infa.lt

Britanija griežtina migracinę politiką

19 vasario
21:52 2020

Patarautoja migrantė

„Brexit“ pasekoje Didžioji Britanija įveda naują – griežtesnę – imigracijos sistemą, skirtą sumažinti užsieniečių antplūdį. Tikimybė gauti vizą dirbti Jungtinėje Karalystėje smarkiai sumažės nekvalifikuotiems darbuotojams ir kitų šalių piliečiams, pakankamai nemokantiems anglų kalbos, rašo euronews.

Remiantis trečiadienį valstybiniame tinklalapyje paskelbtu pranešimu, taškų sistema įsigalios 2021 m. tausio 1 d.

Norėdami dirbti JK, užsieniečiai turės įvykdyti keletą sąlygų, įskaitant patvirtintą darbdavio kvietimą ir kartu su valdžios nustatytu minimalu darbo užmokesčiu, turėti kvalifikaciją, kalbėti angliškai. Tik migrantai, surinkę ne mažiau kaip 70 balų, gaus darbo vizą.

Boriso Johnsono vyriausybė ne kartą yra pareiškusi, kad ji interpretuoja balsavimą už „Brexit“ kaip britų norą sugriežtinti migracijos politiką.

Tai yra vieninga universali imigracijos sistema, kuria siekiama išvengti diskriminacijos, susijusios su tuo iš kur jūs atvykote. Svarbu yra tai, kokius įgūdžius turite ir ką galite pasiūlyti JK. Dėl to sumažės migrantų skaičius. Tai ir yra naujos sistemos tikslas.

Per pastaruosius 20 metų labai išaugo migracija iš ES į Britaniją ir šiandien daugybė Europos bendruomenių gyvena skirtingose karalystės vietose. Nors po „Brexit“ referendumo užsieniečių skaičius sumažėjo, naujoji sistema dar labiau apribos migraciją.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 157

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....

Žygizmundai Ukraina uber alles. Ar ne laikas tamstai Maldeikienei ir dar keletui proto žaibu psichiatrinėje...

psichas jabanas...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....