infa.lt

Labiausiai sveikatą reikėtų saugoti nuo sveikatos apsaugos ministerijos

16 liepos
19:17 2018

Vaistinė

Eimantas Venckus

Labas,
Valdžia mus nori apsaugoti nuo visko, net ir nuo pinigų, bet aš šiandiena ne apie juos, o apie tai, kad nuo sveikatos ministerijos, tai tikrai turėtume apsisaugoti patys ir tai kalbu labai rimtai.

Kuo toliau, tuo labiau aiškiai matau kaip žmonės grimzta į sveikatos liūną. Galima sakyti, kad nesutinku žmonių, kurie neturėtų jokių sveikatos sutrikimų nuo lengviausių iki labai sunkių, „nepagydomų ligų“ (žinote, kad tokios neegzistuoja), o taip pat jau nereikia kalbėti apie psichologinius sveikatos sutrikimus, stresą, apatiją, nerimą, viso kūno silpnumą, depresijas. Taip pat, nereikia net kalbėti apie viršsvorį, nes kur tik apsidairysi gatvėje, prekybos centruose, visur pamatysi tik nutukusius arba pakankamai didelį viršsvorį turinčius žmones, ir keisčiausia tai, kad visą tai jie priima kaip normą, gyvenimo būdą.

Pasikalbėjus su tokiu žmogumi – jis save laiko visiškai sveiku. O kur judėjimo laisvė, lengvumas, lankstumas, energija visą dieną, nenukarę gelbėjimo ratai ant pilvo, rankų, prakaitavimas, kojų skausmai, sąnarių traškesys, sąnarių visos reumatinės ligos… bet tai tik mažos smulkmenos, nes nemato pačios pagrindinės problemos – kaip turimas turtas viduje, kuris pastoviai pūva ir kaupia visas sankaupas, nereikalingą balastą su pačiomis nuodingiausiomis ir mus iš vidaus maksimaliai žudančiomis medžiagomis, progresuoja dideliu greičiu ir formuoja visais atvejais įvairiausius sveikatos sutrikimus, pasekmes, ligas, vėliau mediciniškai vadinamas „nepagydomas ligas“. Aš visada kartoju, viršsvoris yra tik pasirinkimas jį turėti!

Labai dažnas ryte nebegali be įvairių stimuliatorių, kavos, piliulių, nes nėra jėgų pradėti dieną su džiaugsmu, energija, švariu, pailsėjusiu protu. Dienos metu vėl reikia malšinti įvairius negalavimus, sveikatos sutrikimus, skausmus, kančias, kita sauja vaistų. Vakare grįžę visiškai išsekę, pykti, be energijos, be gyvenimo džiaugsmo, eidami miegoti vėl vartoja trečią saują vaistų, nes negali užmigti, arba kokybiškai išsimiegoti be prabudimų, ir taip diena ir dienos… Kiek dar taip egzistuosite ir sakysite gyvenu?!?

Kas dar nepatyrė tikrų sveikatos sutrikimų, sunkių ligų – jie kalba tik apie baltus chalatus ir vaistus kaip apie vieninteles priemones „palengvinti“ sau gyvenimą. Jeigu sakote, kad patyrėte ir jau ne kartą – aš pasakysiu, kad tikrai dar ne. Kai patirsite iš tikrųjų, jūs labai greitai suvoksite ko norite, kaip norite ir labai greitai surasite atsakymus arba rasite kas jus išmokys gyventi kitaip – taip, kaip žmogus ir privalo gyventi!!! Sakote neaiškinkite kaip man gyventi – žinoma, kad ne, nes jūs pats pasirenkate kaip save kankinti. Seniau vergus kankindavo, o dabar TIK PATYS pasirenka būti vergais ir kankinti save visais įmanomais būdais (sunkus, varginantis, nemylimas darbas, ne žmogui skirtas maistas, organizmo visų sistemų griovimas, proto, minčių nevaldymas, santykių griovimas, prieštaravimas visatos dėsniams, laikymasis savų įsitikinimų ir įpročių, kurie pastoviai tempia tave į vis gilesnę duobę) ir nebandyk norėti padėti iš tos vergystės žmogui išsilaisvinti – apšauks neišmanėliu, ligoniu, visuomenės atsiskyrėliu, galbūt dar šarlatanu ir t.t.

