infa.lt

Jolanta Blažytė. Keisim lytis vardan buhalterinio balanso?

11 kovo
06:30 2021
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Marksizmo ideologai ir nenuilstantys visų galų lygintojai (liaudyje vadinami leftistais) nerimsta vėl. Ilgus metus kovoję už pajamų lygybę ir bekovodami išvaistę milijonus eurų visokių projektų rašymui ar net su Maldeikienės traukiniais nudardėję į EP, lygintojai ėmėsi naujos veiklos: dabar jie kovos jau ne už pajamų, bet už lyčių lygybę.

Jei pastebėjote, šiuo metu kažkaip visiškai nutilo anksčiau buvusios labai madingos kovos už pajamų lygybę. Ir nenuostabu, juk mados keičiasi visur: tiek rankinukų dizainuose, tiek kovose už lygybę.

Pagrindinis lyčių lyginimo smogiamasis batalionas šiuo metu susiformavo Socialinės apsaugos ministerijoje, pagal kurios nurodymą nuo balandžio 1-osios turės būti viešinama informacija apie vyrų ir moterų atlyginimų skirtumus kiekvienoje įmonėje. Kam to konkrečiai reikia – nežinau, bet įtariu, kad vėl gi tam, kad įvairaus plauko lyčių lyginimo kontoros galėtų įsisavinti naujus milijonus , o labiausiai pasižymėję lygintojai vėl su savo traukiniais dardėtų į šiltus ir aukštus postus.

Ir šioje lyčių lyginimo psichozėje pasakyti ką nors apie tai, kad atlyginimai turi būti mokami ne pagal lytį, o pagal pareigybes, kompetencijas ir atliktų darbų apimtis yra tas pats, kas su kibirėliu vandens bandyti užgesinti įsisiautėjusį miškų gaisrą.

Bet apsukrūs verslininkai nesnaudžia taip pat ir šiame lyčių lyginimo pogrome žada duoti atkirtį marksizmo ideologams bei lygintojams, panaudodami…. jų pačių ginklus. Kad ir tą pačią Stambulo konvenciją..

Mat Stambulo konvencijoje į antrą planą nueina biologinė lytis, t.y. tas fizinis kūnas, kurį žmogui duoda Dievulis ir gamta. Ir aukščiau biologinės lyties sampratos atsiranda socialinės lyties samprata. Socialinė lytis – tai jau ne gamtos duotybė, tai jau paties žmogaus fantazijos vaisius.

Jei, pavyzdžiui, vyras vieną dieną susigalvoja, kad jis yra moteris, tai visi aplinkiniai jį jau turi vadinti moterimi ir leisti jam naudotis visomis tik moterims skirtomis erdvėmis. Tokiam lyties keitimui jau nebereikia nei operacijų, nei hormonų, nei suknelių, nei triko, nei atvirai rodomą vyrišką grožį puošiančių stringų. Jei vyras pasakė, kad jis yra moteris, vadinasi jis yra moteris ir taškas.

Todėl, apsukrūs verslininkai jau numatė, kad vyrų ir moterų atlyginimų nelygumus jie galės „buhalteriškai“ lyginti, keisdami ne atlyginimus, bet …..pačias lytis. Ir jei kurį mėnesį, pavyzdžiui, įmonėje dirbančių vyrų atlyginimai bus didesni, nei moterų, tai, remiantis Stambulo konvencija, galima bus tiesiog įrašyti, kad koks nors santechnikas Petras šį mėnesį jaučiasi moterimi ir jo atlyginimas turi būti vertinamas , kaip moters.

Ir nenustebkite, jei verslo įmonėse šalia tradicinės buhalterijos įsikurs dar ir lyčių buhalterija, kuri skaičiuos, kiek kiekvieną mėnesį vyrų privalės jaustis moterimis ir atvirkščiai – tam, kad sueitų Sodrai pateikiami lyčių lygybės balansai.

Beje, tenka pripažinti, kad Lietuvos vyriausybė, skirstydama visą „populiaciją“ tik į dvi lytis – vyrus ir moteris – stipriai atsilieka nuo „Vakarų vertybių“ traukinio. Mat pasaulyje šiuo metu jau yra ne dvi , o visos 72 lytys.

Taigi, gerbiamieji lygintojai, nemiegokite. Sekite Vakarų pasaulio vertybines tendencijas ir eikite į kovą. Frontai, kuriuose bus kovojama už 72 lyčių teises, laukia jūsų. Su savo projektiniais milijonais, „foundeišenų“ finansine parama ir valdžios postais.

Komentaras pirmą kartą paskelbtas autorės socialinio tinklo paskyroje

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 504

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...