infa.lt

SENSACIJA VAKCINŲ TEMA – JT sveikatos ekspertai pripažįsta, kad toksiškos vakcinų sudedamosios dalys žaloja vaikus visame pasaulyje

16 sausio
09:36 2020

Vaizdo įrašo stop kadras

Įspėjimas!

infa.lt informuoja, jog šį straipsnį į Lietuvos Teisybės Ministerijos titulą pretenduojantis portalas 15min.lt savo pagrindinio Teisybės eksperto Viliaus Petkausko vardu, įvardino kaip Fake News.

Tiesą pristatantis, Vilius Petkauskas iš esmės paneigė tik antraštę, tai yra vieną jos dalį, kurioje minimi vaikai, o iškarpyto vaizdo įrašo fragmentaciją pateikė, kaip norą nuslėpti TIESĄ (kontekstą). Nors iš tiesų, originalus vaizdo įrašas trunka beveik 2 valandas, ir žemiau esančios medžiagos autoriai neturėjo vilties, kad žiūrovams užteks kantrybės visai tai peržiūrėti, todėl iškarpė esminius pasisakymus, kurie, reikia pastebėti – yra tikri, nefalsifikuoti, ir tų pasisakymų pagrindu padarė išvadas, su kuriomis jūs galite susipažinti žemiau. „Jaunesnio amžiaus grupės“ frazę kiekvienas gali interpretuoti kaip nori. Vilius Petkauskas suprato, kad kalba eina apie jaunesnius nei 65 metų amžiaus žmones. Tokia jo teisybė. Ir su tuo nepasiginčysi. Bet reikėtų papildyti, kad, sakykime, 5 metų amžiaus vaikas irgi yra jaunesnis nei 65 metų amžiaus.  15min straipsnį, demaskuojantį šią infa.lt išverstą medžiagą rasite žemiau esančioje nuorodoje, – perskaitykite pradžioje jį, ir tik po to grįžkite prie infa.lt pateiktos medžiagos. Jūsų pačių labui.

P.S. dalinantis šiuo straipsniu Facebook, prie jūsų pasidalinto teksto bus priklijuotas ir 15min reklaminis straipsnis-atsiliepimas apie šią medžiagą – neišsigąskite – 15min nebeturi savęs kaip reklamuoti, todėl tą daro, šįkart, mūsų sąskaita.

Originalus vaizdo įrašas, iš kurio fragmentų buvo sudėliota žemiau pateikta 9 min ilgio  vaizdo medžiaga: https://www.who.int/news-room/events/detail/2019/12/02/default-calendar/global-vaccine-safety-summit

15min demaskuojantis straipsnis: https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/sensacija-apie-zalojamus-vaikus-tycia-sukurptas-melas-56-1263336

Kantrybės Jums, brangus skaitytojau (-a).

 

Vaizdo įrašas ir transkripcijos vertimas

Originalus straipsnis čia.

Originalaus straipsnio data: 2020 m. sausio 13 d.

Autorius: Mike Adams

(Natural News) Rastas ir viešuomenei „nutekintas“ 2019 m. gruodžio 2 d. Pasaulio Sveikatos Organizacijos (PSO) „Visuotinio aukščiausiojo lygio susitikimo dėl vakcinų saugumo“ vaizdo įrašas, atskleidžiantis šokiruojantį pripažinimą, kad vakcinos kelia pavojų sveikatai ir jose naudojamos toksiškos sudedamosios dalys.

Pirmieji demaskuojančių citatų rinkinį pateikė Delo Bigtree organizacija „HighWire“ [Delas Bigtree – dokumentinio filmo VAXXED (Suskiepyti) autorius], paskelbusi vaizdo įrašą kanale „YouTube“. Žinodami, kad vaizdo įrašas gali būti greitai pašalintas, mes jį perkėlėme į platformą Brighteon.com, kurioje „HighWire“ artimiausiu laiku ketina atidaryti savo kanalą.

Visą vaizdo įrašą galite peržiūrėti platformoje „Brighteon“ paspaudę šią nuorodą arba žemiau įdėtame įraše. Susijusius straipsnius šia tema žiūrėkite paspaudę šią nuorodą TheHighWire.com.

