infa.lt

JAV Demokratinės partijos gangsterizacija

12 liepos
09:32 2020
Lady Forward statula

Dylan Brogan, Twitter nuotr.

Igor Gindler

Pradėkime nuo retorinių klausimų, susijusių su artėjančiais šių metų lapkričio mėnesio prezidento rinkimais JAV, serijos:

– Ar kiekviena sudaužyta vitrina prideda balsų demokratams?

– Ar kiekvienas sudegęs automobilis prideda balsų demokratams?

– Ar kiekvienas nužudytas ar sužeistas policininkas prideda balsų demokratams?

– Ar kiekviena sulaužyta statula prideda balsų demokratams?

– Ar kiekviena nauja „autonominė zona“ prideda balsų demokratams?

– Ar kiekviena nugriauta sinagoga ar sugriauta bažnyčia prideda balsų demokratams?

Paprasta žmogiška logika leidžia manyti, kad atsakymai į visus šiuos klausimus yra neigiami. Šiuo metu didžioji dalis amerikiečių yra kategoriškai prieš riaušininkus. Kodėl demokratai visa tai daro? Kodėl jie perėjo nuo ideologinio banditizmo prie realaus? Juk visa tai yra kvaila, tiesiog kvaila. Demokratai atvedė Ameriką į postorwelišką pasaulį, kuriame jie reikalavo policijos dalyvavimo protesto mitinge, kuriame buvo reikalaujama, kad būtų sumažintas policijos finansavimas. Ar jie visiški kvailiai? Arba politiniai prasčiokai?

Aš priklausau stovyklai tų, kurie demokratų idiotais nelaiko. Tai kodėl jie slysta į šį nusikalstamą liūną? Norint atsakyti į šį klausimą, reikia suprasti, kaip veikia masinės dezinformacijos priemonės.

Kaip pavyzdį apsvarstykime analogiją su vertybinių popierių birža. Daugelis mano, kad akcijų rinka akimirksniu reaguoja į naujausias ekonomikos naujienas. Deja, toli gražu nėra taip.

Birža nereaguoja ne į naujienas, bet į lūkesčius, kaip maždaug per šešis mėnesius tai gali paveikti jau suformuoto portfelio būklę. Todėl, pavyzdžiui, dėl blogų naujienų kartais akcijų kainos kyla, o kartais – krenta. Arba atvirkščiai – kartais geros naujienos lemia akcijų kainos padidėjimą, o kartais – sumažėjimą. Viskas priklauso nuo to, kaip Volstryto didieji verslininkai suformavo savo dabartinius portfelius ir į ką jie yra orientuoti (į akcijų kainos augimą ar mažėjimą) ir kokia yra prognozė maždaug 6 mėnesiams į priekį.

Tuo pačiu metu, lygiagrečiai su realia biržos rinka, egzistuoja ir virtuali, informacinė realybė. Šioje tikrovėje visada atsiras atitinkama naujiena, racionaliai įvertinanti momentinius kainų pokyčius. Iš visos naujienų kakofonijos, į pirmuosius puslapius prasimuša tik tie pranešimai, kurie „geriausiai parsiduoda“ ir kurie autoritetingai „paaiškina“, kodėl šiandien kursai pakilo ar sumažėjo. Tai taikoma ne tik ekonominėms naujienoms, bet ir visoms kitoms, įskaitant politines naujienas.

Kitaip tariant, politinės ir ekonominės naujienos pačios savaime neturi jokios reikšmės. Politiniu požiūriu aktualios yra tik tos naujienos, kurios atitinka esamų politinių pozicijų požiūrį. Jau susiformavusio politinio portfelio požiūriu. Su jau patvirtinta politine platforma. Štai kodėl didžioji dalis masinės dezinformacijos priemonių reguliariai migruoja į atviros propagandos pusę, o naujienų kanalų auditorija labai greitai poliarizuojasi.

Lygiai taip pat, kaip šiandienos įvykiai akcijų rinkoje yra skirti maksimaliai padidinti portfelio vertę per šešis mėnesius, dabartiniai demokratų veiksmai yra skirti maksimaliai padidinti jų politinį portfelį porinkiminiu periodu.

Visos Amerikos pogromas vyksta todėl, kad demokratai, galimai, jau žino, kad D. Trampas jau laimėjo 2020 m. rinkimus.

Rinkimai vyks lapkričio 3 d., tačiau demokratai jau dabar įsitikinę, kad žino nugalėtojo vardą ir elgiasi atitinkamai. Tuo pačiu, Donaldas Trampas (Donald Trump) neatakuoja kariuomenės pagalba besmegenių marksistų-juodmarškinių, nors tokią galimybę ir turi.

Trampo rinkimų štabas dirba tik su viena užduotimi – rinkimais. Kol riaušės sukoncentruotos daugumoje tradicinėse demokratų valstijose, nereikia tikėtis kažkokių griežtų Baltųjų rūmų veiksmų.

Kišimasis į pogromų aktyvistų veiksmus demokratinėse valstijose Donaldui Trampui nepridės nė vieno Rinkikų Kolegijos balso – šios valstijos vis tiek balsuos prieš jį. Klasikine makiaveliška maniera Trampas maloningai leido pristatyti socializmo vernisažą šiose valstijose tiems, kurie taip apie jį svajoja.

