infa.lt

Rūta Janutienė: „Centristai jungia nesistemines partijas į vieną galingą kumštį”

16 liepos
07:00 2020
Rūta Janutienė

Facebook nuotr.

Buvusi žurnalistė Rūta Janutienė, dabar tapusi politike, savo Facebook paskyroje pasidalino sekančio turinio tekstu su antrašte „Centristai jungia nesistemines partijas į vieną galingą kumštį.”, ir sprendžiant pagal parašą rašytu Seimo nario Naglio Puteikio, kuriame pristatoma atstovaujamos politinės jėgos darbotvarkė, tikslai, vadovybė bei nuosavos pareigos toje politinėje jėgoje, skambiai pavadintoje „Gerovės Lietuva”:

Centro partijos „Gerovės Lietuva” pirmininku išrinktas N.Puteikis, pavaduotojais tapo R.Janutienė ir K.Krivickas

Šeštadienį, 2020 07 11 d. Kaune vykusiame suvažiavime Centro partijos „Gerovės Lietuva” pirmininku, naujai, dviejų metų kadencijai, buvo išrinktas nuo 2016 metų organizacijai vadovaujantis Seimo narys N. Puteikis. Jo pavaduotojais patvirtinti Rūta Janutienė, Kristupas Krivickas, ir partijos garbės pirmininkas, prof. Albinas Stankus.

„Mūsų užduotis – artėjančiuose rinkimuose tvirtai peržengti visus valdžios nustatytus barjerus, turėti frakciją Seime ir dalyvauti valdančiosios koalicijos formavime tam, kad sugrąžintume visuomenei įtakos grupių užgrobtą teisingumą, mažintume pajamų nelygybę, apgintume šeimas, auginančias vaikus ir kitas silpnesnės visuomenės grupes.

Pažiūrėkite – visų akivaizdoje vyksta prekyba poveikiu aukščiausiu lygiu ir visi tyli! Neįtikėtina, bet akivaizdu – teista, „juodosios buhalterijos” partija iš teisėjų, Vyriausybės ir VRK gavo beveik 2 milijonus eurų dovanų rinkimams. Tyli politologai, tyli žiniasklaida, tyli didžiosios partijos.

Nes jiems tai naudinga. Konservatoriai ir liberalai tikisi, kad šis susikompromitavęs politikas padės jiems pagaliau atsidurti valdžioje, žiniasklaida laukia jo milijonų, politologai nuolankiai aptarnauja didžiąsias partijas ir šią temą bailiai apeina, kalbėjo N. Puteikis.

Centro partijos „Gerovės Lietuva” pirmininko pavaduotoja tapusi R. Janutienė įsitikinusi, kad vienintelis būdas kaip galima užkirsti kelią tokio valdžios, įtakos ir pinigų siekiančių oligarchų scenarijaus įgyvendinimui – nesisteminių partijų susivienijimas į vieną didelę organizaciją, kuri savo narių skaičiumi ir galia susilygintų su didžiosiomis partijomis, peržengtų visus rinkiminius barjerus, sudarytų pakankamai įtakingą frakciją Seime, kuri neleistų į valdžią sugrįžti magnatams, jų įtakos grupėms, kurios galią naudoja tik asmeniniam turėjimui.

„Panašu, kad mūsų visų Lietuvos žmonių akivaizdoje vyksta didžiausias politinės korupcijos ir prekybos poveikiu sandėris Lietuvos istorijoje. Tas, kuris, mano nuomone, turėtų būti teisiamuoju „Alstom” korupcijos byloje už tai, kad gavo milijoninius kyšius, ne rinkimuose turėtų dalyvauti, o būti apklaustas STT ir prokuratūroje.” – kalbėjo partijos pirmininko pavaduotoju patvirtintas K. Krivickas.

Centro partijos „Gerovės Lietuva” šeštadienį vykusiame suvažiavime taip pat buvo pritarta susijungimui su Lietuvių tautininkų ir respublikonų sąjunga, o N. Puteikiui, R. Janutienei ir K. Krivickui pavesta tęsti derybas su kitomis nesisteminėmis partijomis dėl susijungimo į vieną partiją, kuri narių skaičiumi ir įtaka taptų viena
didžiausių Lietuvoje.

Pagarbiai

LR Seimo narys Naglis Puteikis

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 316

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Janutas    -  2020-07-16, 08:24

    Durneliams sueis ir tokia partija- sisteminių atsarginis variantas. Rinkodara panaši į pigius, paskutinės minutės lėtuvo bilietus studentams, kad kuo daugiau žmonių susodinti į lėktuvą.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Jnautas    -  2020-07-16, 10:21

      Atsiprašau, turėjo būti į Maldeikienės traukinį. Kieno bėgais dabar ta straukinukas rieda? O kam kryžių neša Puidokas ir t.t. Tad balsuokite.

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....

Žygizmundai Ukraina uber alles. Ar ne laikas tamstai Maldeikienei ir dar keletui proto žaibu psichiatrinėje...

psichas jabanas...