infa.lt

Algimantas Rusteika. Kreipimasis į tiesos ministeriją

25 kovo
05:01 2017

Visiškai neslaptai Lietuvos Respublikos Tiesos ministerijai,

Optimizmo plėtros komitetui
Generalinei Sekretorei drg. D.Šakalienei

Kopijos:

Nuomonių kontrolės skyriaus viršininkui drg. R. Šarknickui
Kanceliarijos Darkytojai drg.M.Dargužaitei

Algimantas RusteikaPasiaiškinimas ir pasiūlymai

Aš, Algimantas Rusteika, visada kaltos lyties lietuvis, gimęs berods Biržuose jau seniai ir prie ruso, beveik evangelikas, užsienyje kartą buvęs Latvijoje, Bauskės turguje pirkti kontarabandinių rūkalų ir svaigalų, dar neteistas, batų nr. 43, kojos kreivos, akių spalva neaiški ir seniai išblukusi, nepartinis, ypatingų žymių neturintis, išgeriantis, bet prijaučiantis teisingiausiai pasaulyje mūsų politinės sistemos politikų politinei politikai, paaiškinu, kad:

1. Kalbu tik apie problemas, nors tuo tarpu ir tame tarpe pažangiojoje Tėvynėje nepaliaujamai visu srautu trykšta darnaus gėrio ir gėrybių fontanai, dėl tos niekingos priežasties, kad man iškrypėliškai patinka blogybes aptarti, kadangi negatyvus regi tik tas, kuris nori, kad nebūtų geriau, ir nemato tas, kuris trokšta Lietuvai darnumo. O jeigu tautos gyvenimą be manęs ištisas dienas ir naktis kramsnoja nepozityvūs televiziniai ir portaliniai graužikai, tai už jų nusikaltimus atsakomybės neprisiimu ir nenešiosiu. Prašau nesuprasti manęs neteisingai, bet mano negalia progresuoja ir kartais pasijuntu klaikiai kaltas, raudu naktimis, griežiu dantimis – jau keturi iškrito ir dar pora kliba, o implantams pozityvo neturiu, todėl visų pozityviųjų ir negeriančių kavos piliečių labai smarkiai atsiprašau.

2. Kaip man kenkėjiškai vaidenasi, užpuolikai ir visokie kitokie rusai visada ateina išvaduotojo rūbais, melagiai apsimeta tiesos gynėjais, blogis dėvi gerumo kaukes, skriaudikai būtinai yra nuskriausti ir gelbėtojai mus išgelbėja nuo mūsų pačių. Šios mano vizijos yra liguistos fantazijos padarinys ir jei aš įsivaizduoju rašąs ką galvoja ir po antklodėm pašnibždomis, suguldę vaikus, išsijungę televizorius ir išmaniuosius telefonus, kalbasi žmonės, tai tik mano ligos simptomai, kuriuos pasižadu nustatyta tvarka deklaruoti atitinkamiems organams.

3. Esu atgrasių kritikų veislės, kuriems viskas, kas sava, yra gerai. Mes ir kalbam, ir gyvenam ne taip, kaip tobulieji skandinavai, ir nesugebam suvokti, kad viskas, kas svetima, yra tobula ir labai išganinga būti kitais, atsisakyti savo tėvų ir vaikystės. Nesuvokiu ir tos akivaizdžios tiesos, kad vaikus už psichologinį smurtą pabarus dėl gauto dvejeto iš netobulųjų teatima ir teatiduota tobuliesiems ES viduje be PVM, nes tai ne eksportas, o nepilnamečius pečiuitus nusikaltėlius, kurie spardo auklėtojas, dera darniai paauklėti ir sugėdinti. Piktybiškai nesugebu suprasti, kad būtina nusiplauti viską, kuo skiriamės nuo pasaulio bei kuo jam esam įdomūs, ir susilieti su didžiąja, pinigiukus noriai mokančia norvegiška, minkštai papūdyta silkių ląsteliena, dėl ko labai giliai atgailauju ir Jūsų atsiprašau.

