infa.lt

Algimantas Rusteika. Ištrinti iš serverių

09 gegužės
01:03 2018

Algimantas Rusteika

Labai generalinės prokuratūros labai teisingi ir teisūs prokurorai, kurie nesiklauso net Dievo, o klauso tik įstatymo, sako, kad privatūs pilietės D.Grybauskaitės pokalbiai dėl poveikio negali būti ikiteisminio tyrimo objektas.

Labai generalinės prokuratūros labai teisingi ir teisūs prokurorai, kurie nesiklauso net Dievo, o klauso tik įstatymo, sako, kad privatūs piliečių R.Pakso, G.Vainausko ir kitų mirtingųjų pokalbiai dėl poveikio gali būti ir yra ikiteisminio tyrimo objektas ir bylos tik keliauja į teismą, tik keliauja.

Konstitucija sako, kad visi piliečiai yra labai lygūs prieš įstatymą, o Respublikos prezidentas yra Konstitucijos garantas ir labai lygiai visiems lygiems piliečiams teisingas.

Taip, kad čia viskas yra aišku ir neaišku, kas kam neaišku. O jei kam dar kas nors neaišku, tam gali būti taip visiškai aiškiai paaiškinta, kad žagsėsit ir aiškiau nenorėsit. Man, kaip ir kiekvienam bakui tai aišku, kad viską sugalvojo V.Putinas ir padarė Kremliaus troliai.

O jei kas galvoja kitaip – bus ištrintas iš serverių. O jeigu koks specialistas vaidina labai kietą didvyrį ir pasako, kad serveriuose niekas neištrinama, tai jis irgi bus ištrintas.

Bet užpakaliai ėmė rūkti ir Jie ūmai prisiminę prakalbo apie valstybės užvaldymo bandymus. Na, taip visiškai atsitiktinai ėmė ir sutapo, kad ikiteisminis tyrimas dėl to užsipulto skaliko šefo, trukęs keliolika metų, ėmė ir pasibaigė tada, kada reikia. Ir dar neišviešintą medžiagą delfiai tik skelbia kaip pasiutę.

Kaip visada, kai smarkiai išsigąsta, Jie netyčia prasitaria. G.Landsbergis sako, kad sisteminę informaciją VSD apie MG Baltic įtaką valdžiai rinko, klausėsi pokalbių, stebėjo nuo 2002-jų, t.y. 16 metų. Ir niekam tų duomenų neteikė, apie juos nieko nežinojo šalies premjerai.

Ne tik blogasis A.Butkevičius, bet ir šventasis A.Kubilius, ir gudruolis G.Kirkilas – visi pasikeitę sauskelnes žegnojasi, kad nieko, na absoliučiai nieko nežinojo.

Vadinasi, arba VSD rinko informaciją apie grėsmes ir poveikius valstybės valdymo sistemai ir niekam jos nepateikė. Arba pateikė tam, kam yra atsakingas, tačiau Konstitucijos garantai šitiek metų tylėjo.

Pasakėle apie tai, kad ta informacija gulėjo stalčiuose patikės tik nuolatiniai Vasaros g.Nr.5 gyventojai. Ja arba tyliai buvo naudojamasi šantažui pagal einamojo momento poreikius, arba saugojo kaip išsigelbėjimo balastą momentui, kai subliuškęs, melo ir baimės pripompuotas sisteminės vadžios balionas ims kristi, kaip yra dabar. Arba, kas įtikinamiausia, abu variantai buvo vykdomi vienu metu.

Daug didesnė grėsmė valstybei ne butelis eurų už kažkokį neva kelio paasfaltavimą, o saugumo tarnybų ir valstybės vadovų, žinančių apie neteisėtą poveikį valstybės valdžios institucijoms, tylėjimas ir neveiklumas.

Nes nusikaltimo slėpimas yra nusikaltimas. O jeigu nusikaltimų nebuvo, tai žmonių sekimas be pagrindo, yra nusikaltimas. O jei sekimo metu surinkta operatyvinė informacija yra naudojama politinėje kovoje, tai taip pat yra nusikaltimas.

Normalios demokratinės valstybės parlamentas nedelsiant pradėtų tyrimą dėl šio fakto. Na, bet mes seniai ištrinti iš serverių, todėl nieko nebus. Tačiau nors kartą nėra ko bijoti – dabar jie bijo. Pasinaudosim proga stebėti tampomų už virvučių gladiatorių kovą. Scenoje trumpam įjungė šviesą.

šaltinis: algimantasrusteika.wordpress.com

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 220

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...