infa.lt

iOS 14 versija tapo prieinama visiems

12 liepos
07:05 2020

iPhone telefonas

„Apple“ išleido pirmąją viešą „iOS 14“ beta versiją. Be išmaniųjų telefonų OS, taip pat yra „iPadOS 14“ ir „tvOS 14“, praneša „9to5mac“.

Norint atsisiųsti „iOS 14“, reikia apsilankyti „Apple“ svetainėje ir nustatyti specialų viešą beta testavimo profilį. Iškart po šios operacijos galite atsisiųsti ir įdiegti operacinę sistemą savo „iPhone“ nustatymuose.

„Apple“ perspėja, kad bandomoji „iOS 14“ versija nėra galutinė, todėl joje gali būti tam tikrų klaidų. Prieš diegiant, kompanija siūlo pasidaryti atsarginę sistemos kopiją.

Kartu su nauja „iOS“, visiems naudotojams tapo prieinamos ir „iPadOS 14“ ir „tvOS 14“, „iPad“ planšetinių kompiuterių ir „Apple TV“ konsolių operacinės sistemos.

Tuo pačiu, dar neįmanoma įdiegti viešų „macOS 11 Big Sur“ ir „watchOS 7“ versijų – „Mac“ kompiuterių ir „Apple Watch“ laikrodžių operacinių sistemų.

Naujos „Apple“ įrenginių operacinės sistemos buvo anonsuotos birželio 22 d. „iOS 14“ gavo atnaujintus valdiklius, „vaizdas vaizde“ režimą, įmontuotą balso vertėją, pertvarkytą skambučio animaciją ir kitas funkcijas. Galutinės „iOS 14“, „iPadOS 14“ ir kitos OS versijos pasirodys rudenį.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 156

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...