tai, kad nė viena COVID-19 vakcina neapsaugo nuo ligos ir mirties daugiau nei 95 proc. Balandžio 15 d. Jungtinėse Valstijose nuo viruso buvo visiškai paskiepyta daugiau nei 78 milijonai žmonių.

„Iki šiol nenustatyta jokių netikėtų demografinių rodiklių pakitimų ar vakcinos ypatumų“, – elektroniniame laiške teigė atstovas.

Mirtis nuo Covid-19 net pasiskiepijus nėra netikėtas faktorius vakcinų gamintojams, todėl, sekant šia logika, racionalu (infa.lt nuomone) būtų elgtis taip: kadangi niekas iš pasiskiepijusių tiksliai nežino ar jie patenka į tuos 5%, kuriems vakcina nepadės – saugotis pakartotinai užsikrėsti vienodai turėtų, tame tarpe, ir visi pasiskiepiję. Kur veda tokia logika – numatyti nesunku.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 636

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...