3. Drįsau parašyti instrukciją, kas yra pozityvu bei kas yra negatyvu, ir labai konkrečiai kiekvienoje aprašomos realybės srityje nurodžiau kriterijus ir objektyvius faktorius, kaip vieną nuo kito atskirti, nes jei tekste yra ir pozityvo, ir negatyvo, tai būtina nustatyti, kokiu procentu ir pagal kokią metodiką jis priskirtinas prie pozityvių ar negatyvių tekstų, kadangi kitaip nebus galima nieko nubausti, kas yra neleistina ir baustina. Instrukciją pridedu prie pasiaiškinimo, priedas Nr.1, 249 lapai.

4. Tam, kad išsiaiškintume, kas yra pirmasis puslapis, nes portaluose pradinis puslapis su nuorodomis ir tekstų anonsais ir yra praktiškai visas portalas, parengiau atskirą labai konkrečią instrukciją, suderintą su Psichinės sveikatos centru. Ir kadangi naujienos pradiniame puslapyje keičiasi kas minutę, sudariau programėlę, suderinamą su „Android“, kaip išlaikyti nustatytus negatyvų ir pozityvų procentus kiekvienu duotu ir neduotu momentu. Pridedu instrukciją Nr.2, 118 lapų ir programėlę, 1 vnt. CD-R.

5. Optimizmą sabotuojantiems redaktoriams ir kitiems kenkėjams išnaikinti siūlau įsteigti instituciją piliečių teisei į nežinojimą užtikrinti, įstatymais nustatyti baudas ir bausmes prasižengėliams, vertinimo metodiką, ekspertų komisijas su savo tvarkomis, skundų nagrinėjimo kriterijus ir apskundimo procedūras. Žiniasklaida – tai ne tik laikraščiai, žurnalai, TV, portalai, bet ir tinklaraščiai bei feisbuko vieši postai, todėl kasdieniam monitoringui užtikrinti skaičiuotinas etatų poreikis yra mažiausiai 550 darbuotojų, 300 tarnybinių automobilių ir 88,5 mln € užmokesčio fondo. Skaičiuotę pridedu, priedas Nr.3, 121 lapas.

6. Atkreipiu Aukštųjų Instancijų dėmesį į tai, kad didelę dalį valstybei kenksmingo negatyvo priešiškai nusiteikę ir prorusiški piliečiai platina buityje, užsidarę virtuvėse ir miegamuosiuose, o taip pat viešojo maitinimo įstaigose vartodami alkoholinius gėrimus ir kontrabandinius rūkalus. Tam siūlau atnaujinti programėles pasiklausymo įrenginiuose ir kontroliuojamuose išmaniuosiuose telefonuose, papildant raktinių žodžių, nuo kurių įsijungia įrašymas, sąrašą bei įtraukiant žodžius ir jų junginius: „Karbauskis“, „prakeikti valstiečiai“, „nieko gero“, „specializuotos parduotuvės“, „Skvernelis“, „alus blyn pabrango“ ir kt. Raktinių žodžių sąrašą pridedu, priedas Nr.4, 15 lapų.

7. Siūlau išnagrinėti galimybę įsteigti neetatinių laiptinių įgaliotinių ir slaptų bendradarbių darbo kolektyvuose instituciją pesimizmo ir optimizmo kiekio nuomonėse stebėsenai, sudarant konspiracinių butų susitikimams su agentūra tinklą ir numatant tam skatinimo fondą iš aukso atsargų buvusiam litui stabilizuoti, kurių suradimui užsienio bankuose siūlau įsteigti Finansų paieškų tarnybą, pavaldžią drg. M. Dargužaitei.

7. Šiuo patvirtinu supratęs, kad jeigu pasaulio žinios ir naujienos bus sumiksuotos su tuo, kaip kokia nors stumbrienė-bizonienė rado sriuboj musės lervą, kita idiotė per savaitę sustangrino užpakaliuką, kaip už kelis eurus užsiauginti didžiulį pimpalą ar išgėrus antpilėlio išsigydyti ketvirtos stadijos vėžį, tai piliečių protų bukinimo teisė bus išsaugota, todėl Optimizmo Minimumo Įstatymas bus nepažeistas,Tėvynė nenukentės ir rusai nepraeis.