Noriu visų paklausti labai paprasto klausimo – kas nors, nors vienas pasaulyje, galbūt jūs, esate su vaistais išsigydęs slogą visiems laikams??? – nei vienas, o taip pat, kaip ir bet kurios kitos ligos! Laikinai prislopinti, užglaistyti, sumažinti pasekmes galima, bet pašalinti visiems laikams – neįmanoma. Tik tas, kas pakeitė gyvenimo būdą iš esmės, ne pagal reklamas, marketingu pastatytus mitybos būdus (kalbu apie galingu marketingu pastatytas dietas vegetarizmą, veganizmą, žaliavalgystę) pamiršo tokią kaip slogą ir visas kitus sveikatos sutrikimus visiems laikams. Tik neklauskite ar taip įmanoma, nes tai būtų labai kvailas klausimas. Jeigu paklausite manęs – taip, aš, mano žmona nebežinome kas yra snarglys, gerklės skausmas, bei kiti sutrikimai ir konkrečiai aš jau kokius 6-8 metus (tikrai neskaičiuoju).

Turite suprasti, kad negali jums padėti medicina, galingiausias, legalus cheminių nuodų farmacijos verslas, balti chalatai šių nuodų platintojai, dileriai. Vakcinų kūrėjai, kurie tave nuo gimimo įtraukia į šimtus ligų, vaistų vartojimą iki gyvenimo pabaigos, nes mes esame biocheminę energiją naudojanti mašina – norite paneigti tai? Nepavyks, nes prieštarautumėte žmogaus biocheminiams procesams, tikrovei, realybei. Visi suvokia kad į dyzelinu varomą automobilį įpylus benzino – jis nevažiuos. Kaip ir žmogui kišant, grūdant ne žmogui skirtą maistą ir dar su didžiausiu džiaugsmu, malonumu. Tačiau kas įvyksta kai į dyzelinu varomą automobilį pili dyzeliną ir dar šiek tiek benzino? Jis užsives ir jis net važiuos, bet kaip? – trūkčiodamas, čiaudėdamas, springdama, kol galiausiai sustos, suges variklis ir reikės kapitalinio remonto.

Kas vyksta su žmogumi kai dedama į burną dalis žmogui skirto maisto ir kita dalis, kuri jį nuodija, naikina, teršia, sukelia BIOCHEMINIUS PROCESUS, junginius, kurie veikia kaip pvz – kalio permanganatas ir vandenilio peroksidas yra visiškai stabilios medžiagos kol jos atskiros, o jeigu jas sujungiame – Buuum! lygiai tas pats su mūsų maistu, produktais, kurie kol būna atskiros medžiagos – jos ramios, kai jas sujungiame – įvyksta cheminė reakcija, o kai dar patenka į mūsų sistemą – įvyksta patys sudėtingiausi nauji biocheminiai junginiai, kurių beveik niekas ir nesuvokia, net mitybos „specialistai”, mitybos planų sudarytojai, įvairiausių „sveikų” patiekalų receptų dalintojai, daugelis veganų, žaliavalgių ir vegetarų! Nes jie lygiai taip pat „sprogdina” save iš vidaus, visiškai su kitais produktais, nors jie galvoja, kad tai sveikesni produktai, sveikesnis maistas, patiekalai, bet su tais pačiais cheminiais junginiais, procesais…

Visada sakiau ir sakysiu – mes negendame iš išorės, jeigu taip jau vyksta, tai reikėjo palaidoti anksčiau, nes žmogus genda iš išorės, kaip ir bet kas kitas, jeigu jis jau miręs. Mes visada pūvame iš vidaus, lėtai, palengva, bet užtikrintai.

