infa.lt

Algimantas Rusteika. Už Lietuvą, kad Lietuvai būtų geriau!

27 liepos
09:02 2019

Algimantas Rusteika

Ak, mergaitės, pasirodo, galima ir už pinigus, ir už didelius pinigus! Galima bėgti kur nors nepabėgant už blaivybę ar vaikščioti prieš netoleranciją – tai tas pats, kaip išgerti į sveikatą. Dabar geras oras, tai eisim ryt su antrąja puse pasivaikščioti prieš migrantus, jei neužblokuos, o vakare, jei bus ūpas, kad ir užblokuoti nueisim kur nors pasėdėti – už tai, kad Lietuvai būtų geriau.

Iš tiesos sakau jums – smagiau, lietuviškiau, labai modernu ir veganiška, tipo neskriaudžiant kiaulienos karbonado teisių, savo buitines, iš tikrųjų niekam neįdomias veiklas paskirti kokiai nors dievybei. Ta prasme tampi šiuolaikiškai susijęs, iš tikrųjų, su visu pasauliu ir geros valios žmonėmis, kovojančiais prieš skiepus, trumpus ir karvių bezdalus, tipo šildančius Žemę.

Iš tikrųjų, kai jau prispaus, galimai eisiu į išeinamąją už mažumų teises tapti dauguma ir engti daugumą, iš tikrųjų, nes kas galėtų galimai paneigti filosofiją iš penkiolikos sakinių? Juk kada kartą per dieną žmona išveda pasivaikščioti ir pasilakstyti už demokratiją ir beuostinėjant, ir bepažymint Lietuvą kartais minčių irgi kyla visokių.

Pavyzdžiui, ar teisingai vaikščioju? Ar taisyklingai žingsniuoju, ar nelaužau Europos Sąjungos reglamentų ir solidarumo su šio pasaulio teisuolių – tinginių teisėmis? Gal užminu kokioms mažumoms kur nereikia ir gal mano kojos per daug smirda – juk auga tai iš užpakalio – ir pažeidžiu kieno nors laisves pažeidinėti mano laisves ar teisėtus lūkesčius uždrausti mano lūkesčius?

O gal tai naudinga rusams ir ką parašysiu, perpublikuos Sputnik? Ar nereikėtų čia kokių nors taisyklių, kad būtų visiems geriau? Vaikščioju tai juk už dyką ir šaligatviai valstybei kainuoja, o išdžiuvusią žolę tai negalintieji sumokėti administracinių baudų pašalpiniai nupjauna! Kaip čia taip? Kur mano asmeninis atsakingumas ir pilietiškumas? Ar teisingai ši gatvė vadinasi?

Pagalvojam pagalvojam – juk bėgdamas per Lietuvą už Lietuvą Lietuvos orą tai iškvėpuoju! O kur dar išleidžiamas Lietuvon tautiškas sieros vandenilis, nuo kurio tirpsta ledynai, kur dar saugotini paveldo horizontų kontūrai ir nepriklausomybės pasididžiavimo bunkeriai?

Valstybei pavadinimų lentelės juk kaštuoja! Ar nereikėtų mūsų dar apmokestinti mūsų visų labui?

Pačių piliečių pasistatyti kartoniniai butai, ilgai taupius nusipirktos pilietiškos, šauniai dūmijančios mašinos – akmens amžius. Kiek galima, reikia pagaliau apmokestinti visą tų prakeiktų lietuvių prabangą, kad lietuviams būtų geriau – štai, vaikšto sau prisiriję makaronų, stori kaip drambliai ir sriūbauja apie skurdą visų mačiulių skausmui…

Prie įėjimų į maximas ir lidlus pastatykim svoriomatus, kuriuos už biudžeto pinigus ir ES fondų lėšas importuos švogerių bendrovės, nuskenuos svorį ir pagal akių rainelę nustatę asmens kodą nuskaičiuos iš sąskaitos! Biudžeto surinkimas pagerės, atimsim dar daugiau ir tiems, iš kurių atėmėm, perskirstysim daugiau % nuo BVP! Ir šešėlis dar baisiau susitrauks, o grynais tik iš banditų ir deputatų.

Arba štai, seksas. Užsiima visi, po vieną, poromis ir poros su poromis, su asmeniniais treneriais, ir visos poros jiems atsidaro, valosi organizmus, prakaituoja valandai išnuomotuose be mokesčių, smirdančiuose butuose ir dar labiau smirda, o kas valstybei, kur akcizas, rinkliavos, kur mokestis už taršą?

Žinom tuos skurdžius, pažįstu daugelį – važinėja pirmais golfais, gyvena lūšnose, po kuriomis penki požeminiai aukštai su liftu.

O aplinkui tik knibžda alkani gelbėtojai, tik knibžda, kurie tave bemat išgelbės ir nei žmona, nei šunys nebepažins. Ir visi sukčiai dalyvauja eitynėse už tai, kad viskas yra geriau ir baigtųsi gerai. Tik išgelbėjimo nuo gelbėtojų partijos dar nėra, reikėtų įsteigti, kai užgersiu, jei koks Koreika pafinansuotų.

Nors, sako, tu atsilikęs, tokios NVO įvairiais pavadinimais seniai pluša, ir visi iki vieno ten susipratę lietuviai ir gatavi už Lietuvą vienas kitam gerkles perkąsti – ir tau, jei galvoji ne taip kaip reikia, o juk reikia taip, kaip negalvoji.

Užteks, steigiam spartuolišką startuolių „Už Lietuvą, vyrai!”, atsiųskit asmens kodus. Vykdysime visuotinį valstybės užkampių ir blokinių namų, turgaviečių ir kioskelių ginkluotą auditą bei neapmokestintų gyvenimo plotelių paiešką.

O kur nėra nustatytų taisyklių ir baudų, reikalausim baudų nustatymo taisyklių ir tvarkų, kaip bausti tuos, kurie nebaudžia taip kaip reikia.

Piknikas „Už mūsų ir jūsų tvarką!” Visos Seimo, Europos Parlamento, Ukrainos Rados ir Rusijos Dūmos frakcijos pažadėjo paramą ir 2% finansavimą iš fondo „Drąsioji Lietuva 2099”, nuolatiniams autoriams bus taikomos nuolaidos.

Rezultatus skelbsime LRT elektros skydinėse ir nutekinsim per Sputnik, savanoriams – bitkoinais per Linkomaniją. Būtinai nurodykite asmens kodą, sąskaitos ir banko slaptažodžius.

Vakarai mūsų nepamirš, užsienis mums padės, kaip mokė klasikė su mėlynu surdutu (rinktiniai raštai, kiekvieno tomo kiekvienas psl.) – siūlykite idėjas, svajokite, kovokite, nenurimkite!

Bėgiokite už Lietuvą ir skanduokite Sudano vaikučių teises! Pakelkim, pakelkime taurę kvailybės, kad Lietuvai būtų geriau!

šaltinis: Facebook

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 160

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. regis    -  2019-07-27, 09:38

    Rusteikos straipsniai visada lengvai skaitosi ir yra visiškai „sukramtyti” 🙂 Ačiū autoriui, smagiai pasijuokiau.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...