Toliau pateikta visa šio vaizdo įrašo transkripcija.

Keli ryškesni momentai:

Pripažinimas, kad vakcinų adjuvantai skatina ląstelių žūtį ir žaloja paskiepytuosius.

Šioje ištraukoje terminas „reaktogeniškumas“ reiškia vakcinos šalutinį poveikį ir nepageidaujamas reakcijas, įskaitant tokias, apie kurių žalą žinoma ir kurios gali sukelti ilgalaikius pažeidimus arba net mirtį:

Dr. Stephen Evans, farmakoepidemiologijos profesorius – Man atrodo, kad adjuvantai stiprina antigenų, kartu su kuriais jie dedami [į vakciną], imunogeniškumą, būtent tokia jų paskirtis. Aš manau, kad daugeliu atvejų jie stiprina reaktogeniškumą, todėl manau, kad nenuostabu, jog jie sustiprina ir nepageidaujamų reakcijų, susijusių su antigenu, dažnį<…>
Įspėjimai dėl ilgalaikio vakcinų adjuvantų poveikio:

Dr. Martin Howell Friede – Jūs teisus. Pridėjus adjuvantų – ypač naujosios kartos, tokių kaip saponininiai adjuvantai ASO1 – mes stebime padidėjusį vietinį reaktogeniškumą<…>. Didžiausios sveikatos problemos, kurias matome, yra ilgalaikės, tai ilgalaikis poveikis.

Pripažinimas, kad PSO kelia paniką faktas, jog daug gydytojų ir slaugytojų galiausiai pradeda abejoti vakcinų saugumu ir ima suprasti, kad informacija apie vakcinų sužalojimus organizuotai dangstoma:

Prof. Dr. Heidi Larson, pasitikėjimo vakcinomis projekto direktorė – Susiduriame su gan neramiu frontu, kurį sudaro sveikatos priežiūros specialistai, pradedantys abejoti vakcinomis ir jų saugumu. Priešakines profesionalų pajėgas ima kamuoti abejonės arba jie nesijaučia pakankamai įsitikinę saugumu, kad galėtų įtikinamai atsilaikyti, kai žmonės jiems užduoda klausimus. Turiu omeny visų medicinos mokyklų programas, net slaugytojų mokymo programas. Ta prasme, reikia džiaugtis, jeigu jie gauna kokio pusdienio mokymus apie vakcinas. Jau nekalbant apie poreikį žinoti naujausią susijusią informaciją.

Taip pat prof. Dr. Heidi Larson – Negali tiesiog pritaikyti to paties seno mokslo, kad jis geriau skambėtų, jeigu neturi mokslo, kuris nagrinėja naują problemą. Tad mums reikia kur kas daugiau investicijų į saugumo mokslą.

Pripažinimas, kad vakcinų klinikiniai tyrimai nepakankami ir kad vakcinos patvirtinamos nesant tinkamų saugumo duomenų. Taip pat pripažinimas, kad vakcinos vaikus žaloja daugiau nei vyresnio amžiaus suaugusiuosius:

Dr. Marion Gruber, Biologinių preparatų vertinimo ir mokslinių tyrimų centro vakcinų tyrimų ir priežiūros tarnybos direktorė, FDA – Ir, žinoma, kaip jau minėjote, paramos priešregistraciniams klinikiniams tyrimams niekada nebus per daug. Juk tai taip pat susiję su tiksline populiacija, kuriai skiriamas adjuvantas, nes matėme mums pateiktus duomenis, kur adjuvantas, konkretus prie vakcinos antigeno pridėtas adjuvantas, praktiškai nieko nepadarė skiriant tam tikrai populiacijai (paprastai senyviems), bet, žinote, būna kitaip, tą patį preparatą skiriant jaunesnio amžiaus populiacijos sluoksniams.

