infa.lt

Ar tradicinės šeimos gynimas bus pripažintas nusikaltimu?

26 vasario
13:05 2021

Ramūnas Karbauskis

Ramūnas Karbauskis

Daugybė žmonių, pasisakančių už tradicinę vyro ir moters šeimą, anot LRT kalbintų „ekspertų“ yra „grupinis priekabiavimas“.

Kalbėjimas apie tai, kad tradicines šeimos vertybes puoselėjantys asmenys nori būti išgirsti, anot LRT kalbintų asmenų, reiškia „nesantaikos kurstymą“.

Vienos lyties šeimos, anot LGBT propagandos ruporų, reiškia PROGRESĄ, kurio, mums dabar jau bandoma įteigti, Lietuvoje nesustabdysi ir visi reikiami įstatymai bus priimti, nepriklausomai nuo kažkieno kitokios nuomonės.

Švietimo komiteto pirmininkas, buvęs Vilniaus universiteto rektorius A. Žukauskas, per komiteto posėdį atvirai pareiškia, kad jam nepriimtini asmenys, pasisakantys prieš Stambulo konvenciją ir į komiteto posėdžius tradicinių šeimų atstovų jis nekvies.

Kur ir kodėl taip staiga, net nepraėjus 100 naujojo Seimo dienų, dingo nuomonės reiškimo laisvė ir pagarba nuomonių įvairovei? Juk su tokiais šūkiais ėjo į rinkimus šie žmonės!

Ar jau ginti tradicinės šeimos vertybes yra prilyginama tikėjimui, jog žemė plokščia, nes taip pasakė Seimo švietimo komiteto pirmininkas? Visa tai galite pamatyti įraše:

Paminėjau tik dalį teiginių, kurie šią savaitę skamba televizijos ekranuose ir naujienų portaluose, ypač LRT. Čia „Laisvės“ partijos atstovai sako, kad už juos balsavo NET per 100 tūkst. rinkėjų, todėl jie įgyvendins savo rinkiminius pažadus.

Tas NET yra kiek daugiau nei 4 proc. visų Lietuvoje registruotų rinkėjų. Tuo tarpu didžioji dalis Lietuvos visuomenės pasisako už saugią ir sveiką vaikystę tradicinėje vyro bei moters santuoka sukurtoje šeimoje.

Tą rodo ir paskutinės apklausos, kurių metu paaiškėjo, kad 58 proc. 18–74 metų Lietuvos gyventojų šeimos politikos srityje palaikytų iniciatyvą stiprinti ir remti šeimą, kurią sudaro vyras ir moteris. O iniciatyvą pakeisti teisinę šeimos sampratą, kad šeimos teises įgytų ir tos pačios lyties poros, palaikytų mažiau nei dešimtadalis, tai yra 8 proc., gyventojų.

Mūsų šešėlinė Vyriausybė pasiūlė, kad gyvendami kartu vienos lyties partneriai galėtų kartu spręsti turtinius klausimus, sužinoti informaciją vienam iš jų atsidūrus ligoninėje ir pan. To tikisi ir Lietuvos visuomenė, kurios nuomonė atspindėta apklausoje.

Visuomenė supranta, kad homoseksualių asmenų poroms svarbu užtikrinti joms reikalingą teisinę apsaugą ir spręsti praktines problemas, pavyzdžiui, finansų tvarkymo, paveldėjimo, turto dalybų skiriantis, atstovavimo sveikatos klausimais ir t. t

Komentaras pirmą kartą paskelbtas autoriaus socialinio tinklo paskyroje

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 451

Žymos:

Atsiliepimų 5

  1. Romualdas    -  2021-02-26, 13:35

    Pritariu straipsnio autoriui,stebiuosi iki kokio absurdo dagyvenome…netradicinės orientacijos visada buvo ir bus šalia mūsų.Ir kas juos skriudzia?Demokratinėje saly turi būt išgirsta kiekvieno nuomonė!Aš už tradicinė šeima!Apsjaudykit mane homofobu seilėmis,nuomone nepasikeis.Dabar ši problema palietė mus visus,todėl pabuskite ir kalbekite!Kokia jūs norite matyti Lietuva rytoj?

    Atsakyti į šį komentarą
    • Vidmantas    -  2021-02-26, 14:11

      Jau panorau Lietuva matyt be spalviu shutves , ve stambulo konvencijos , be partnerystes ystatymu , be laisves partijos , suklubdziusios 2000 varjotu pries JAV ambasada ir bliuvaujancios ,,fuck the polyce ,, . Nereaguojan tajai Lt ,,polyce ,,

      Atsakyti į šį komentarą
  2. Vytautas    -  2021-02-26, 13:51

    Dėl Stambulo konvencijos ir vienalyčių reikalų, manau, kad reiktų referendumo. Mažuma negali primesti savo gyvenimo būdo ir vertybių daugumai.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. vyt    -  2021-02-26, 17:07

    Reiškia,kad kas nesutinka su Žukausko nuomone,tie žviegia,o man atrodo,kad jis cypia,kai kalba apie nesutinkančius.O kas ta socialinė šeima?paaiškinkite mokesčių mokėtojams,ir kokia perspektyva,vizija tolimesniame santykyje tradicinė šeima ir socialinė šeima?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....