infa.lt

ES parlamentarai reikalauja EK pirmininkės, Ursulos von der Leyen – nedelsiant atsistatydinti

22 lapkričio
11:40 2022
Ursula von der Leyen

© BEN STANSALL – AFP

Kaltinimas: „Ursula von der Leyen dalyvauja milžiniškoje Covid 19 mokslinio sukčiavimo ir propagandos kampanijoje, dėl kurios buvo ir bus masiškai pažeidžiamos žmogaus teisės ir laisvės.” (Su vaizdo įrašu)

2022 m. vasario 16 d. spaudos konferencijoje kritiškai nusiteikusių ES parlamentarų grupė, kurią sukvietė europarlamentaras iš Rumunijos Cristian Terheș, paragino nedelsiant atsistatydinti ES Komisijos pirmininkę Ursulą von der Leyen.

Priežastis (nuo min. 00:30 iki 04:00):

Ursula von der Leyen yra milžiniškos „Covid 19″ mokslinės apgavystės ir propagandinės kampanijos, dėl kurios buvo ir bus masiškai pažeidžiamos žmogaus teisės ir laisvės, dalis.

Tai kelia grėsmę demokratijai Europoje. Dėl savo veiklos ir didelių interesų konfliktų ji turėtų atsistatydinti iš Komisijos pirmininkės pareigų.”

Išsamesnė informacija:

• „Kaip visi žinome iš žiniasklaidos, prieš pasirašant [vakcinų] pirkimo sutartį Komisijos pirmininkė dalyvavo privačiose derybose su privačios bendrovės „Pfizer” generaliniu direktoriumi. Ji atsisakė suteikti informacijos apie šias privačias derybas. Tai akivaizdus skaidrumo ir gero viešojo administravimo principų pažeidimas.”

• „Pagal paskelbtus „Pfizer” susitarimo segmentus – ne visi jie buvo atskleisti, o tai yra dar vienas principų pažeidimas – ES Komisija turi koordinuoti išorės ryšius su šia privačia bendrove ir propaguoti Covid-19 vakcinas kaip visuotinę viešąją gėrybę.

Tai nėra mokslas, tai nėra geras valdymas, tai yra vakcinų verslo plano vykdymas. O ES Komisijos pirmininkė veikia kaip pagrindinis šio verslo atstovas.”

• „Dėl šio įsipareigojimo Ursula von der Leyen aktyviai pasisakė už skiepus kaip vienintelį būdą sustabdyti pandemiją. Tai melas.

Efektyvūs ir nebrangūs gydymo vaistais protokolai buvo prieinami nuo pat pandemijos pradžios. Tūkstančiai gydytojų visame pasaulyje tai patvirtino, tačiau Komisijos pirmininkė ne kartą į tai neatsižvelgė.”

• „Pfizer”, pasirašiusi pirkimo sutartį su ES Komisija, pranešime spaudai paskelbė, kad pandemija greičiausiai tęsis kelerius metus ir, kad mums visiems reikės daugybinių skiepų. Iš kur jie gali tai žinoti ir kodėl ES Komisijos pirmininkė turi įsipareigoti laikytis šios koncepcijos?”

• „ES Komisija susivienijo su socialine žiniasklaida, kad „tikrintų vadinamuosius faktus”. Kitaip tariant, cenzūruojamos mokslinės ir viešos diskusijos apie Kovid-19.

Apie šį bendradarbiavimą jau buvo paskelbta 2020 m. birželio 10 d. Tai buvo vienas svarbiausių Kovid-19 propagandos elementų.”

• „Remiantis oficialia ES Komisijos pirmininkės U. von der Leyen interesų deklaracija, jos vyras Heiko von der Leyen yra biofarmacijos bendrovės medicinos direktorius. Jis taip pat konsultuoja kitą bendrovę Europos sveikatos rinkos klausimais.”

ES parlamentarai apibendrina: „Kadangi Ursula von der Leyen aktyviai dalyvauja propaguojant vakcinos „Covid 19″ verslą, tai dar vienas didelis interesų konfliktas. Dėl šios priežasties ji turi atsistatydinti iš Europos Komisijos pirmininkės pareigų.

Kreipiamės į visų politinių partijų vadovus ir Europos Parlamento vadovybę prašydamas palaikyti šį reikalavimą ir pagaliau sudaryti Kovid 19 pandemijos tyrimo komitetą.

ES žmonėms reikia, kad Parlamentas atsakytų į klausimus, kaip ir kodėl kilo ši pandemija, kaip su ja buvo susitvarkyta ir kaip užkirsti kelią viso to pasikartojimui.”

Lietuvą šių parlamentarų tarpe atstovauja Stasys Jakeliūnas | Rumuniją Christianas Terhesas | KLA TV paskelbė nuosavą U.von der Leyen veiklos tyrimą, paremtą šaltiniais, su kuriuo lietuvių kalba galima susipažinti čia: https://www.kla.tv/24191 – norintys skaityti – tiesiog paspaudžiate [weiterlesen] nuorodą ir išsiskleidžia tekstas.

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 418

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. aldona    -  2022-11-22, 08:24

    Kam ursula tarnauja,baisu darosi pasiklausius kas vyksta

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Seimininkai    -  2022-11-22, 08:25

    is uzubalio neleis atstatydinti.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. katalikas    -  2022-11-22, 08:35

    Satanistai reikalauja atsistatydinti satanistę. Ot tai žinia svarbi Marijos žemei!

    Atsakyti į šį komentarą
    • VŽA    -  2022-11-22, 11:49

      Vėl išlenda katalikai iš kanapių, kuriems vis Šėtonai vaidenasi, kaip Rusijoje ES ir NATO…

      Atsakyti į šį komentarą
  4. Obuchaesesas    -  2022-11-22, 11:23

    Anksčiau taip būdavo su gamyklos sargu. Jam būdavo skirta kadancija, kad ir kitas galėtų prisivogti. Matyt Meškutė fon der Baiden jau privogė daugiau, nei būtų galėjusi per visą kadanciją, tai metas trauktis.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Anonimas    -  2022-11-23, 01:55

    Koks atsistatydinit.Ant lauzo reikia sudeginti

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....