Įspėjimas dėl vakcinų saugumo stebėjimo sistemų trūkumo pasaulyje:

Dr. Soumya Swaminathan, gydytoja, vyresnioji mokslinė bendradarbė, PSO pediatrė, – Manau, turime skirti pakankamą dėmesį faktui, kad daugelyje šalių išties nėra veiksnių ir tinkamų saugumo stebėjimo sistemų. Tai prisideda prie nesusikalbėjimo ir neteisingų interpretacijų, nes negalime duoti aiškių atsakymų, kai žmonės užduoda klausimus apie mirtis, ištikusias paskiepijus tam tikra vakcina<…>

O čia pripažinimas, kad virusų fragmentai neveikia taip, kaip žada imunizavimo teorija ir kad būtent adjuvantai kalti dėl uždegiminės reakcijos į vakcinas. Kitaip tariant, vakcinų mokslas, aprašytas suinteresuotųjų vakcinavimu elito, tėra šarlatanystė:

Dr. Martin Howell Friede, Vakcinų mokslinių tyrimų iniciatyvos koordinatorius, PSO – Mes neketiname kurti kitos vakcinų kartos be adjuvantų. Ir daugeliui vakcinų, pradedant stabligės vakcina, baigiant žmogaus papilomos viruso (HPV) vakcina, adjuvantai būtini, kad vakcina apskritai veiktų. Nededame adjuvantų į vakciną vien tam, kad to norime.

Pripažinimas, kad vakcinos saugumo stebėjimo sistemos netgi neegzistuoja, o bandymai tokias sistemas sukurti tik prasideda:

Dr. Robert Chen, gydytojas, mokslo reikalų direktorius „Brighton Collaboration“ – <…> esame tik didelių duomenų rinkinių apdorojimo eros pradžioje, kuriai atėjus galbūt galėsite pradėti tam tikrą daugybės tyrimų duomenų bazių harmonizavimą. Tiesą sakant, iniciatyva jau yra… Helen galbūt galės ją pakomentuoti, kaip bandoma susieti daugiau nacionalinių vakcinų saugumo duomenų bazių, kad galėtume pradėti atsakinėti į tokio tipo klausimus, kuriuos čia iškėlėte.

Visa šio vaizdo įrašo transkripcija

KAMEROS PAGAUTI: PSO mokslininkai abejoja vakcinų saugumu

Prof. Dr. Heidi Larson, antropologė, pasitikėjimo vakcinomis projekto direktorė
Reikia daug saugumo mokslinių tyrimų ir be gero mokslo geros komunikacijos tikėtis negalima. Taip pat turiu omeny visas kitas su kontekstu susijusias problemas, o komunikacijos problema yra kertinė ir jos ‚stuburas‘ yra mokslas. Negali tiesiog pritaikyti to paties seno mokslo, kad jis geriau skambėtų, jeigu neturi mokslo, kuris nagrinėja naują problemą. Tad mums reikia kur kas daugiau investicijų į saugumo mokslą.

Dr. Soumya Swaminathan, gydytoja, vyresnioji mokslinė bendradarbė, PSO pediatrė
Manau, turime skirti pakankamą dėmesį faktui, kad daugelyje šalių išties nėra veiksnių ir tinkamų saugumo stebėjimo sistemų. Tai prisideda prie nesusikalbėjimo ir neteisingų interpretacijų, nes negalime duoti aiškių atsakymų, kai žmonės užduoda klausimus apie mirtis, ištikusias paskiepijus tam tikra vakcina, informacija apie kurias nedelsiant išpučiama žiniasklaidoje. Kažkas gi turėtų galėti pateikti faktais pagrįstus skaičius dėl tokių atvejų ir dėl mirčių priežasties, tačiau dauguma atvejų tame lygyje teikiama paini informacija ir todėl pasitikėjimas sistema mažėja ir mažėja.

Dr. Martin Howell Friede, Vakcinų mokslinių tyrimų iniciatyvos koordinatorius, PSO
Kaskart esant sąryšiui, laikiniam ar nelaikiniam, pagrindiniai kaltinimai krenta adjuvantui. Bet vis tiek, mes neketiname kurti kitos vakcinų kartos be adjuvantų. Ir daugumai vakcinų, pradedant stabligės vakcina, baigiant žmogaus papilomos viruso (HPV) vakcina, adjuvantai būtini, kad vakcina apskritai veiktų. Tad mūsų iššūkis – kaip sustiprinti tą pasitikėjimą. Ir visų pirma, tokį pasitikėjimą turi skleisti kontrolės tarnybos (žiūriu į Marion). Jeigu mes pridedame adjuvantų, reiškia, jie neišvengiamai būtini. Nededame adjuvantų į vakciną vien tam, kad to norime. Bet jeigu dedame, tai sukelia painiavos. Kasmet rengiu kursus „Kaip kurti vakcinas“, „Kaip gaminti vakcinas“. Ir pirmoji pamoka gaminant savo vakciną yra ta, jeigu gali išvengti adjuvanto naudojimo – taip ir padaryk. Antroji pamoka – jeigu ruošiesi naudoti adjuvantą, rinkis tokį, apie kurį turima ilgalaikių duomenų, kad jis saugus. O trečioji pamoka – jeigu nesiruoši to daryti, dar kartą labai gerai pagalvok.