8. Taip pat patvirtinu suprantąs, kad jei rusai visgi praeitų ir per TV3 žinias praneštų, kad: a) pradeda gaminti popierių iš morkų ir pomidorų, b) baisi avarija prie Babtų, c) Mozambike sudrebėjo žemė, d) paneigtas mitas dėl lašinių kenksmingumo, e) Stano ir Vanga pasmerkė D. Trumpą, bei laidos pabaigoje pasakytų, kad kažkas kažkur prasidėjo, rusų specnazas atakuoja Ruklą ir Suvalkų koridorius užblokuotas, tačiau nereikia jaudintis ir reikia likti su mumis, tai pesimizmas būtų nugalėtas su sąlyga, kad po to eitų higieninių paketų ir tualetinio popieriaus reklama.

9. Visų šių optimistinių nutarimų šviesoje pareiškiu, kad niekada nekritikavau ir nekritikuosiu aukštų ir vidutinio ūgio asmenų asmeninių dalykų asmeniškai, pažangiosios valdžios ir jos skaidriųjų komisarų direktyvų ir kitų darnių materijų. Esu juodas ir mažiukas, visiškai, iki pačios pabaigos ir absoliučiai patenkintas tuo, kas buvo, yra, bus, gali ir visiškai negali būti.

10. Visi mano nepozityvūs ir niekšiški, kenkėjiškai pesimistiniai pasisakymai yra tik mažų, atskirų, neesminių ir, deja, vis dar pasitaikančių sovietinių-landsberginių-liberalistinių atgyvenų bei kitų tamsios praeities trūkumų nušvietimas naujųjų nutarimų šviesoje, kas atitinka aukštąją Konstitucijos dvasią, darnios Tėvynės viziją iki 2080 metų bei kitus esamus ir visus galimai būsimus revoliucingus kompetentingų asmenų nutarimus.

11. Kartais mano menkose mintyse esą pasitaikantis galimai kritinis požiūris nevalingai kyla iš kritikuotino požiūrio, kad publicistika turi kritikuoti tai, kas neatitinka naujausių nutarimų šviesos, tame tarpe ir kritikuotinus kai kurių nedarnių asmenų požiūrius.

12. Džiugiai nusiteikusios pažangiosios visuomenės dalies ir visų pagonių vaidilučių viešai atsiprašau už įžeidžiančias, atžangias, teršiančias aplinką, tautiškai nepozityvias mintis ir pasižadu daugiau taip nemąstyti, pasitaisyti, kasdien žiūrėti Seimo Kultūros Komiteto žinias ir kalbų kalbas, lankyti visas dainų ir šokių pokių šventes, į darbą išeiti apsirengęs tautiniu kostiumu ir pasisakyti viešuomenėje tik naujausių nutarimų šviesoje.

Prašau šį mano pasiaiškinimą patenkinti ir pasiūlymus pateikti aukštų ir vidutinio ūgio asmenų išnagrinėjimui. O jeigu aš sulaužysiu šiuos pasižadėjimus, tegu mane užgriūna visa permainų rūstybė ir ištinka griežta Optimizmo Minimumo Įstatymo bausmė.

Tegyvuoja žaliųjų ir raudonųjų ūkininkų sąjunga ir neišardoma blaivininkų darnystė!

Šlovė valstiečių, profesionalų ir nepartinių blokui!

Glaudžiai susitelkę aplink Kultūros Komisiją, su Žemės vėliava pirmyn į permainų ir pokyčių pergalę!

Visų šalių idiotai, vienykitės!

algimantasrusteika.wordpress.com

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 293

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Ačiū už jūsų blaivų požiūrį į Igną Vėgėlę.:)...

susidomėjimas nulinei tiesai......

Jei gerai suprantu, tai už GPS Rusija nėra atsakinga, kiekžinau, tai JAV žaisliukas. Taigi GPS...

Būtent taip, todėl aš tartis neskubėčiau, nes šiandiena šiukšlė, rytoj gali būti pati brangiausia preke...

Ed

Tarp kito galėtų tartis su...Rusija, tai vienintelė šalis, kuri sukūrė technologijas ir panaudotą branduolinį kurą...

mes

gyvename suklastotame, užvaldytame propagandos pasaulyje... tiesa yra tai suprasti... tik tikros žinios veda į tiesą......

A5

Tegu nebijo amerikonai kaip ana syki vel prigazdins teisejus ir niekas jokio orderio neisduos. Demokratija...