Trumpas žino, kad maištininkų-demokratų vandalizmas nėra atsakas į jo veiksmus ar jo vykdomą politiką – šis vandalizmas yra atsakas į jo pergalę. Demokratų partijos bosai, kaip ir Volstryto bosai, žiūri į ne praeitį, ne į dabartį, o į ateitį – kairieji gangsteriai elgiasi kaip ir kairieji bankininkai.

Demokratų pogromai yra šiandieninis atsakymas į būsimą D.Trampo pergalę.

Kitaip tariant, jei dabartinis akcijų rinkos kainų lygis atspindi jau suformuotų portfelių būsimo monetarinio lygio lūkesčius, – tai „taikūs pogromai“ atspindi demokratinės pelkės gyventojų reakciją į jų politinių pozicijų vertę, pralaimėjus šių metų lapkričio rinkimuose.

Demokratų partijos gangsterizacija – tai paskutinės pastangos, paskutiniai rezervai, paskutinis skęstančių savo kairiajame rasistiniame mėšle demokratų šiaudas, siekiant palaikyti dvasią akivaizdžiai pralaimėjusiųjų stovykloje. Be abejo, būdami išsilavinę žmonės jie labai gerai žino, kad negali laimėti. Kodėl jie taip elgiasi? Jie žino, kad Trumpas sukaupė pakankamą politinį kapitalą, o jo rinkimų štabas surinko įspūdingas pinigines aukas.

Demokratai nori, kad Donaldas Trampas šią vasarą tuščiai iššvaistytų savo politinį ir piniginį kapitalą kovai su demokratų riaušininkais demokratinėse valstijose ir tokiu būdu ištaškytų visą politinę amuniciją dar prieš prasidedant rinkimų lenktynėms.

Iki šio momento D. Trampas ant šio kabliuko neužkibo.

Be to, demokratai žino apie Baaderio-Meinhofo sindromą – apsėstiems kažkokios idėjos žmonėms būtina nuolat skatinti savo tikėjimą šia idėja. Tie, kurie nori pamatyti Ameriką pogromų ir vandalizmo gaisruose, visada ras tinkamų šaltinių. Tie, kurie visur ir visame kame mato Dievo ranką, visada ras tam patvirtinimą.

Jei kas nors ieško įrodymų, kad Jungtinės Amerikos Valstijos tapo Jungtinėmis Anarchistų Valstijomis, jis visada ras tam įrodymų CNN, MSNBC ir kituose kairiosios pakraipos leidiniuose. Kitaip tariant, Demokratų partijos gangsterizacijos propaganda yra įdomi tiems, kurie iš tikrųjų yra suinteresuoti Demokratų partijos gangsterizavimu.

Gerai žinoma, kad istoriškai viskas prasideda nuo žydų (turint omenyje žydų pogromus), tačiau niekada žydais nesibaigia. Žydų pogromų stadija Amerikoje, atrodo, jau praėjo. Žinoma, demokratai netrukus imsis krikščionių šventųjų ir bažnyčių.

Be to, Amerikoje požiūris į krikščionybę labai skiriasi nuo Europos – Amerikoje niekada nebuvo Baltramiejaus nakties ar inkvizicijos, o požiūris į visą krikščionybę yra pakankamai teigiamas. Kai Amerikoje pradės kristi Kristaus, Mergelės Marijos ir kitų krikščionybės simbolių statulos, – tai reikš, kad Demokratų partija baigė kasti savo kapą.

Pati pirmoji nugriauta Mergelės Marijos statula sukels tokį galingą atkirtį, kokio Demokratų partija – buvusių vergų savininkų partija ir KKK – dar niekada nebuvo patyrusi nuo pilietinio karo laikų. Demokratų atsisveikinimo giesme taps Martyno Liuterio Kingo, taikaus juodojo respublikonų pamokslininko, statulos nuvertimas.

Be to, jokia socialistinė revoliucija Amerikoje neįvyks. Tiesą sakant, visos kairiosios pakraipos revoliucijos vyko tose šalyse, kuriose žmonės neturėjo galimybės ginti savo teisių su ginklu rankose. Vis tik, dešiniųjų revoliucijos pasaulyje vyko tose šalyse, kuriose žmonės ne tik turėjo teisę, bet ir turėjo pakankamai ginklų. To pavyzdžiai yra gerai žinomi – kairioji revoliucija Prancūzijoje (1789) ir Rusijoje (1917) ir dešinioji revoliucija Amerikoje (1776).

Todėl, jei kažkokia revoliucija ir gresia Amerikai, tada ji, kaip ir aštuonioliktojo amžiaus revoliucija, bus dešinioji. (Konservatyri D.Trampo revoliucija Amerikoje ko gero jau vyksta. Jei to nepastebėjote, turėtumėte išjungti televizorių). Teisė ir tvarka galiausiai bus atkurti – politiniai gangsteriai Amerikoje bus greitai ir veiksmingai pašalinti po 2020 m. rinkimų.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 226

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. EM    -  2020-07-12, 21:02

    Gerai nuteikiantis straipsnis. Lauikam rinkimu.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...