Dr. Stephen Evans, farmakoepidemiologijos profesorius
Man atrodo, kad adjuvantai stiprina antigenų, kartu su kuriais jie dedami, imunogeniškumą, būtent tokia jų paskirtis.  Aš manau, kad daugeliu atvejų jie stiprina reaktogeniškumą, todėl manau, kad nenuostabu, jog jie sustiprina ir nepageidaujamų reakcijų, susijusių su antigenu, dažnį, tačiau gali būti, kad tai nenustatoma, nes originaliems tyrimams trūksta statistinio svarumo.

Dr. Martin Howell Friede
Jūs teisus. Pridėjus adjuvantų – ypač naujosios kartos, tokių kaip saponininis adjuvantas ASO1 – mes stebime padidėjusį vietinį reaktogeniškumą. Visgi pagrindinis nerimą keliantis aspektas paprastai yra sisteminiai nepageidaujami reiškiniai, o ne vietinės reakcijos. II ir III fazių tyrimais mes paprastai gauname gan gerus duomenis apie vietinį reaktogeniškumą. Tie iš mūsų, esančių šioje patalpoje, kuriems daugiau nei 50 metų, ir kurie neseniai turėjo malonumą gauti vėjaraupių skiepą, žino, kad jam būdingas gan reikšmingas vietinis reaktogeniškumas. Jeigu jau tave paskiepijo, tai turi jausti, kad paskiepijo. Tačiau tai nėra didžioji problema. Didžiausios sveikatos problemos, kurias matome, yra ilgalaikės, tai ilgalaikis poveikis. Bet vėlgi noriu grįžti atgal ir vėl atsigręžti į kontrolės įstaigas. Turi būti užtikrinta, kad II ir III fazių tyrimai būtų atliekami naudojant tinkamą [tiriamųjų imties?] dydį ir taikant tinkamus matavimo metodus.

Dr. David Kaslow, gydytojas, Būtinųjų medikamentų ir vaistų vystymo programos PATH vakcinų inovacijos ir prieinamumo centro (CVIA) viceprezidentas
Taigi, savo klinikiniuose tyrimuose iš esmės tiriame santykinai mažas tiriamųjų imtis ir taip darydami rizikuojame mažų skaičių keliamais pavojais: užtenka vieno granuliamatozės su poliangitu [anksčiau vadintos Vegenerio (Wegener) granuliamatoze] atvejo ir savo vakcinai jau turi spręsti Walto „kaip įrodyti nulinę hipotezę“ dilemą … ir tai trunka metų metus, kol randi būdą. Juk tai tikras galvosūkis, ar ne? Surinkti reikiamo dydžio imtį, priklausyti nuo mažos imties ‚povandeninių rifų‘, užtikrinti, kad tikrai gali tai atlikti. Todėl aš galvoju, kad vienas iš dalykų, į kurį tikrai turime investuoti, yra kur kas geresni biologiniai žymenys, geresnis mechanizmo, kaip visa tai vyksta, suvokimas, kad galėtume geriau suprasti nepageidaujamus reiškinius, kai jų atsiranda.

