infa.lt

Katastrofiška karantino žala ir bemoksliai „ekspertai”

13 kovo
20:12 2021
Susid8rimai su policija

EPA

Jolanta Blažytė savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino straipsnio vertimu, kuris kai kuriems žmonėms padės atverti akis, o kai kuriuos, na taip.. bijančius ryškios šviesos – privers užsimerkti. Labai ačiū Jolantai už tikrai netrumpą vertimą:

JAV Ekonominių Tyrimų Instituto (American Institute for Economic research) užsakymu grupė mokslininkų (jų pavardės ir titulai straipsnio apačioje) atliko plačios apimties įvairių mokslinių tyrimų analizę ir padarė išvadą, kad metus pasaulyje trunkantis karantinas sukels kur kas daugiau mirčių, nei pati COVID infekcija.
Mokslininkų pateikta išvada plati (ją publikuoju 1 komentare), pateiksiu tik keletą esminių aspektų:

„Tiek verslui, tiek švietimo įstaigoms taikytas karantinas buvo bevertis, prieštaraujantis mokslui ir davė priešingą rezultatą, nei buvo tikėtasi. Jį galima pavadinti tiesiog pražūtinga klaida.

Neadekvatūs veiksmai visuomenės sveikatos srityje buvo naudojami prieš virusą, kurio infekcijos mirtingumo (IFR) rodiklis buvo panašus ar net mažesnis už sezoninio gripo mirtingumo rodiklį. Stanfordo universiteto mokslininko John P.A. Ioannidis atliktos analizės duomenimis (išanalizuoti 36 moksliniai tyrimai) mirtingumo rodiklis iki 70 metų amžiaus grupėje siekė nuo 0,00% iki 0,57% ir šio rodiklio mediana pasaulio mastu sudarė vos 0.05% (tyrimas publikuotas MedRxiv mokslinių tyrimų bazėje ir PSO informaciniame biuletenyje).

Šiame tyrime jo autorius taip pat pateikia įrodymus, kad nuo pat pandemijos pradžios mirtingumo statistika buvo klaidinanti.

Ar galėjote įsivaizduoti, kad toks drakoniškas karantinas kada nors būtų taikomas sezoniniam gripui? Ir šalių lyderiai, nepaisydami akivaizdžių įrodymų apie karantino beprasmybę, vis tiek kišo žmones į vis griežtesnius suvaržymus. Ir tai jie darė matydami aiškius faktus, kad esant griežtam karantinui, mokyklų uždarymui, privalomam kaukių dėvėjimui ir kitiems ribojimams, teigiamų COVID testų skaičius tik augo.

Tiesiog nesuvokiama, ką šalių vyriausybės padarė su savo žmonėmis, darydamos jokio mokslinio pagrindo neturinčius veiksmus. Mes praradome savo civilines laisves bei žmogaus teises ir šis praradimas rėmėsi suklastotu mokslu, ar dar blogiau – vien tik nuomone. Šitie antikonstituciniai ir precendento neturintys suvaržymai sudavė didžiulį smūgį mūsų sveikatai ir gerovei bei sugriovė demokratijos principus, nors šita virusinė pandemija niekuo nesiskyrė nuo anksčiau buvusių.

Deja, mūsų politiniai lyderiai yra vis dar prisirišę prie jau demaskuoto ir diskredituoto pandemijos progresavimo modelio (Imperial College Ferguson model), kuris buvo sukurtas remiantis nepatikrintomis prielaidomis, kurios, kaip paaiškėjo, buvo absoliučiai klaidingos. „

Toliau mokslininkai siūlo, ką reiktų daryti:

„Pirmiausia, kovoti su koncepcija, kad „jei iki šiol negalime pakeisti situacijos, tai reiškia ir toliau turime naudoti priemones, kurios yra neefektyvios“. Ir nustoti vykdyti tokią sveikatos politiką, kuri yra katastrofinė ir neveikianti.

Pradėkime nuo to, kad vyriausybių biurokratai ir jų ekspertai apgavo žmones, nesugebėdami paaiškinti, kad visi žmonės yra skirtingose rizikos grupėse ir turės skirtingas ligos pasekmes, jei bus infekuoti COVID. Tai yra esminis pandemijos valdymo aplaidumas, kuris sukėlė nereikalingas baimes ir isteriją. Deja, dar ir dabar daug žmonių nesupranta šio kritiškai svarbaus skirtumo. Ir dar daug žmonių gyvena baimėje dėl klaidingai pateikiamos informacijos. Karantinas nepakeitė pandemijos vystymosi trajektorijos, atvirkščiai – pailgino mūsų kančių laikotarpį.

Turėdami statistinius „real-time“ duomenis, mes matome, kokią grandiozinę žalą žmonėms padarė precedento neturintis karantinas ir mokyklų uždarymas. Ir matome, kad nėra jokio pagrindo karantine laikyti sveikus, jaunus ir vidutinio amžiaus žmones iki 70 metų. Lengvai prieinami duomenys rodo, kad ši žmonių grupė turi beveik 100 proc išgyvenimo tikimybę, jei užsikrės COVID virusu. Todėl jauniems ir sveikiems žmonėms turi būti leista su virusu susidurti natūraliai ir platinti šį virusą tarpusavyje.

