infa.lt

Algimantas Rusteika. Kova su liga ar su visuomene?

09 balandžio
07:58 2021

Algimantas Rusteika

Bukalaurės sako: Europos pakraščio kolonijos populiacija nuo koronaviruso “pavargo”. Mes šeimoj irgi kiekvieną vakarą susitariam užmiršt koronavirusą – pajunginėjam teliką ir nieko apie ne koronovirusą, net orai apie koronavirusą! Pasiimu planšetę, pafeisbukinu, paguglinu, padelfinu – bet nieko ne apie koronavirusą, vien koronavirusas!

Net pajuokaut, patylėt ne apie koronavirusą nesigauna, tai atsisveikinimui pasipykstam ir užmiegam koronavirusų poza. Kaukės tai nenusiimu, nes aplink tai koronavirusų pilna. Mūsų kolonijoje, žinokit, gyvenimas pavojingas, nes dėl visko kalti rusai ir virusai, todėl reikia saugotis.

Koronamoterusų valdomoj valstybėj, pilnoj koronavirusų, koronavyresnybė nusprendė, kad važiuoti į kitą miestelį pasikeisti koronavirusais negalima, nes numirsim, o savo miesteliuose keistis galima, nes nenumirsim.  Na, dar jei miestelis šalia didelio miesto, tai irgi byškį galima, o jei byškį toliau – tai vėl negalima. Juk taip paprasta, negi neaišku?

Logikos įskaitos net koronavirusu besimptomiškai sergantis profesorius nepasirašytų, tačiau patylės, kad nepažiūrėtų kreivai koronavyresnybė, metusi dar beveik milijoną mūsų pinigų žurnaliūgoms globalistų bukinimo tekstams versti ir koronavirusu žmones gasdinti. Nes laisvės epochoje neįtikusius valdžiai profesorius Seimas meta iš darbo, o valgyti ir atiduoti paskolas nori visi.

Ir vardan tos Lietuvos, ant  kurios jiems nusispjaut, už mūsų nelaisves ir jų laisves, visų lietuvių, rusų ir baltarusių gerovei išdarda į gatves koronavirusybės kariauna piliečiams bausti ir gasdinti. Įsiklausykim ką mums sako – kai mūsų populiacijos nebebus, tai įeis į psichiatrijos vadovėlius pirmakursiams.

Pasirodo, vakcina nuo koronaviruso neapsaugos nuo užsikrėtimo, net pasiskiepiję laikysimės “ribojimų“! Šventasis skiepas tik suteiks tam tikro procento šansą, kad nenumirsi ir sirgsi lengviau, bet net nieko nejausdamas vis tiek “sirgsi“, t.y. būsi “atvejis“ ir virusų nešiotojas. Ir užkrėsi kitus, todėl ar persirgęs, ar paskiepytas ir toliau būsi pavojingas ir turėsi drebėt po kaldra su kauke.

Protingieji kurmiai mums nepaaiškina, kodėl per visus galus kala, kad pasiskiepiję apsaugosim kitus, jei apsaugosim tik save, net jei vakcinas prievarta susileisim jau persirgę? Ir kaip tas koronaviruso plitimas baigsis, jei pasiskiepiję jį ir toliau nešiosim ir platinsim, ir kiti vis tiek jį gaus?

Dar mums sako, kad apsaugosim vargšę sveikatos sistemą nuo “lūžio“. Nors net didžiausių “bangų“ metu, kai “pirmavome Europoje“, ji buvo vos iki pusės apkrauta. Atsiverčiam paskutinius Statistikos departamento duomenis ir matom skaičiukus:

Ataskaita už parą: 2021-03-31 (00:00:00–23:59:59):

730 – Užimtos COVID-19 gydymui skirtos lovos, be RITS (iš 1403)

691 – Užimtos lovos su deguonies tiekimu COVID-19 gydymui, be RITS (iš 1266)

82 – Užimtos RITS COVID-19 gydymui skirtos lovos (iš 193)

45 – Užimtos RITS lovos su DPV aparatais, skirtos COVID-19 pacientų gydymui (iš 191)

30 – Užimtos High-flow deguonies sistemos, skirtos COVID-19 pacientų gydymui (iš 98)

2 – Užimtos EKMO sistemos COVID-19 pacientams gydyti (iš 3)

6 – Laikinai nedarbingi dėl COVID-19 ligos gydytojai (iš 8187)

2 – Karantine / izoliacijoje dėl COVID-19 esančių gydytojų (iš 8187)

651 – Laikinai nedirbančių dėl kitų nei COVID-19 priežasčių gydytojų (iš 8187)