Dr. Marion Gruber, Biologinių preparatų vertinimo ir mokslinių tyrimų centro vakcinų tyrimų ir priežiūros tarnybos direktorė, FDA
Viena iš papildomų problemų, apsunkinančių saugumo vertinimą, yra stebėjimo laikotarpio trukmė. Tai sunki užduotis ir trukmė turi būti adekvati, sakykime, priešregistraciniu laiktorapiu, arba netgi reikėtų poregistracinio tyrimo, jeigu įmanoma. Ir, žinoma, kaip jau minėjote, paramos priešregistraciniams klinikiniams tyrimams niekada nebus per daug. Juk tai taip pat susiję su tiksline populiacija, kuriai skiriamas adjuvantas, nes matėme mums pateiktus duomenis, kur adjuvantas, konkretus prie vakcinos antigeno pridėtas adjuvantas, praktiškai nieko nepadarė skiriant tam tikrai populiacijai (paprastai senyviems), bet, žinote, būna kitaip, tą patį preparatą skiriant jaunesnio amžiaus populiacijos sluoksniams. Tad reikia atsižvelgti ir į šiuos dalykus ir į poreikį atlikti sudėtingą adjuvantų, skiriamų kartu su vakcinos antigenais, saugumo ir veiksmingumo vertinimą.

Dr. Bassey Okposen, Nacionalinio kritinių atvejų rutininės imunicacijos centro (NERICC) programos vadovas (Abuja, Nigerija)
Norėčiau atsigręžti į mūsų padėtį Nigerijoje, kur šešių savaičių, dešimties savaičių ir keturiolikos savaičių amžiaus vaikams suleidžiami įvairūs antigenai su įvairių bendrovių preparatais, ir tose vakcinose naudojami skirtingi adjuvantai, skirtingi konservantai ir panašiai. Neatsikratau minties … ar gali būti, kad visi tie adjuvantai, konservantai kažkaip reaguoja tarpusavyje? Ar kada nors atlikti kryžminių reakcijų [vaistų sąveikos] tikimybės tyrimai, kurių rezultatais galėtumėte pasidalinti?

Dr. Robert Chen, gydytojas, mokslo reikalų direktorius „Brighton Collaboration“
Dabar esame tam tikroje atrankos stadijoje, ieškome didelės populiacijos duomenų bazių, kaip vakcinų saugumo duomenų bazė JAV „Vaccine Safety Datalink“. Gal tokių, vertų dėmesio, yra kitose šalyse ir jas būtų galima susieti. Šiuo metu vakcinų poveikio informacija atskirta nuo šių konkrečių duomenų – kas gamintojas? koks serijos numeris? ir panašiai. Jau pradėta iniciatyva mėginant sudaryti vakcinų etiketės brūkšninį kodą, kuriame būtų to lygio informacija. Tad ateityje, jeigu vykdysime tokius tyrimus, galėsime daryti atranką ir pagal tai. O kad galėtume – kaskart skaidant duomenis, tiriamųjų imties dydis teikia vis daugiau iššūkių, būtent tai, ką jau minėjau šiandien, kad esame tik didelių duomenų rinkinių apdorojimo eros pradžioje, kuriai atėjus galbūt galėsite pradėti tam tikrą daugybės tyrimų duomenų bazių harmonizavimą. Tiesą sakant, iniciatyva jau yra… Helen galbūt galės ją pakomentuoti, kaip bandoma susieti daugiau nacionalinių vakcinų saugumo duomenų bazių, kad galėtume pradėti atsakinėti į tokio tipo klausimus, kuriuos čia iškėlėte.

Prof. Heidi Larson, PhD
Dar vienas dalykas, kad šiandienai būdingas problemas sudaro ne tik [ne]pasitikėjimas tiekėjais, bet ir [ne]pasitikėjimas sveikatos priežiūros paslaugų teikėjais. Susiduriame su gan neramiu frontu, kurį sudaro sveikatos priežiūros specialistai, pradedantys abejoti vakcinomis ir jų saugumu. Priešakines profesionalų pajėgas ima kamuoti abejonės arba jie nesijaučia pakankamai įsitikinę saugumu, kad galėtų įtikinamai atsilaikyti, kai žmonės jiems užduoda klausimus. Turiu omeny visų medicinos mokyklų programas, net slaugytojų mokymo programas. Ta prasme, reikia džiaugtis, jeigu jie gauna kokio pusdienio mokymus apie vakcinas. Jau nekalbant apie poreikį žinoti naujausią susijusią informaciją.

