infa.lt

Algimantas Rusteika: Kam nukariauti šalį, kurią gali nebrangiai nusipirkti?

07 birželio
19:40 2020

Algimantas Rusteika

Tai dabar pilietiškieji Amerikos piliečiai dar savaitę tampys tą durno mento netyčia prismaugtą narkomaną, prievartautoją ir recidyvistą po miestus, kad tik viskas tai šaliai blogiau būtų. Gal dar ekologiškiau pabalzamuos ir dar mėnesį kitą pavežios parodyti po mišių prie bažnyčių. O gal ir mauzoliejų pastatys, o JTO su PSO pakelbs kokią antifašistinę telikų ir kedų privatizacijos dieną pašalpinėms tolerantų mažumoms sudaužytose parduotuvėse.

Na, o mūsų elitas jau pasirinko. Jie visada pasirenka tai, kas labiau apsimoka, argi vergui svarbu kas šeimininkas? Juk esam drąsi šalis, kuri nei karto nebuvo ginklu nukariauta.

Visas nepriklausomybes praradom taikiai, vegetariškai, kaimynai mus draugiškai pasidalino ar šiaip protokolus pasirašė, o mūsų seimai patvirtino. Muziejuose galit pažiūrėti perbraižytus žemėlapius, kur nei vieno mūsų parašo ir seimų nutarimus, kur vien mūsų parašai.

Pasikartosiu – kam nukariauti šalį, kurią gali nebrangiai nusipirkti? Dabar prasidėjusiame ir vykstančiame pasaulio perdalinime tautos žiedas vėl pasirinko tą, kuris geriau užmokės, kurio ranką, kvepiančią pašaru, gerai atpažįsta ir liežuviai sėdmenų skonį pamena. Argi ne taip, už mūsų pinigus išlaikomi visuomeninio manipuliuotojo žurnalistai ir ordinuotieji dvaro apžvalgininkai? O prezidentai ir premjerai ir taip nepraleis progos patylėti.

Mes dalyvaujame Amerikos rinkimuose ir prasidedančiame pilietiniame kare aršiau už amerikiečius. Ir tai teisinga, nes ten dabar sprendžiasi krikščioniškos Vakarų civilizacijos, Europos ir mūsų šalies ateitis ilgiems dešimtmečiams. Ir mūsų elitas pasirinko klūpėti. Atsiklaupkim visi prieš tai, kas ateina.

Praėjusioje imperijoje, kurioj buvom jauni, niekas ja netikėjo ir į demonstracijas eidavo iš prievartos ir baimės, širdy ir savo rateliuose pasišaipydami. Dabar jaunimas nebesijuokia, į naujosios imperijos šauksmą atsiliepia visa širdimi ir įsiaudrinimais negiliuose smegenų raukuose. Ir žengia į proto sutemas iš įsitikinimo, džiaugsmingai, jausdamiesi didvyriais.

Būna nelabai reikšmingų įvykių, kurie kaip kraujo tyrimas parodo tikrąjį vaizdą. Baili valdžia, parsidavusi žiniasklaida, abejinga visuomenė ir užzombintas jaunimas. Pafrontės kolonija, kurios elitas pasirinko susinaikinimą, nebeturi ateities. Nusiraminkit, jei(kai) bus priimtas sprendimas dėl mūsų, nieko blogo neatsitiks. Mus mandagiai painformuos. Ir nebus jokios haubicų kanonados.

Staiga prasidės visuotinė isterija iš ekranų, pora savaičių paamsės portaluose politologai ir vis supras, kad taip reikia ir labai gerai. Padidins dar truputį pensijas, neviešai visiems vietos genčių seniūnams ir burtininkams duos garantijas. Na, o tų sovietine nostalgija sergančių senių su trispalvėmis niekas ir nepastebės, kaip ir iki šiol. Atveš skalbimo miltelių, alaus ir drausmingai eilinį kartą nužygiuosim į šviesią mūsų ir jūsų laisvę.

Algimantas Rusteika

kaunoforumas.com

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 276

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...