Ir tai nėra erezija. Tai -klasikinė biologija ir modernioji viešoji medicina. Taip, mes siūlome kolektyvinį imunitetą, kuris tūkstančius metų saugo žmones nuo milijono virusų. Jauni ir sveiki žmonės privalo gyventi normalų gyvenimą, nebijodami susirgti (kai tuo tarpu pažeidžiamiems žmonėms apsauga turi būti padvigubinta ar patrigubinta). Šis būdas padės greičiau priartinti pandemiją prie pabaigos ir mes turėsime natūraliu būdu įgytą imunitetą, kuris yra stipresnis ir stabilesnis, nei tas, kuris įgytas vakciinos pagalba. „

Mokslininkai taip pat negailėjo karčių žodžių politikams ir jų pašonėje įsitaisiusiems „ekspertams“:

„ Mes dažnai girdime klaidingą informaciją, kurią skleidžia individai, vadinantys save neklystančiais ekspertais (arba taip juos nominuoja masinė media). Ir mes 24/7 laikotarpyje esame bombarduojami nelogiškais bei empirinių patvirtinimų neturinčiais patarimais. Dauguma šių patarimų gali būti aprašomi, kaip intelektualiai apgaulingi, absurdiški ir atitolę nuo realybės. Minėtieji ekspertai yra neįgalūs skaityti ir suprasti duomenis, arba tų duomenų tiesiog nenori matyti. Jie, kaip ir valdžios atstovai, dažnai pataria žmonėms remtis mokslu, tačiau patys to mokslo nesupranta tiek, kad galėtų jį taikyti, priimant sprendimus.

Politikai, media ir neracionalūs ekspertai privalo pagaliau liautis meluoti, perdavinėti vien baisias istorijas apie COVID susirgimus ir slėpti žalą, kurią jie padarė visuomenei mokslu nepagrįstų sprendimų dėka”.

Mokslininkų pateiktoje analizėje yra ir visos nuorodos į mokslinius straipsnius , kuriais buvo remtasi, atliekant minėtą analizę ir pateikiant išvadas apie „bemokslių“ ekspertų ir politikų sukeltą katastrofinę žalą visuomenei.

The article was written by Dr. Paul E. Alexander, PhD, University of Oxford, University of Toronto, McMaster University-Assistant Professor, Health Research Methods (HEI). It was co-authored by Howard Tenenbaum, DDS, PhD, MD , a professor at the University of Toronto; Harvey Risch, MD, PhD, a Professor of Epidemiology at the Yale School of Medicine; Ramin Oskoui, MD; Peter McCullough, MD, Vice Chief of Medicine at Baylor University Medical Center, and Nicholas E. Alexander. You can also find their contact info here.

originalas: https://www.aier.org/article/the-catastrophic-impact-of-covid-forced-societal-lockdowns/

medrxiv.org: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.05.13.20101253v3

Dabar paskelbta Pasaulio sveikatos organizacijos biuletenyje

P.S. Taigi, ši mokslininkų grupė sako tiesiai šviesiai: karalius yra nuogas. (Ir šie mokslininkai ne vieni. Jų tūkstančiai, tačiau jų pasisakymai ir įžvalgos yra preciziškai slepiamos nuo visuomenės).

Šie mokslininkai tuo pačiu sako, kad „nuogos“ yra ir mūsų vyriausybės „mergaitės“, kurios su žmonių likimais žaidžia taip, kaip kažkada vaikystėje žaisdavo su savo lėlėmis.

Šie mokslininkai sako, kad „nuogi“ yra ir mūsų ekspertai, kurie, neturėdami jokių mokslinių empirinių tyrimų ir besiramstydami tik savo fantazijomis, uždėjo net miške vaikščiojantiems žmonėms „antsnukius“ ir apribojo judėjimą iš Balbieriškio į Zapyškį.

Šie mokslininkai sako, kad „nuogas“ yra ir mūsų sveikatos apsaugos ministras, kuris, pasiramstydamas influenceriais, stilistėmis agnėmis, psichologiniu spaudimu ir patyčiomis, visais įmanomais būdais stengiasi į jaunų, sveikų ir visiems virusams atsparių žmonių kūnus sukišti eksperimentines „astrazenekas“.

Žodžiu, kur pažvelgsi – vien nuogybės.
Tai buvo ne apaštalo žodis…..
Tai buvo mano sveikinimas, skirtas pirmosioms karantino metinėms paminėti.

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 952

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Gintaras Aurimas    -  2021-03-14, 11:14

    Nesu pranasas,bet niekada netikejau viruso „rimtumu”.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Baranavirus    -  2021-03-14, 16:31

    Ar pabus žmonija,kol dar nenumarino globalistai

    Atsakyti į šį komentarą
  3. makavykas    -  2021-03-20, 22:52

    Kai kurie gydytojai dar per pavasarine banga sake, kad ir gydymo metodai yra neadekvatus, kuriais vietoj gydymo tiesiog numarinama. Manau, sitie teiginiai dar nuskambes.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...

valdziu valios,jis net "sto gram" neikaltu,ne tai kad telegram neikurtu....

Su

14 androido kalejimu - bus ir Samsungui sunkus laikai. Niekam nereikia telefono,kur neisidesi tau reikalingu...

artimieji Rytai daro pinigus,o Ukraina - juos tik vagia....