Medžiagą vertė ir pastabas laužtiniuose skliaustuose pateikė Loreta Alechnavičiūtė Hoffmann

◊♦◊♦

Apie autorių: Mike Adamsas (Sveikatos reindžeris) yra bestselerio autorius (Nr. 1 geriausiai parduodamų mokslinių knygų Amazon.com sąraše, kurios pavadinimas „Maisto teisminė ekspertizė (Food Forensics)“), aplinkos specialistas ir cezio radioaktyviojo izotopo šalinimo patento turėtojas, daugelio išskirtinio žurnalisto premijų laimėtojas, mokslo naujienų publikuotojas ir įtakingas komentatorius mokslo, medicinos, kultūros ir politikos temomis.

Mike Adamsas yra tinklaraščio NaturalNews.com redaktorius bei steigėjas ir laboratorinio mokslinio darbo direktorius tarptautiniu mastu akredituotoje (pagal ISO 17025) analizės laboratorijoje „CWC Labs“. Šioje srityje jis apdovanotas meistriškumo sertifikatu už pasiektą ypač didelį tikslumą nustatant toksinius elementus nežinomuose vandens mėginiuose naudojant ICP-MS įrangą. M. Adamsas taip pat turi didelės patirties atliekant skysčių chromatografijos, jonų chromatografijos ir masės spektrometrijos lėkio trukmės analizės tyrimus. Jis taip pat sukūrė daug laboratorinio darbo naujovių programuojant automatinį skysčius tvarkančių robotų veikimą ruošiant mėginius ir atliekant kitus paruošiamuosius darbus išorėje.

JAV patentų biuras suteikė Mike Adamsui patentą Nr. US 9526751 B2 už inovaciją „Cezio šalinimas“. Tai gyvybę gelbstintis metodas, kuriuo galima pašalinti iki 95 % radioaktyvaus cezio iš žmogaus virškinimo trakto. M. Adamsas paskelbė, kad dovanos patento teises valstijai arba nacionalinei vyriausybei, kuriai reikėtų gaminti preparatus, skirtus žmonių gyvybei gelbėti po branduolinės nelaimės, karo veiksmų arba terorizmo išpuolio. Be to, jis yra sukaupęs 10 000 kg žaliavos cezio šalintuvui gaminti ir planuoja dovanoti pagamintą produktą, jeigu reikės pagalbos saugant gyvybes Teksase atsitikus naujai branduolinei nelaimei. Tai nepriklausomas mokslininkas, atlikęs daugiausia mokslinių tyrimų, kaip pašalinti radioaktyvius elementus iš žmogaus virškinimo trakto, visame pasaulyje.

M. Adamsas – spalvinga asmenybė ir tiesiogine prasme. Jo protėviai buvo afrikiečiai ir Amerikos indėnai. Jis kilęs iš tikrųjų Amerikos gyventojų ir tai vadina savo sveikatos reindžerio vaidmens inspiracija – aistra saugoti gyvybę ir gamtą nuo destrukcijos, sukeltos chemikalų, sunkiųjų metalų ir kitų teršalų.

M. Adamsas parašė pirmąją pasaulyje knygą apie ICP-MS sunkiųjų metalų analizės rezultatus maisto produktuose, papilduose, gyvūnų ėdesyje, prieskoniuose ir greitajame maiste. Knygos pavadinimas Maisto teisinė ekspertizė (Food Forensics), ją išleido leidykla „BenBella Books“.

Šiais laboratoriniais tyrimais M. Adamsas atskleidė daug maisto saugumo problemų, pvz., tai, kad ryžių baltymų produktai, importuojami iš Azijos, užteršti toksiškais sunkiaisiais metalais švinu, kadmiu ir volframu. M. Adamsas buvo pirmasis maisto produktų tyrimų mokslininkas, dokumentavęs, kad „supermaiste“ yra per daug volframo. Jis taip pat atrado padidėjusį švino kiekį importuotuose mangostano milteliuose ir vadovavo savanoriškam visų pramonės šakų susitarimui dėl sunkiųjų metalų kiekio sumažinimo produktuose iš ryžių baltymų.