32 – Laikinai nedarbingi dėl COVID-19 ligos slaugytojai (iš 12849)

17 – Karantine / izoliacijoje dėl COVID-19 esančių slaugytojų (iš 12849)

1204 – Laikinai nedirbančių dėl kitų nei COVID-19 priežasčių slaugytojų (iš 12849)

Tyrimų/testų Iš jų teigiami (%) Laikotarpis   Tyrimo/testo tipas

8249   8                   7 d. vidurkis   PGR (diagnostinis)

2629   3                   7 d. vidurkis   Antigeno (diagnostinis)

Kaip matom, iki “sistemos lūžimo“ dar toli šaukia, bet mus sako – kai visus suvakcinuos, žinokit, visuomenė bus apsaugota! Nors dar kaip reikiant  to nepradėjus daugėja mutacijų, nuo kurių esami skiepai vis mažiau apsaugo. Ir ateis tiek koronaviruso atmainų, kiek pasaulyje valstybių, ir baigus visus vakcinuoti reikės pradėt vėl iš naujo, nes virusas jau bus kitoks.

Nors ten, kur atsisakė visų “suvaldymo“ nesąmonių (Texase ir t.t.) “atvejų“ nei daugiau, nei mažiau, “banguoja“ taip pat, bet apie tai per programą Vremia nepasakys. Ir kai reikės padidinti “atvejų“, kurie nieko nejaučia, padidins testavimą ir nustatys kiek reikia. Ir jei tirsi PRG, tai “atvejų“ bus 8 %, o jei antikūnių testu – bus keliskart mažiau, tik 3 %.  O jei PRG ištirtum visus 2 500 000 statistinės populiacijos, “statistiškai sirgtų“ 200 000!

Atsibosta feisbukuose teisintis dėl to, ko nepasakiau ir valdžios fanatikams aiškinti, kad niekas nesirengia neigti viruso egzistavimo ir ligos. Esmė ta, kad “suvaldymas“ vykdomas neadekvačiais metodais, pavojai išpučiami iki beprotybės, manipuliuojama statistika ir kova su liga seniai tapo kova su visuomene. Kur vadovaujamasi politiniais ir biznio interesais, pamišimas valdo ir niekas proto nebegirdi.

Kodėl tai toliau vyksta ir niekas, net koronavirusybė nežino kaip baigsis? Todėl, kad puiki proga įgyvendinti visų valdžių norą totaliai kontroliuoti visuomenę, kurios jie nepraleis. Todėl, kad korporacijos nepraleis galimybės sunaikinti vidutinį ir smulkųjį verslą. Todėl , kad pagamint septynis milijardus vakcinų kasmet (juk mutuoja!!!) yra biznis, ar ne? Todėl, kad visuomenė turi bijoti, bijoti ir dar kartą bijoti, slėptis su kaukėmis po kaldromis ir tikėti išgelbėtojais bukalaurais.

Eik paskui valdžią ir  pinigus, ir suprasi viską net bepročių pasaulyje. Visa kita tik laiko, vietos aplinkybės ir noras “įveikti“ gamtą, kurios varlytes ir niūraspalvius auksavabalius reikia “saugoti“, o žmones, miškus, verslus ir tautas sunaikinti. Jeigu svajojat, kad vėžys savaime pasigydys, atsibuskit, po velnių – jie tą darys tol, kol leisim ir jokių kitų taisyklių šiame žaidime nėra.

šaltinis: kaunoforumas.com

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 216

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Vytautas    -  2021-04-09, 17:54

    Negali laisvai tikėti meluojančia masine žiniasklaida, ir ją beskaitai tik tam, kad bandytum atspėti parsidavusių valdžiažmogių ketinimus kaip dar padaryti mūsų visų gyvenimą sudėtingesniu. Kai masinių medijų ruporai formuoja naujas,, vertybes ”’griaunančias būsimoms kartoms šeimos sampratą..Kai LR Konstituciją mindžioja valdžiažmogių klanas, parsidavęs korporacijų planams sunaikinti ištisas valstybes…Ir tuo pat metu tyliai ruošiami demokratinių rinkimų panaikinimo įstatymų pakeitimai , kai seime besėdės tie patys ir tie patys sąrašiniai, kurie ir sau palankų prezidentą paskirs be tautos valios.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Aidas    -  2021-04-09, 20:06

    Retorinis klausimas, atsakymas į kurį aiškus visiems mąstantiems.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Klausimas būtų, su kuo derėtis ir dėl ko? Jeigu Jus turite omenyje žmogėdras, tai su...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...