Jeigu kalbėtume apie žarnyno valymą, apie tobulai švarią mūsų kanalizaciją, nes tai pagrindinis kelias į tobulą sveikatą, gyvenimą be jokių sveikatos sutrikimų, kartais kalbama apie jo valymą mechaniniu būdų, verslu paremtu privačiose klinikose, ar apie paprasčiausias klizmas – jokiais būdais NE!!! išskyrus, tinka tiems, kurie nenori suvokti kas yra žmogus, kaip jis valdomas, kaip prižiūrimas, kuo maitinamas, kaip valdomas protas, mintys, kaip prižiūrimas kūnas, koks jo dvasinis pasaulis (ne religija) ir kokia jo ne asmenybė, kurią visi ir taip mato išorėje, bet kokia ESYBĖ. Kurių „RELIGIJA” yra medicina, balti chalatai, vaistai, netoleravimo testai, žarnyno valymai mechaniškai – taip, tada tokie valymai, klizmos tinka, net labai!

Kitu atveju – jokiais būdais ne, bet nebeaiškinsiu kodėl, tik labai trumpai galiu pasakyti taip (tai tikrai platu, kad visą tai paaiškinti ir suvoktumėte kodėl taip, ir ne kitaip) – jeigu užsiteršei per burną, tai ir valytis turi tik per BURNĄ. Ir dar pamąstymui – jeigu tavo organizmas sveikas, išvalytas (per vidų), jeigu mityba skirta žmogui – tu turi tuštintis 3 kartus per dieną, pačiu blogiausiu atveju – 2 kartus per dieną. Aš nekalbu apie 1 kartą, arba kas antrą dieną. Tai reiškia, kad tavo žarnynas ir visa virškinimo sistema dirba puikiai ir jokių klizmų tau nereikia!!! Kitas kelias (pastovaus valymo kelias) – „kokiu tikslu reguliariai šluoti miltus nuo grindų, jeigu tu žinai, kad rytoj vėl ir vėl juos išpilsi…“

Kažkas sakys šis straipsnis – nesąmonė, netiesa, arba net reklama… Iš karto atsakau ir taip pat visiems norintiems pasiteisinti, apginti savo suš…tą poziciją, esamą situaciją, arba kurių aistra ir hobis gyvenime yra kritika, kuri ateina iš beviltiško gyvenimo – todėl tu esi ten kur esi, todėl turi tokius sveikatos sutrikimus, pasekmes, ligas, kokias turi. Todėl tavo gyvenimas yra nelaimingas scenarijus, pilnas neapykantos, pykčio, liūdesio, skausmo, nes tavo dėmesys sutelktas į tai, kas tau neduoda jokios vertės ir naudos.

Todėl, kad tu neleidi, nenori (nė nesugebi) matyti tai, kas pakeistų tave iš esmės, visais įmanomais būdais bandai pateisinti savo suš… tus įsitikinimus, įpročius, kurie tave naikina, žudo kiekvieną dieną. Pagaliau pabusk žmogau, atmerk plačiai akis ir pradėk matyti tai, kas yra tikra, o ne tai, kas tau įkalta į galvą per daugelį metų iš kartos į kartą ir suformuota „RELIGIJA“, tikėjimas, kuris tave naikina… Kaip yra KVAILA tikėti kažkuo, kas tau nepadeda, kas tau neduoda jokios vertės, augimo, džiaugsmo, harmonijos, pasikeitimo…

Beje, dirbant kartu su manimi, atsisakyti viršsvorio yra lygiai taip pat paprasta kaip ir slogos, ir žinoma visiems laikams…
Viskas yra tik tavo rankose ir viskas, pasikartosiu – viskas priklauso tik nuo tavęs. Nes visatoje galioja tik vienas dėsnis, ir jeigu kažkas kalba apie daugiau jų, tai tik jų išvedžiojimai iš to paties vieno dėsnio – Priežasties Pasekmės dėsnis, arba kitaip – Veiksmo Atoveiksmio dėsnis. Per 12 metų nei iš vieno pasaulinio mokytojo, nesužinojau kito, dar vieno dėsnio…
Pabuskite…

šaltinis: Gyvenimo Ratas

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 599

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...

valdziu valios,jis net "sto gram" neikaltu,ne tai kad telegram neikurtu....

Su

14 androido kalejimu - bus ir Samsungui sunkus laikai. Niekam nereikia telefono,kur neisidesi tau reikalingu...

artimieji Rytai daro pinigus,o Ukraina - juos tik vagia....