Be šios laboratorinės veiklos M. Adamsas dar yra (atlygio negaunantis) pelno nesiekiančio Vartotojų gerovės centro (CWC) vykdomasis direktorius. Tai organizacija, 100 % savo surinktų lėšų skirianti programoms, skirtoms mokyti vaikus ir moteris auginti savo maistą arba iš esmės pagerinti savo mitybą. M. Adamsas per pelno nesiekiantį CWC pradėjo pagalbą mitybai – tai programa, skirta nemokamai teikti būtinus vitaminus žmonėms, kuriems to reikia. Čia aprašytos kai kurios CWC sėkmės istorijos.

Būdamas mokslininkas ir programinės įrangos technologijų specialistas, M. Adamsas yra pagrindinis naujienų sklaidos e. paštu technologijų bendrovės „Arial Software“ įkūrėjas. Remdamasis savo technine patirtimi, kartu su meile natūraliai sveikatai, M. Adamsas sukūrė ir paleido turinio valdymo sistemą, kurios pagrindu šiuo metu veikia NaturalNews.com. Jis taip pat sukūrė aukšto lygio statistikos algoritmus, taikomus SCIENCE.naturalnews.com – galingame mokslinių tyrimų informacijos šaltinyje, apimančiame virš 10 milijonų mokslinių tyrimų.

M. Adamsas gerai žinomas dėl savo ypač populiaraus vartotojų teisių apsaugos vaizdo įrašo apie netikras mėlynes, naudojamas maisto pramonėje. Jis taip pat demaskavo „keistas skaidulas“, rastas kepsneliuose „Chicken McNuggets“, vadinamųjų ‚sveikatos guru‘ suklastotus akademinius laipsnius, pavojingus „detoksikacijos“ produktus, importuotus kaip akumuliatorių rūgštį ir parduodamus vartoti į vidų, neteisingą informaciją apie aliejinės kopūstpalmės uogas, Kalifornijos žalio pieno reidus, apgavystes atliekant vakcinų tyrimus, atskleistas pramonės atstovų, ir rašė kitomis temomis.

M. Adamsas taip pat padėjo ginti mažųjų sodininkų teises ir tėvų teisę į laisvą apsisprendimą dėl medicininių procedūrų. M. Adamsas gerai žinomas ir susilaukė tarptautinio pripažinimo nagrinėjant tokias problemas kaip GMO, vakcinos, mitybos terapijos, žmonių sąmoningumas.

Nepaisant išsamios veiklos, M. Adamsas taip yra pripažintas muzikas, išleidęs virš penkiolikos populiarių dainų įvairiomis savo veiklos temomis.

Čia galite rasti išsamesnę informaciją apie Sveikatos reindžerį Mike Adamsą.

Dar kelios naudingos nuorodos:

Brighteon.com:
Brighteon.com/channel/hrreport

Diaspora: (necenzūruojamas socialinis tinklas)
https://diasporafoundation.org/

GAB:
GAB.com/healthranger

Tinklalaidės:
HealthRangerReport.com

Internetinės parduotuvės:
HealthRangerStore.com

Nr. 1 geriausiai parduodamų mokslo knygų sąraše Food Forensics:
FoodForensics.com

iTunes:
itunes.apple.com/us/podcast/the-health-ranger-report/id1063165791

SoundCloud:
Soundcloud.com/healthranger

Sveikatos reindžerio mokslinė laboratorija
CWClabs.com

Health Ranger bio
HealthRanger.com
TruthWiki.org

Paieškos sistema:
Webseed.com

Medžiagą parengė: Loreta Alechnavičiūtė Hoffmann

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 8 588

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Ozys is tvartelio    -  2020-01-17, 10:35

    zydai valdo farmacijos imones todel sukuria gojams naikinti ivairiu priemoniu ozydai ar skiepijasi

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Rasa    -  2020-01-17, 17:24

    Aciu ,Loreta .Aciu,infa.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Rasa    -  2020-01-22, 00:51

    Ačiū už įdėta darbą

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Romas    -  2020-03-07, 22:45

    Bet tai parazitai 15min. Jie juk kaip Glavlitas agitpropas TSRS laikų. Viskas, kas neatitinka jų siauro suvokimo – turi būti uždrausta. Reikia matomai pradėti narstyti jų straipsnius ir filtruoti kaip feiką.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...